Salvati-l pe Mihaita ! (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Ce vesti bune!

Mihaita, sa ne cresti mare!



_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!



Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!


Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!


Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Ce de vesti bune!

Mai vrem, mai vrem....

Sanatate la puiutz si la parinti de puiutz!


Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hai, Mihaita, papa bine sa te faci dolofan !
Gabriela, te mai asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni

maria2mami, mirunaa, lucia, carmi, multumim pentru urari

Intr-adevar Dumnezeu ne ajuta si astfel avem doar vesti bune. Adica, Mihaita doarme un pic mai bine, insa nu reusim sa il culcam mai devreme de miezul noptii ... chiar daca nu doarme deloc in timpul zilei seara cel mai devreme la 10 - 11 se culca, dar f rar sta o zi intreaga fara somn. Doarme o singura data pe zi in jur 1-2 ore maxim. Cu mancarea tot prost, pare sa ii fie pofta de multe chestii da cand sa manance, ia cateva gurite si gata. Are energie, insa tot nu se desprinde sa mearga singurel. Se tine de tot ce prinde si se impiedica cu usurinta, cazand prea des pentru inima noastra. Si plange, de ti se rupe inima.

Cea mai buna veste este ca se pare ca a inceput sa zica mama din ce in ce mai clar si cu intentie ... adica chiar asta vrea sa spuna, nu exerseaza sunete. Dar ... zice mama numai cand vrea ceva ... mai exact sa il iau in brate Ce sa zic, santajul e in floare ! Pentru mine este suficient acest cuvant, mama, imi dau lacrimile aproape de fiecare data. Si are cea mai frumoasa voce din lume. Da-i inainte Mihaita ca nu ne saturam sa te privim si sa ne minunam de cata bucurie poate exista din partea unui copil. Nu ne gandim mai deloc la boala, incercam sa ignoram, insa adevarul este ca suntem izolati si nu ne vedem mai cu nimeni astfel ca nu ne dam seama cat este de bolnav.

Asteptam cu mari emotii momentul transplantului ... fiecare telefon poate insemna ca peste cateva ore Mihaita va fi pe masa de operatie si ma ia cu calduri si cu teama. Sper sa rezist momentului. As vrea sa il tin in brate la pieptul meu toata viata si sa ma joc cu el si sa nu imi trebuiasca nici apa nici mancare, nici somn, nimic. Ne uitam la el si ii zic lui Dan ca Dumnezeu ne-a binecuvantat ca l-a tinut pe Mihaita la dimensiunile unui copilas de cateva luni, a tinut timpul in loc, ca sa ne bucuram cat mai mut de acest botz de om.

Face multe nazdravanii, se stramba, vrea sa stea nu langa tine, ci in tine daca se poate incercam sa il invatam unde are voie si unde nu dar ne busheshte rasul cand ii vedem fatzuca incat se prinde si incepe si el sa rada, asa ca nu stiu daca se prinde ceva de el.

A invatat (nu stiu cum) sa fluiere. Si face asta mai ales cand se indreapta catre un loc periculos sau cand ii coace mintea ceva, astfel ca stim cand se aude ceva ca Mihaita este super concentrat pe un lucru. Este atat de nostim cu buzisoarele alea tuguiate

Am sa revin cu vesti cat de curand.

Multumim la toti ca ne sustineti. Rugaciunile voastre ne dau curaj si ne dau speranta ca totul va fi bine. Doamne, ajuta-ne sa il vedem sanatos si sa ne bucuram de el pana la adanci batraneti.

Doamne ajuta !
Gabriela

"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan.D. spune:

Am citit cu drag ce ne povestesti de Mihaita si mai ales de nazdravaniile lui si am ris si ne-am bucurat pentru el si pentru voi. Sa va traiasca si sa-i fie cit mai bine!! Speram din tot sufletul sa se termine chinul lui si al vostru cit mai repede.Nu pentru ca sinteti izolati cum spui tu , uitati de boala , ci pentru ca el se simte bine. Asa patim si noi cu Cosmina, cind este mai bine si mai linistita si noi sintem mai bine dar cind ii este mai rau simtim ca murim cite putin. Sper ca starea lui sa fie in continuare buna si sa treceti boala pe un plan secund si sa va bucurati deplin de toate nazbitiile lui din tot sufletul.
Dumnezeu sa-l ocroteasca si pe voi sa va intareasca !!
Cu mult drag Dan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Ne bucuram pt voi ca aveti momente fericite alaturi de iubitul vostru.

va dorim din tot sufletul sa aveti parte numai de asemenea momente.

Curaj mult si multa putere.

Sabina da un pupi lipicios ingerashului vostru.

Cristina si Flo ma intreaba mereu de voi si va transmit multa sanatate si incredere ca totul se va rezolva ok.

Va pupam si va tinem pumnii.


Cosmina, matusa Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

mai fata..nu ai voie sa te ia cu nici o emotie..tre' sa fii tare pentru bebele tau...wolfie are nevoie de mami lui..
oricum , ma bucur ca ne dai vesti bune..
da i un pm lui adinan, caci ea te poate indruma catre a-ti gasi tu sau sotul ceva legal de facut pe acolo...ea asteapta sa o contactezi..hai da i mesaj si pune mana la lucru..hehehehheeheh
va pup pe toti 3

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Draga Gabriela,
Ne bucuram mult ca Mihaita are energie si este vioi! Cu mersu' stim si noi cum e! Alexandru al nostru, desi merge bine, cade uneori pe loc drept. Chestia e ca daca are ceva in mina, nu-i da drumu' si ajunge de-si zgirie degetele, se loveste, etc.

Ne rugam pentru Mihaita sa-l aiba bunul Dumnezeu in paza!

Gabriela si Dan, stiti la ce ma gindeam eu cind erati in Romania si va luptati cu problemele de acolo? "Uite ce bine ar fi fost sa fie si ei intr-o tara unde sistemul medical este pus la punct!", bineinteles gindindu-ma la Mihaita! si vorbind de asta, uite tocmai am aflat zilele astea ca se primesc cereri (scrisori) pentru Loteria Vizelor pentru SUA. Voi nu vreti sa aplicati?

Nu incerc sa va demonstrez eu, vai, ce bine e in America dar cred ca totusi, sistemul medical e destul de bine pus la punct. Au baietii tehnologie si specialisti cum nu stiu daca multe tari se pot lauda cu asa ceva! Nu e raiul pe pamint nici aici! Se munceste mult, uneori te simti singur si asta te omoara, mult stres, etc dar totusi, ma gindesc ca ar fi bine pentru Mihaita sa aiba parte de un sistem medical bun, dupa ce va avea transplantul!

In caz ca vreti sa apliacati aveti aici informatiile:
http://www.dvlottery.state.gov/

Doamne ajuta si multa multa sanatate lui Mihaita!
Stelica Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dan D. multumesc pentru mesaj. Ma bucur nespus de Cosmina, ca aveti momente de liniste care va dau putere sa mai si zambiti. Doamne cat ma gandesc la ea, la cat este de frumoasa si de luminoasa. Asa ma rog sa exista o minune pt ea si sa va bucurati mult timp unii de altii. Cu asa mesaje imi dau seama cat de bine ne inteleg oameni ca tine si ca mine care au trecut sau trec prin clipe grele cu copilasii bolnavi. Uneori nu stii cum sa exprimi ce simti si poate unii cred ca esti prea sensibil pentru viata asta dura.

Cosmina ne bucuram de Sabinutza si mi-a ras sufletul de bucurie ca acusica vine acasa. Sa dea Domnul sa nu mai plece de acasa decat in tabere ! Va multumim ca va ganditi si la Mihaita.

Carmi stii cum ii zic eu lui Mihaita inca de cand avea doar cateva saptamani? grasanu' lu' mama grasan ... se uitau medicii la mine de ziceau ca sunt nebuna: unde vezi tu grasan, nu vezi ca e piele si os? ei nu intelegeau ca pentru mine era suficient sa-mi zambeasca ... restul sunt detalii pentru doctori.

Pashosha, fata draga, eu is tare pana la spital ... cand intra pe mana doctorilor is varza ... nu vreau decat sa il vad cat mai repede inapoi si vesel daca se poate. Cand a facut RMN l-au luat si l-au bagat in sala si ma uitam la locul ala gol ... of ... si ne-au spus ca va fi inapoi cam intr-o ora ... am vrut sa asteptam dar am zis sa mergem repede in fuga sa ne luam un sandwich si sa ne intoarcem ca dupa RMN va avea nevoie de prezenta noastra non-stop si cand ne-am intors am vazut patutul intors in sala de pre RMN si era goool, am innebunit pe loc, am inceput sa intreb peste tot unde-i Mihai si nimeni nu stia. De-abia dupa cateva minute a iesit un alt pat pe care era Mihai anesteziat cu tot felul de perfuzii. Mi-a venit in sfarsit inima la loc. Da Doamne sa-l vedem sanatos cat mai curand si sa nu mai aiba multa treaba cu spitalele, doar asa in vizita sa multumeasca.
Multumesc pentru ajutor, am vorbit cu adinan sper sa ma mobilizez curand ... acuma sunt la munca de jos ... spalat, calcat ... nu se mai termina, toata ziua il schimb de haine, parca ii place sa fie murdar

Stelica, ma bucur sa te vad . Noi suntem clienti vechi ai loteriei pentru SUA dar Doamne Doamne a deschis alte drumuri pentru noi, dupa cum bine stii. Am fost la un pas sa trimitem dosarul pentru Canada dar cu cateva zile inainte am aflat ca este bolnav Mihaita ... si tot felul de piedici. Acum suntem in Belgia ... ne-a mai trecut din socul plecarii de acasa cu toate ca dorul este extrem de mare iar noi am plecat pregatiti sufleteste doar pentru vreo 3-4 luni, am lasat pur si smplu toate lucrurile acasa ca si cum ne-am intoarce a doua zi. Acuma, vazand ce ne asteapta si fiind constienti ca Mihaita va avea nevoie de cea mai buna ingrijire medicala, ne gandim serios la varianta unei asigurari medicale care sa il protejeze pe Mihaita. Nu stim inca pe care drum sa o luam, ne rugam sa ne lumineze Dumnezeu calea sa facem alegerile care trebuie. Suntem intr-o stare f ciudata, parca viata noastra s-ar opri in loc, nu tu casa, nu tu job, nu tu familie, e o senzatie ciudata, nu stii ce o sa faci luna viitoare, nu ai nici un reper decat bebe-ul. Nu ne plangem, departe de noi acest gand, suntem atat de recunoscatori pentru ca Mihaita este langa noi incat nu ne dorim decat sa-i fie lui bine indiferent de ce se intampla cu noi.

Iar m-am intins la vorba, va imbratisez cu drag, pe voi, prietenii nostri de suflet, va dorim multa multa sanatate si sa va rasplateasca inzecit bunul Dumnezeu eforturile voastre.

Doamne ajuta!
Gabriela

"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Totusi, trei poze digitale facute acolo cind aveti voi timp si cind va lasa Mihaita, n-ar strica sa le trimiteti! Sa dea bunul Dumnezeu sa cistigati voi si apoi sa puteti spune: plecam sau nu?
Nu se stie niciodata!

Cu multa dragoste
Stelica Andrei

Mergi la inceput