Teste de glicemie pt un baietel diabetic de 1 an

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

ANA-MARIA,imi pare nespus de rau ca aveti asa un necaz!Nu-mi vine sa cred cum de e posibil asa ceva.DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE SA TRECETI PESTE TOATE PROBLEMELE! Eu una,sincera sa fiu,nu stiu nici cum arata un astfel de test!O sa-l pun pe sotul meu sa se intereseze.Oricum,sunt alaturi de voi!VA PUP! Lory_kluiALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Ana suntem alaturi de voi cu tot sufletul si ne rugam din toata inima ca Alex sa fie bine si voi sa fiti tari ca sa-l ajuta-ti pe el.Dumnezeu sa va ajute.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Am reusit sa citesc toate mesajele voastre si nu-mi pot stapanii lacrimile la gandul ca niste OAMENI necunoscuti pot fi atata de sensibili la drama baietelului meu.

Am sa incerc sa va raspund la toate in acest mesaj pentru ca timpul nu imi permite sa stau mult pe aici, Alex este treaz aum si trebuie sa ne jucam si sa il supraveghez totodata.

Asa cum v-am mai spus nu am facut pubica boala lui Alex pentru a primi bani sau mai stiu eu ce.

De la spital am primit un glucometru marca GLUCOCARD X METER si testele aferente pentru acest timp de aparat(X-SENSOR), produse de ARKRAY, Japonia. Pe langa aparat am primit un alt dispozitiv pentru inteparea degetului, inteparici se cheama si 50 de teste de glicemie .
Problem abia acum apare, aceste 50 de teste ne-au fost date pentru 2 LUNI( cate 25 pe luna gratis). Ei bine, pe lnga aeste 50 , am mai cumparat de la spital ina 100( 2.300.000 lei) care ne ajung pentru doua saptamani. Chiar astazi le-am numarat si cele 50 de la spital mai am doar 10( de miercuri si pana azi am consumat 40).

Cat despre bandeletele de la ACCU Chek, caci despre ele este vorba, pentru Alex, inca nu sunt bune, deoarece ele nu indica o valoare exacta, se bazeaza pe principiul de comparare al culorii si nu imi permit un astfel de risc. De exemplu,ele imi indica o valoare cuprinsa intre 60 si 30 de mg,dupa culoare, eu nu stiu exact daca are 45 mg sau 30mg, cee ce este foarte grav ca intra in hipoglicemie si atunci trebuie sa actionez repede cu apa cu zahar sau GLUCAGEN, o injectie pe baza de glucoza care se administreaza la hipoglicemie severa , foarte scazuta.

CARMI, daca poti sa imi spui exact de unde pot obtine o astfel de reteta sau daca imi da doctora noastra este valabila in Germania?. Asa este avem nevoie si de ace, de 8 mm.

Andrada, sunt de acord cu tine, in timp probabil ca vom folosi acele bandelete, insa acum este prea mic. Nu stiu exact cum debuteazaaceasta luna de miere, la spital nu mi-au spus nik desprea, insa am tot citit despre ea. eu inca mai sper ca micul sau pancreassa lucreze. la capitolul crescut, scazut insulina mi-e frica. Dr mi-a spus sa ii administrez doza data de ea si mancarea la fel.

Herra , iti multumesc pentru aceasta informatie, dar m-am interesat de aceste pompe de insulina, insa nu-s bune pentru el, fiind foarte mic si se pare ca sunt inca in faza de experiment, desi sunt omologate, dupa cate am inteles.

Daca nu am raspuns tuturor, va rog sa nu va suparati.

Acum daca tot am vazut ca va pasa de viata lui Alex, dati-mi voie sa va spun de ce anume am avea nevoie, cu conditia sa va reamintesc ca nu cerem pomana nimanui, desi ne descurcam greu.(Tatal meu, este si el bolnav de cancer de colon, operat in ianuarie anul acesta la Fundeni, bani multi cheltuiti,nervi si suparare multa).

Avem nevoie de :
1.un alt glucometru + testele aferente modelului respectiv, pentru a-i masura glicemia concomitent cu putinele teste pe care le primim gratis si cu cele cumparate de noi.
2.ne trebuie un dispozitiv pentru injectarea insulinei, insa fara ac, deoarece numai sta trebuie tinut de 2 persoane si eu sa ii fac injectia. Cand vede acul se incrunta si plange.....
Maine merge nasa lui Alex la firma NOVO NORDISK din Bucuresti care este furnizor de aparatura si dispozitice pentru diabetici pentru a vedea daca la noi se gaseste asa ceva.
Am gasit pe net astfel de dispoziive, se gasesc in Germania, Italia, Marea Britanie, Israel, insa costa vreo 300 USD....bani pe care in acest moment nu mi-i permit cu toate eforturile pe care le-as face.
3.biscuiti, napolitane si ciocolatele. La noi se gasesc dulciuri pentru diabetici, dar sunt foarte scumpe( un pachet de biscuiti costa 55 de mii de lei si are 150 de grame, il manaca in 3 zile).

VA ROG SA MA CREDETI CA PLANG ACUM CAND PRACTIC FAC APEL LA VOI SA MA AJUTATI, MI SE PARE CA CER POMANA, DESI SUNT CONSTIENTA CA TOATA LUMEA ARE PROBLEME.

CREDETI-MA CA DACA MA PUTETI AJUTA, AM SA VA PLATESC PANA LA ULTIMUL LEUT, daca voi gasi intelegere si sa va platesc in rate sau pe rand , nu la toate o data.

Va multumesc mult de tot!!!!!!!!! pentru rugaciuni si pentru ca sunteti alaturi de noi.


ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

O sa intreb aici la farmacie daca se poate cumpara cu retete din Romania si o sa-ti spun. O sa caut si pe net, acum ca stiu ce fel de aparat ai, stiu ca era un site de unde se putea cumpara online si accepta retete romanesti.
Multa sanatate micutului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Pentru forumistele/forumistii din USA:

Cu vreo 3 ani in urma, cand eram in State, m-a rugat o mamica sa-i cumpar Ascensia DEX2 Blood Glucose Meter. Baietelul ei avea 4 ani si asta i-a recomandat cineva, ca ar fi bun pentru copii. I-am trimis un astfel de aparat si la scurt timp am mai luat unul si pentru tatal meu. Are avantajul ca necesita o picatura foarte mica de sange si, din cate am citit despre el accepta sange si din alta parte a corpului (de pe brat, de exemplu), nu este obligatoriu sa intepi degetelele iar si iar. Dezavantajul este ca acest aparat accepta numai testele lui, care sunt de tip disc si au 10 teste pe un disc (avantaj ca introduci in aparat 10 teste dintr-o data).
Testele costa in jur de 50USD cutia cu 50 de teste (5 discuri), 82 USD cutia cu 100 de teste.

Ambele aparate le-am cumparat practic pe gratis, in urma unui "mail-in rebate" de 50 de usd si mai multe cupoane a cate 5 USD reducere la cumpararea unei cutii de 50 de teste (deci ar iesi la 45 USD 50 de teste).

Aparatul vine cu 5 ace. Nu mai tin minte cat costau acele separat, noi am cumparat o singura cutie cu multe ace (100?), dat fiind ca tatal meu le dezinfecteaza si refoloseste.

V-as ruga sa cercetati in USA aparatele de glicemie Ascensia de la Bayer, cred ca au aparut si altele mai noi si performante, poate gasiti o oferta promotionala similara celei povestite de mine.
Tatal meu sustine ca aparatul este foarte usor de folosit (la aparatul vechi pe care-l avea strica mai multe teste la o singura masuratoare pentru ca nu reusea sa puna picatura de sange in timpul cerut sau in cantitatea necesara), iar testele - zice el - sunt la acelasi pret cu testele din Romania.

Precizare: In Romania, din pacate, nu exista aceste aparate si nici teste pentru ele. Deci ajutorul va fi pe terment indelungat, fiind necesara trimiterea periodica de teste in Ro.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Ana-Maria, cred ca ai inteles gresit. Accu-Check nu are numai bandaletele de care vorbesti. Are si aparate de testare cu afisaj electronic si cu eroare foarte, foarte mica. Testele se vand separat , se introduc in aparat si se pubne o picatura de sange. Se pune aparatul pe masa si dupa cateva secunde afiseaza glicemia electronic. Aparatul costa intre 20 si 30 euro si 50 teste cca. 34 euro.
Exista si pompa de insulina si maine o sa sun sa intreb daca se potriveste si la un copil de un an, cat de des se schimba si cat costa. Asta ca sa vin cu date exacte. Poate direct de la producatori putem sa le luam mai ieftin.
Daca mai ai nevoie de detalii , scrie PM cu numarul de telefon si te sun eu.

Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:



Ce fac???????????? Numai sta de loc la injectarea insulinei?

Azi dimineata la 7.00 nu i-a intrat toata cantitatea, 3 ui de insulina ACTRAPID(insulina rapida), am vazut cu ochii mei cum a iesit insulina si a mai ramas si pe canalul acului, a curs dupa ce am scos acul pentru ca se zbatea foarte tare si plangea de mi-a rupt inima.
La ora 7.00 a venit cu glicemia 143, i-am dat 25 de hidrati si insulina care nu a intrat cat a trebuit . la 9.00 i-am luat iar o glicemie si avea 424!!!!!!! Cat de repede a crscut pentru ca nu a avut insulina suficienta la cei 25 de hidrati mancati.

Doamne!! poate ma ajutati cumva ca o iau razna. Va rog ajutati-ma cu dispozitivul de injectat insulina, fara ac. Le las naibi de teste si aparat, o sa cumpar de aici, cat or costa! Numai insulina sa intre cat trebuie. Nici eu numai stiu ce este mai important acum. Sunt derutata complet.


ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ana-Maria, si multa putere.
Stii ceva de un astfel de dispozitiv de administrat insulina fara ac. Se gaseste si pe aici in Romania si daca da la ce pret? Sau unde am putea sa ne interesam, poate stie cineva.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Cred ca am gasit ceva de genul asta, dar am nevoie de o traducere. Nu stiu exact.
si.....este cam scump, dar daca este ceea ce imi trebuie numai conteaza. Cu ajutorul vostru si cu ce mai pot strange eu, poate reusim .

Acum la 10.00 a trebuit sa-l intep iar, pentru ca avea glicemia mare, avea stare de voma si a trebuit sa-i administrez la recomandarea telefonica a medicului inca 2 unitai de insulina rapida. Si iara circ si plansete si agitatie de tremuram ca o piftie si plangeam mai tare ca el.






ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Am uitat sa va dau link-ul: http://www.healthchecksystems.com/medijector.htm

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.betasis.ro/puiu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos

Mergi la inceput