Bebelusi de ianuarie-februarie2005(21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Alina, sa ne spui cat cantareste si ce lungime are Lucia acum, sa trecem pe listuta. Cu restul datelor te-am trecut.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna dimineatza mamici si bebici
E a 3-a oara cind scriu mesajul si imi tot da eroare
La mult ani bebeilor care au mai implinit o luna de viatza
Oana ma bucur pt voi ca v-a trimis Dumnezeu asemenea prieteni,El nu ne lasa la greu cind sintem mai disperati de intinde o mina de ajutor si face o minune.
Leta,Deea e frumoasa asa cum e nu trebuie sa-ti faci griji deoarece ea e in crestere.Sint sigura ca atunci cind va fi domnisoara va fi silueta ca si tine.
Lavinia pt retete culinare intra pe www.culinar.ro
Megg si Shinutza va inteleg ce e in sufletele voastre,dar ginditi-va ca fetitele sint pe miini bune si ingrijite bine.Eu v-a trebuii sa-l dau pe Sebastian la gradinita de anul viitor si nu mi-e ushor deloc cind stiu ca va fi pe miini straine
alina13 bine ai venit in club.

In rest noi sintem bine,de la vremea asta nasoala mai mult dormim.In week am fost invitati la grill la fosta nevasta si a trebuit sa onoram invitatia.
Eu kiar nu stiu ce va fi Sebastian cind va fi mare,sa se faca ce vrea el numai sa fie cinstit si corect.
Oare peste ani tot pe net vom fi si vom povestii ce fac copii??Eu cred ca da
Cura mea de slabit s-a dus pe apa simbetei,ca nu am ambitie,dar vreau sa maninc putin si seara deloc ca altfel nu mai merge

A trebuit sa sterg lista cu fetele de la cura de slabire ca imi dadea eroare


Adana(adica io,batoza shefa)72 kg - 58-56kg
Alina Maria 48 kg - 43kg
Shinutza 56 kg- 53 kg
Alina Gabriela 70 kg - 60 kg
Crinuta 72kg - 56 kg
Lavinia345 76 kg - 58kg
Adita 73 kg - 60 kg
Leta 56 kg - 50 kg
Witchie 82 kg - 70 kg
Clara03 53 kg - 50 kg
Aurelursu 72 kg - 62 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Asa e, Adana, D-zeu nu ne lasa, si oricat de greu ne-ar fi uneori, eu nu o sa imi schimb parerea ca ne va ajuta. Eu cred ca peste ani nu o sa mai avem loc de copii la calculatoare!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Despre problema noastra nu are nimeni nici o idee? Va rooog...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iricutz/album?.dir=/836f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

tomasa, eu una habar nu am. nurofen si panadol si celelalte sunt impotriva durerilor si a temperaturii ridicate. daca il doare gatutul, or fi bune. insa cine poate sti daca il doare sau nu. impotriva raguselii simple: lamaie cu miere . eventual da-i ceiut cu lamaie mai multa in el (nu cred sa fie contraindicata in vreun fel). ceiutul sa fie caldut. si poate comprese caldute cu sare in zona gatului.
astea-s de la oamenii mari. la pitici zau ca nu ma pricep. sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Lavinia, ma bag si eu in discutzia voastra. uite aici o retzeta simpla si cu efect. iti trebuie pulpele de pui, sase portocale mari si zemoase, cam 100 grame de caise uscate, 50 g de migdale, 50 g de stafide, un degetar de safran, trei linguri mari de miere, scortisoara, cardamon boabe si macinat, coriandru boabe si macinat, nuca de muscat macinata, cuisoare, piper de toate culorile boabe si macinat. razi coaja a patru dintre cele sase portocale, apoi le storci (sau invers cum e mai bine pentru tine). amesteci intr-o craticioara mica zeama de portocale cu cele trei linguri de miere, cu scortisoara, cardamom, piper macinat, nuca de muscat, coriandru macinat si coaja de portocala rasa. incalzesti citeva minute pina cind obtii un amestec omogen (mierea si sucul de portocale). pui pulpele de pui in tava, torni zeama asta peste, adaugi celelate doua portocale, taiate felii rotunde (cu coaja cu tot), caisele usacte, migdalele, stafidele, si toate celelalte mirodenii boabe: piper coriandru si cardamon. la sfirsit ungi puiul si cu safran (dizolvat intr-o lingura de apa calda) si le bagi la cuptor (incalzit in prealabil) la 180 grade, cu focul venind numai de jos 45 de minute apoi, 5-10 minute la sf la 200-250 de grade sa se rumeneasca. secretul este sa ungi puiul cam din 10 in 10 minute cu sosul respectiv.
poti pune si mai multe portocale, depinde de cant de pui. chestia asta se marita foarte bine cu un vin rosu demi sec sau sec chiar, dar de recolta timpurie, cu un orez cu sfran sau cu stafide si cu un pic de piure de fenicul.
sa nu te superi pe mine ca ma bag si eu si daca nu-ti place, treci peste, nici o probl.

mai vream sa scriu ceva cuiva, dar plinge fata, asa ca zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Tomasa eu te-as sfatui sa nu ii dai nimic nimic . Si Mandy a fost o data asa si mi s-a spus sa nu ii dau nimic insa sa am grija sa nu planga deloc si sa nu se enerveze caci se vindeca mai greu daca are rosu in gat .
Sinutza cat despre mire , doamne fereste , sa nu cumva sa dati la bebelusi era tot aici pe forum spus ca poate da in nu stiu ce boala si am intrebat si eu la noi si mi s-a spus pe un ton grav ca se da numai dupa un an nicidecum mai devreme .
Atata timp cat nu face febra mai mare de 39 nu se da nimic .
Daca face temperatura copilul nu se imbraca si infasa sa se sufoce ci din contra se da hainute usoare si se inveleste cu ceva subtire . In camera temperatura va fii de 22 de grade .
Succes Tomasa si nu te alerta este simplu ce ai de facut

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 4luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Va multumesc mult fetelor. Alina Maria, nu ai idee cat imi foloseste raspunsul tau. Te pup si raman datoare!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iricutz/album?.dir=/836f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Alina, toate florile sint din gradina ta ? Sint minunate !!! Iar fragii si capsunile mi-au lasat gura apa. Aici nu sint fragi, capsuni gasesti peste tot dar nu au nici un gust. Si de ce vrei sa mai tii cura mama draga, ca arati super ? De abia astept sa prind acasa sezonul de fructe de padure, cind eram la scoala mergeam la Tarcau la cules de zmeura, tin minte si acum ca de Sf ilie ne-a prins ploaia pe munte si am ajuns acasa la bunici learca, am trecut Bistrita imbracati ca oricum nu mai conta la cit de uzi eram. Iar bunica ne-a facut ceai cu dulceata de visine si ne-a bagat in pat la caldura... Ooooooooof, alte vremuri.....
Despre miere e adevarat ca nu se da decit dupa 1 an pt ca e pericol de botulism.
Lavinia, daca vrei sa faci prajiturele extra rapide si bune, am eu un truc in mineca: cumperi chec Madeira, cu sau fara ciocolata, il pui in mixer si il faci ca breadcrumbs, apoi adaugi ceva lichid ca sa iasa ca o plastilina pe care o poti modela: unt topit, esente, lichioruri, chiar si sucuri concentrate, alune, stafide, nuca de cocos, fulgi de ciocolata, ma rog, ce vrei tu si le faci bobite rotunde sau lungi ca degetul. Sint de efect si in functie de ce pui au alt gust. La sfirsit le dai prin nuca de cocos sau prin ciocolata decorativa. Le tii in frigider sa se intareasca untul si gata. Sau poti sa folosesti Madeira pe post de tort, il cumperi asa plain, il insiropezi si il umpli tu cu ce creme vrei. Quick and easy.
Am fost dimineata la circa, Gabriel are la 4 luni si 3 zile 63.5cm si 6678g, a luat aproape 1 kg in ultima luna.
Toate bune si

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Tomasa, eu zic ca nu trebuie sa-ti faci probleme daca nu are febra. si chiar daca ar avea febra, cum spune si Alina Maria, nici sa nu-ti treaca prin cap sa-i dai nu stiu ce eferalgan, panadol. fa-i o baie mai calaie (35-36 de grade, asta daca are febra, sa-i mai scada). pentru raguseala, poti sa pui niste ulei esential de eucalipt in camera lui, dar asteapta mai bine sa vezi daca nu trece de la sine.
sigur nu e nimic grav. o fi respirat copilul un pic mai mult praf.

Mergi la inceput