Mamici din Bucuresti!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

Eu o duc destul de bine ...desi sanatatea ma omoara uneori ...
Vreau si eu sa stiu de ce ma credeti neserioasa si in spatele acestui nick credeti ca eu sunt barbat ???...ce anume va determina sa ziceti asta ...???
Da sunt un om mai inchis si pentru a-mi face un loc in care sa ma simt bine depinde de ceilalti ...
Nu inteleg de ce judecati omul si apoi va numiti oameni seriosi ...


Marina6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna Marina! De ce spuneai ca sanatatea te omoara? Parca erai insarcinata...te simti rau?...sau ai alte probleme de sanatate care nu sunt legate de sarcina?
Si eu sunt din Bucuresti.

P.S.: Stiu ca ceea ce spun acum nu are legatura cu subiectul, dar este legat de cele scrise de altii mai sus...este obositor sa citesti atatea critici si sa vezi o stare permanenta de tensiune, ori de cate ori se iveste ocazia. Sunt de acord cu exprimarea libera a parerilor, dar oare nu exageram uneori cu criticile inainte sa cunoastem mai bine oamenii? Este doar o parere...nu o critica, asa cum poate ve-ti crede.
Va doresc numai bine!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

Bine zis si mersic ca ma crede cineva Amalia.
De ce zic ca ma omoara ??... zic asa pentru ca eu nu am avut nici o problema cand am fost mica si nu am stiut pana la 14-15 ani ce e aia o durere din cauza unei boli(nici macar daca am tusit putin ....imediat imi trecea ...dar tot asa fara sa ma doara nimic)
Bun si de pe la 15 ani am intrat cu salvarea in spital in urma unei crize ce nici in ziua de azi nu si-o poate exprima nimeni...m-am suparat tare rau de tot(si cum imi cere si lumea de pe acest site sa nu imi exprim sentimentele) asa am facut atunci si tacand din gura am intrat in coma (nu am putut sa sufar ca sunt acuzata.De atunci am mereu probleme, si de ce zic asta??pentru ca a doua zi am fost internata la o alta sectie deoarece a inceput sa ma doara groaznic ovarul stang...ajunsa acolo am mai stat vreo saptamana sa imi faca nu stiu ce dracu tratament. ...

Bun am trecut si de asta caci toate sunt vesnic trecatoare,dar de atunci ma dor toate fara rost ... am fost la doctor si sunt perfect sanatoasa dar eu nu inteleg cum analizele ies bine si eu ma simt rau.Am momente(sau cel putin aveam caci vad ca de cand cu sarcina ma simt mai bine) in care doar visez spre un moment mai bun ....si sincer numai visele ma mai ajuta uneori sa ma simt bine.

Acum de cand cu bebelusul asta in devenire ma simt mai bine desi si el isi mai cere drepturile si ma mai doare uneori capul e bine ....sper sa o tin tot asa ...si ca ceea ce am zis mai sus sa nu mi se mai intample.

Marina6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Eu sunt mamica in devenire din bucuresti.
Se pune?

Daca nu asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Si noi suntem din Bucuresti, zona Grigorescu... Dar de cand e acest mesaj, cred ca ai venit la intalniri si ne-am si vazut poate...

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna, fetelor! Cum de nu v-am vazut pana acum? Am o fetita de aproape 5 luni, Emma-Andreea...Locuim in Militari, pe Vistiernicul Stavrinos, daca va spune ceva...Sau, ca sa fiu mai explicita, undeva intre Pacii si Gorjului...

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Ia spuneti, fetelor! Cineva din MIlitari?

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Si noi tot aici, de cand ne stim, da` ce v-a apucat de sunteti asa...pornite, a `ntrebat fata de mamici ,n-a dat cu parul...


"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Si eu sunt bucuresteanca si mamica. Locuiesc in zona stadionului Lia Manoliu...

Mergi la inceput