Bebelusi de ianuarie-februarie2005(21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta ma intereseaza si o alta reteta de prajitura buna,usor de facut (ca nu ma pricep) si rapida....Fetelor va pricepeti?Ce-mi recomandati?
Am niste pulpe de pui si vreau sa le fac maine.M-am saturat sa le fac la cuptor cu usturoi,bulion,cimbru.Voi cum le pregatiti????Tot caut aici pe forum dar sunt atat de multe de 2 zile tot citesc la retete...

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina13 spune:

salut mamicilor!va stiu de 1 an si abia acum mi-am facut curaj sa va scriu.mai intai va multumesc pentru ca datorita listei de doctori ma-m hotarat unde si cu cine sa nasc. am ales GIULESTIUL si pe DR. ION IONUT.asa pe 06.01.05 a venit printe noi LUCIA MIHAELA IOANA de 4kg/51cm care azi a facut 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lavinia, eu am facut reteta cu unt. E un pic cam gretoasa, insa, eu am pus foarte multa nuca de cocos in aluat, si in afara de asta am adaugat si stafide, ca atunci nu aveam alune in casa, iar asa nu era gretos.

Ca tort, eu ti-as recomanda ori diplomat ori tiramisu. Gasesti retetele aici pe forum. Tot de aici m-am inspirat si eu.
Imi pare rau ca nu am pus poze cu Tiramisu, ca tare bine arata.
In rest, mai vb pe messenger.

pupici

Crinuta si Rayan


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Va multumesc pentru incurajari privind greutatea Deei. Oricum, sper sa nu aiba mai mult de 9 kg. Oare ce aliment care nu ingrasa sa ii mai introduc ca sa ii pot elimina inca o masa de lapte?

Crinuta, eu stiu ca brinzica lactica se face fierbind 200 ml lapte (cumparat sau preparat din lapte praf) si adaugind 1-2 tablete de calciu lactic cind da in clocot. Dar nu am facut pina acum, de-aia intrebam daca a facut cineva.
Oare brinzica lactica ingrasa?

Leta si un bebe
POZE NOI

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bun venit Alina si "La Multi Ani" fetitei tale! O sa vezi ca te vei simti ca intr-o familie printre noi, mai ales ca ne cunosti de un an...
Gabiu, si eu sunt aproape sigura ca ne stim din vedere si chiar ma mir ca nu ne-am cunoscut pana acum. Eu am mai socializat cu mamici de ian prin parc dar totusi nu cred ca am vorbit cu tine pana acum. Parca nu-mi amintesc de vreun bebe Stefan a.
Imi pare tare rau ca e vremea urata astazi si, culmea, Tudor a si ragusit putin, probabil de la plimbarea cam lunga de ieri asa ca nu ne vom putea intalni. Oricum promit ca in prima zi frumoasa in care iesim stabilim o intalnire si, daca ne potrivim ca stil poate plimbam copiii impreuna (atunci cand coincid programele lor de iesit). Daca nu, ramanem doar prietene virtuale si nu e nici o suparare. Pupici

Fetelor, de ieri seara Tudor e cam ragusit. Nu tuseste, nu stranuta (nu mai mult sau altfel decat de obicei), nu are febra, dar e cam ragusit. Ce o mai fi si asta? Sunt cam ingrijorata si nu stiu daca sa-i dau ceva...cum pe toate medicamentele (Nurofen, Calpol, Eferalgan scrie ca "combate febra si durerea", scuzati cacofonia, iar el febra nu are, sau cel putin nu deocamdata ).


Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iricutz/album?.dir=/836f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

oana, esti o scumpica. sanatos sa fie Seb si sa aiba noroc, restul vin de la sine. ma bucur ca aveti asa prieteni de suflet, sa ii tineti aproape. foarte mult conteaza un umar pe care sa te poti baza in orice situatie.
eu vreau sa slabesc pentru ca inca am burtica moale si plina de pungi de grasime . e dizgratioasa. m-am apucat si de abdomene insa nu am timp in fiecare seara. dupa licenta sotului sper sa nu mai am de ce amana gimnastica. si nici picioarele nu arata ele asa cum erau inainte. insa la fel ca si alina , eu nu prea puneam pe mine inainte de sarcina. deci de pus nu mi-e frica. apropo, azi noapte la 12.30 cine mergea in drumul taberei la maverick sa fure shaorma? eu si al meu sot . asa tin eu regim... shinutza 56 kg - tot 56 kg .
witchie noi papam biscuiti normali, ne pare rau ca nu ne putem baga la cei biscuiti fara gluten.
ce-as vrea eu sa fie iulia cand va fi mare... pai, sa ma gandesc: sanatoasa, frumoasa, desteapta, cu caruta de noroc dupa ea tot timpul...si directoare de hotel . asta e primul lucru care mi-a venit acum in cap. bineinteles, hotelul sa fie al ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Leta, Deea are 7,5kg la citi cm?? ca si al meu cica e cam porcushor, are 7,4kg la 66cm, la 3,5 luni. asa mi-azis Culcer cel putin, iar pediatra lui zicea ceva de obezitate ... insa nu ma alarmez ca NU CRED IN OBEZITATE PT ALAPTAZI EXCLUSIV! asa ca eu inca stau linistita. stiu ca laptele praf poate da pb de obezitate, in schimb si de aceea zic ca te-ai gindit bine sa-i mai scoti o masa de lapte. eu cred ca e ok cu brinzica dulce.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu cred sub nici o forma in teoria conform careia cei care sunt alaptati exclusiv nu pot fi obezi, iar cei alimentati cu lapte praf da.
Cauzele sunt de o cu totul alta natura.

Crinuta si Rayan


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Alina, bine ati venit printre noi! Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si fericita! Asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi si sa pui si poze sa va vedem. Uite, chiar acum te trec pe listuta! Va pup!

Lavinia, niciodata sa nu spui niciodata, ca nu sti de unde vor veni prietenii adevarati. Ti-o spun din proprie experienta!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Shinutza, mii de !

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos

Mergi la inceput