dieta care le-a slabit pe Teo si Mihaela R

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

hai sa va spun eu cum am slabit in 4 luni 20 kg dupa nastere mi-am alaptat copilul cand a vrut nu dupa un program stabilit(la inceput din ora in ora si apoi din 2 in 2 ore zi si noapte) si m-am ocupat singurica de el, de casa, de barbat si uite minune am dat jos 20 kg chiar mancand ca o sparta si cu dulciuri la greu. Asa ca ce nutritionist si cura de slabire va dau copilul meu o saptamana si dati tot jos (ati vrea voi da nu il dau nici ptr 5 minute ).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Monica,as vrea eu sa slabesc facand treaba...dar cand ma pun pe dulciuri...se duc caloriile ... eu cred ca tu erai slaba inainte de nastere!dar noi cele mai plinute...si dupoa ce am nascut s-a pus pe solduri si pe burta...ingrozitor!


Si cum e dieta pana la urma?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos


Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Gabi intr-adevar eram slaba si inainte de nastere dar intotdeauna am mancat cat doi si de dulciuri sa nu mai vorbim rad tot dar probabil ca am arderile f rapide fiind f dinamica. De ingrasat m-am ingrasat in urma tratamentelor cu hormini de-a lungul anilor ca sa il am pe Mihnea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Aramona, subscriu la ce ai spus!
Nu intentionez sa "ma dau mare" , dar la capitolul teorie sunt de nota 11 ! Si nu numai la teorie, ci si la practica, cand e vorba de mama, surorile mele si o prietena pe care le-am "consiliat" si au fost multumite de rezultate!
Insa cand e vorba de mine, e jale!Si eu incep, am chiar "galerie" -sotul, sportiv, care stie "cu ce se mananca" exercitiile fizice, pe grupe de muschi, serii, repetari, etc.si culmea...nu am nevoie de mers 2 ore la sala!
Mi-am facut, cu ajutorul sotului, un program de exercitii, un program de alimentatie (plecand de la analizele medicale la zi)...DAR...pt. ca e un mare DAR...incep voiniceste si nu ma tine mult!
Stiti cumva un tratament pt. INCONSECVENTA?

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pana aflu cum au slabit ele , eu am trecut la cura 3-3-3 ...




http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos


Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutari! Vin si eu alaturi de voi in discutie, poate dau o mana de ajutor.Sunt studenta la Medicina, in anul V si am nascut normal pe 15 iulie 2005 o bebelusa, Iulia Anastasia. Sarcina mi-a adus doar 10 kg, dar pornisem de la 73 kg (am 167 cm). In prima luna dupa nastere au "zburat" cele 10 kg, fara a tine vreo dieta, alaptand, dar mancand cat mai sanatos, ca in timpul sarcinii. Mentionez ca bebelina mea nu a avut colici, a dormit noaptea, asa ca nu prea am fost stresata. Asa ca obiectivul meu acum este atingerea greutatii de 55 kg, ideala pt. varsta si inaltimea mea.
Referitor la recomandarile d-nei dr. Bilic, am fost si eu cam uimita, pt. ca sunt si eu in breasla si spusele dumneaei sunt cam exagerate, in sensul ca: in timpul alaptarii, ca si in timpul sarcinii, NU SE TINE DIETA PT. SLABIT! Organismul femeii e si asa destul de solicitat si nu prea face fata unei diete. In schimb, o alimentatie sanatoasa pregateste terenul pt. dieta de dupa alaptare.
Daca sunteti interesate de mai multe detalii referitoare la cum se slabeste sanatos si treptat (pt. a nu se lasa pielea),fara a muri de foame, spuneti si revin cu detalii. Va!

mamica de superbebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teutza spune:

ne bucuram ca te avem printre noi... so go on!cum se slabeste sanatos treptat si fara sa ti se lase pielea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Abby30 spune:

Salut fetelor.....probabil ca raspunsul e cam tirziu, dar cautind pe internet intr-o zii ceva tratamente pt o afectiune am dat peste acest forum ....am vrut sa raspund si asa mi-am facut cont si sunt foarte surprinsa de cite sfaturi utile am putut sa descopar aici, eu nu ma pot lauda nici ca sunt mamica si nici cu ceva ce am auzit de la altcineva.................eu va pot spune ce am facut eu...........deci;
am avut 65kg la virsta de 28 de ani in 2 ani si jumatate am luat o frumoasa greutatea de 98kg (acum am 31) si asa am zis sa apelez la o varianta de a slabii aveam mai multe, dar nu stiam in care sa am incredere ....am apelat la HERBALIFE ( stiu ca nu este indicat pt gravide sau in timpul alaptarii pastilele dar va spun cum m-au ajutat pe mine )
colege mele nu ma sustineau in nici un fel mai ales cind au auzit de HERBALIFE, dar am zis macar sa incerc, daca nu functiona in prima luna ma opream, si asa am ajuns sa iau pastile sa beau ceai si sa beau fortat 2 litri de apa, pt ca mie atunci mi se parea imposibil sa pot sa beau atita apa intr-o zii daca nu mie sete, aveam voie sa maninc 1 singura masa pe zii un shake dimineatza si 1 seara ,in rest apa pina la orele dupa amiezii cind aveam voie sa maninc masa propriu zisa insa masa trebuia sa contina calorii putine, dupa masa asta nu mai aveam voie sa maninc nimic ( apropos eu lucrind noaptea) decit shake-ul si asa am rezistat 2 luni, la a 3-a am spus STOP ca deja simteam ca inebuneam daca mai luam pastile care, erau in numar de 10 de cite 3 ori pe zii dar am slabit 18 kg .....ideea acum este urmatoarea eu nu va sfatuiesc sa luati pastile va spun ceea ce am invatzat eu de aici :
credeti-ma nu exista regim minune si nici nu se slabeste in 2, 3 zile, trebuie sa te inarmezi cu rabdare si ceea ce conteaza cel mai mult este ambitia.
Care sunt cele 3 lucruri importante de care trebuie sa tii cont dupa ce te-ai inarmat cu rabdare si ambitie ?
a. maninca sanatos cit vrei chiar si toata ziua dar maninca mese cu continut scazut de calorii cum ar fii :
- piept de pui la gratar (fara pielita) sau carne de vita
- spanac
-peste alb fiert sau la gratar
-salata verde
-ciuperci la gratar simple
b. bea cit mai multa apa ( ajuta la hidratarea pielii, cresterea parului , regenerarea celulelor, ajuta tot organismul )
c. fa sport , 30 minute de bicileta sau orice altceva chiar si mersul pe jos e ok .......nu sunt sfaturi de specialist in schimb pe mine m-au ajutat foarte mult sper sa fie de folos si sa ajute fara sa imi iau
CRACIUN FERICIT TUTUROR si SARBATORI FERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna.Eu nu am sfaturi pentru cele care vor sa slabeasca mai mult de 5 kg adica nu cred ca cu felul in care am slabit eu se pot duce mai mult de 5 kg.Eu am 1 50 si am avut 47 si desi multe ati zice ca nu sunt grasa poate nu sunt dar plinuta tot sunt am vrut sa am 43 deci sa slabesc 4 kg.Am reusit sa am 43 de kg mancand aproape ce vroiam nu f mult la o masa dar sa ma satur ,nu mancam dupa 7 fara dulciuri dar daca iti e pofta de mori mananca de pofta pt ca eu cred ca daca corpul cere dai macar putin,fara paine multa decat dimineata cu apa multa 2 litri pe zi macar,si un ingriedient care zic eu a contat mult BORS facut in casa de mama mea.Sa stiti ca eu cred ca de fapt borsul a avut ultimul cuvant de spus.Poate ca o sa radeti dar eu cu ajutorul lui am slabit .Unde citisem eu despre bors scria sa bei o cana dupa fiecare masa dar eu am baut de cate ori mi-a fost sete si chiar daca nu imi era sete eu tot am baut.eu nu pot sa zic ce dieta ce potriveste la fiecare dar va pot sfatui ca la fiecare dieta sa adaugati si bors.Sper sa nu radeti de mine .Cu multa stima Ana si sarbatori fericite.P.S Cel mai important dupa ce ati terminat orice cura de slabire nu incepeti sa mancati deodata tot pentru ca va ingrasati mai mult decat ati slabit.Sper ca nu va suparati pe mine

Mergi la inceput