Oltencele, poftiti la povesti! (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal,
Mai, fetelor, pai si eu intru, va citesc si plec. Ca noutati nu prea avem.
Eu cu pictura mea, Luca cu "cuminteniile" lui, iar Cezar s-a facut bine. Asa ca nu mai zic nimic rau de el.
Numai ca aseara nu prea m-a lasat sa dorm, ca i-am aruncat salteluta de o avea el in cusca si acum dormea pe plasticul ala. Si cum e un friguros, mi-a cam plans. Si l-am lasat pana la urma sa doarma in baie, intr-o patura. ca asa-i place lui. Invelit in zeci de paturi.
Apoi, aseara, cand am iesit cu el la plimbare (pe Luca l-am lasat in patutul lui bandu-si lapticul) nu mai puteam sa intru in casa pe motiv de caprioare care-mi miroseau florile. Tu-le mama lor! Ca am dat o gramada de bani pe floricelele alea, ca sa vina dumnealor si sa mi le manance. Ca asa am patit si anul trecut. Acum e treaba intortocheata, ca avem si iepurasi, asa ca as putea sa-i invinovatesc si pe aia. Dar pana nu ii prind, nu ii condamn.
Oricum o senzatie aiurea sa nu pot intra in casa de ele, ca stateau chiar in fata usii, si credeti-ma erau imense, mai ales cerbul, iar copilul meu singurel in casa. Uffufuf. Ca greu e fara sot.
Azi se pare ca mergem la piscina. Cu toate ca Luca nu mai este asa de fericit cand vede apa, cum era inainte. Probabil incepe sa se plictiseasca.
Va pupicesc,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:



Cristinafelicitari pt BB si sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara si bebel sanatos!!!!
Bertha-am fost mai mult plecata in ultimul timp si pot spune...spre rusinea mea ca si lenea de a scrie e maare!!!
Buburuza mea e bine si activa si asteptam sa mai mergem si noi la echo peste vreo 3 saptamani.
Ciuf-sunt super amuzante-pt. mine-cred ca nu si pt. tine!!! ,povestile despre Cezar si Luca.Insa sunt sigura ca peste ani ti le vei aminti cu placere si cu zambetul pe buze!!!!!!!
In legatura cu-si anume-caprioarele cred ca le-au placut ffffff mult florile tale!
Cornelia-ce mai face Alexandra.Mai zice "mama"?
Rodica-unde intru sa vad si eu albumul oltencelor?


http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Anda si buburuza din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor

Asa ma apucase ieri un talent literar..si am scris, si am scris, apoi cand am dat send.. eroare!!! Si iar am scris, am scris, am scris...cand am dat send iara eroare.. Nu mergea DC. Asa ca mai scriu si astazi.
Eu sunt bine, bebelusul tare saltaret, nu ma mai dor genunchii (s-or fi obisnuit si ei cu al gabarit depasit), totul este bine si in standardele lunii 7 in care doar ce am intrat- inclusiv degetele de la mana dreapta amortite din cand in cand.
Am fost pe 1 la medic, din pacate nu era d-ra mea acolo, era in concediu (inspirata perioada, bine ca nu l-a luat cand trebuia eu sa nasc) si m-a vazut alta d-ra. Foarte draguta si ea, poloneza de origine, din pacate nu m-a pus la ecograf, poate nu stia, poate nu se baga..Asa ca sexul bebelusului meu este inca ambiguu. Dar eu iau in continuare lucruri bleu, galbene, vernil..culori unisex ca sa zic asa.(mint, am luat si un trening f dragut, pantalonasi galbeni si bluza albastru intens cu o minge si o bata de baseball brodate dar nu se pune nu-i asa?)
In curand o sa ne mutam la 3 camere, speram sa incepem caratul catrafuselor incepand cu 16 iunie, pana atunci mai facem cate una alta prin apartament. Am vopsit camera bebelusui in bleu si galben in nuante care se potrivesc intre ele, le-am ales dintr-un catalog, grupate cromatic de specialisti. Am ajutoare 2 cumnate si fratele meu plus nepoteii aferenti de 12 si 5 ani asa ca speram sa terminam cat mai repede. O sa fim ca niste .
Cristina, felicitari pentru sarcina, sa dea Dumnezeu sa fie fara probleme iar tu sa fii o graviduta fericita.
Bertha, LA MULTI ANI !!! pentru David, multa sanatate, fericire, asteptam sa ne povestesti cum a fost la petrecere, precum si exemplificari prin pozici.
Ciuf, ma gandesc intens la idea ta cu stelute fosforescente pe tavan, bine ar fi sa gasesc si luna aferenta, acum sa vad si de unde le pot achizitiona.
Anda, bine ai venit, ai o burtica foarte frumoasa, esti mai inaintata decat mine. Sa ne povestesti si noua (eu sunt special interesata) despre cum merge la tine sarcina.
Simona, bine ai venit printre noi-clubul oltencelor frumoase, focoase si nabadaioase (trebuia sa spun si modeste?)
Rodica, nazdravanul tau Stefan ce mai face?
Doris, Miha, ce mai faceti? Ce va mai fac puiutii? Asteptam sa ne povestiti si bine inteles, poze noi.
Va pup si sper sa nu mai intampin iara greutati cand mai vreau sa va mai scriu (inclusiv acum am apasat din greseala back si normal s-a dus tot ce scrisesem)


Oana D - saptamana 27

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Buna fetelor,

Andreea la multi ani pentru Darius si tie mami multe !

Valeria cum adica caprioare si iepuri voi stati linga vreo padure?

Anda vorbeam de albumul asta http://community.webshots.com/user/oltence

Oana asa fiinda ca intrebasi si imi dadusi apa la moara cum s-ar zice sa ma pun pe povestit despre Stefan. Ce sa faca numai pozne evident, ne certam toata ziua, simbata si duminica am fost cu el la casa si pe drum a tras soferul de taxi de par de 2 ori, toata ziua a carat pietre in butoaiele cu apa si ridea amuzat cum faceau pleosc si il stropeau pe fata si pe haine, apoi a jucat in toate baltile a aruncat cu pietre si in oamenii de pe strada, apoi afara la joaca il stiu toti copii mai mari si cind plecam la plimbare da salut si bate palma cu ei, baietii l-au invatat sa traga fetele de par si daca a vazut ca nu ajunde a muscat-o pe una de fund, daca ii vede ca joaca mingea e gramada intre ei, simbata mi-a scapat din mina si l-au rasturnat bine ca n-a plins de fapt el ridea, ieri nu vrut sa doarma la pranz ai apoi pe la sapte cind l-am pus pe olita a inceput sa motaie l-am luat dar era gata adormit.
In rest facem progrese maninca aproape singur, vorbeste a inceput sa stie de rece cald, sus jos, mic mare, am scapat de faptul ca nu stiam ce cere acum zice suficiente cuvinte sa inteleg ce vrea, si-a dat drumul la vorba cam de o luna. La olita nu spune inca dar bine ca sta cind il pun. Calculatorul e bebe si de fiecre data vrea sa ii pun filmuletele cu el cind era mai micut. Cam asa e cu Stefan.

Ieri am vorbit cu Mihaela poate ne intilnim in una din zilele astea cit sta in Craiova!

Doris ce mai faceti? ce face Irinuca?
Lorena si voi e mai faceti?
Anita si voi?




Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutare oltence,

Andreea cum ati sarbatorit ziua lui Darius? Vrem poze?

Vreau sa iau si eu un credit de la banca, am postat si un subiect, si nu prea stiu ce banca sa aleg toate au oferte care mai de care ba la bancpost e dobinda mica, ba la procredit bank iau venitul pe familie etc. As putea si sa pun ipoteca casa veche dar daca o vind... of nici nu stiu ce sa fac.
Oricum eu iau provizoriu acest imprumut si vreau sa rambursez banii in avans atunci cind voi vinde casa veche dar imi trebuie sa nu ramin fara lichiditati pt casa noua. Intelesarati ceva?


Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutareeeeee!!!!!!!!
Doamne ce frumoase sunteti.....de puiuti..ce sa mai zic!!!!!!!
Mi-as fi dorit si eu sa vin in parc,dar am fost la Bucuresti
Mai avem 2 saptamani pana la nunta si suntem intr-o agitatie continua...Ne intalnim dupa,sa va arat pozele..
Va dulce!!!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Rodica, daca pui ipoteca pe casa, nu poti sa o mai vinzi.
Poti sa iei credit pt. nevoi personale, valoare mica (5000 euro pe 5 ani)si sunt de ajuns adeverintele de salariu si (eventual) girantii. Dar trebuie sa intrebi la toate bancile si sa compari marimea comisioanelor, asigurarilor de viata etc.

Simona&Bogdan&Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Salutare fetelor!
Scuze ca nu am aparut pana acum!
Va multumesc mult pentru intalnirea de la Craiova!Imi doresc mult sa se repete!
Am fost cu Codrin la Timisoara si a fost foarte cuminte. Nu mi-a facut deloc probleme pe tren.
Dar avem probleme acum. Adica sper ca acum sa fie bine.
A avut niste pete rosii, medicul de familie zicea ca e pojarel. Si dupa asta intr-o vineri seara mi s-a parut tare agitat ( el fiind foarte cuminte de obicei) si m-am dus cu el la spital. Si acolo au inceput cu un pomelnic de boli: otita, pneumonie, anemie, rahitism. Sunt niste tampiti!Copilul e bine, si a fost si atunci. Dar am stat 2 zile in spital cu antibiotice. Cred totusi ca degeaba.
Acum ii curge putin nasucul si parca si tuseste putin.
Spuneti-mi si mie daca stiti cum e cu rahitismul asta!
Cristina...eu am ceva hainute de graviduta!Daca le vrei...eu de prin septembrie o sa fiu in craiova. In ce luna esti?
Va pupic,
Sorana si Codrin

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Scumpele mele,
imi pare tare rau ca nu prea am apucat sa intru pe net zilele astea si nici n-am putut stabili o intalnire cu voi. Iar maine plec iarasi la Bucuresti.
Am fost foarte ocupata cu botezul, care s-a oficiat ieri. In sfarsit puiul meu e crestin! Sunt obosita moarta, dar ne-am distrat tare bine. La biserica puiul meu a adormit in timpul slujbei, s-a trezit cand ne-am apucat sa-l dezbracam, a plans putin cand i-a pus apa in cap, apoi se uita foarte curios la luminile din biserica.
La petrecere a stat cu noi pana la 11 seara cand i-am adus tortul, apoi a mers cu mama mea acasa sa doarma. Dar a dansat cu mine toata seara, a mai atipit in carut, desi era o galagie de pomina. Toata lumea l-a laudat, iar eu nu-mi mai incapeam in piele de drag.
O sa pun si poze in curand si va anunt.
Oana, multa sanatate tie si bebitului, hai ca mai ai putin si-l vezi si tu.

Mai povestiti si voi una alta. Va pup si sper sa ne vedem la sfarsitul lunii cand revin in Craiova.
Sa aveti o saptamana minunata!

Mihaela si bebe David Andrei (18.03.2005)

Poze cu comoara noastra: http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/album?.dir=cd29&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!
Fetelor, nu ma-njurati si nu dati cu oua in mine, desi stiu ca merit pt v-am neglijat atata timp! Dar nu v-am uitat!
Nici acum nu am f mult timp, dar va invit sa vedeti pozele de la ziua lui Darius aici
Promit sa revin si sa va povestesc in mare cum au decurs "ostilitatile". Acum nu ma incurc cu povestea pt ca Darius doarme si cand se trezeste trebuie sa-l duc la dr pt ca e cam racit, ii curge nasul si tuseste destul de tare.
Va pup!
Pa!


Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput