Stie cineva de o solutie FREBINI ? Mi-a dat-o dr cardiolog sa ii inlocuiesc 1/4 din lapte cu ea! Am intrebat la cateva farmacii dar nimeni nu a auzit!...
Am deslusit misterul lui FREBINI fetelor... Am intrebat-o pe pediatra la care merg de ce el e convins ca se gaseste si farmacistele nici n-au auzit... SE GASESTE NUMAI IN SPITALE... deci... Cine are pile la depozite de medicamente?.... In depozite se gaseste dar nu se dau in farmacii, ci doar la spitale...
Am deslusit misterul lui FREBINI fetelor... Am intrebat-o pe pediatra la care merg de ce el e convins ca se gaseste si farmacistele nici n-au auzit... SE GASESTE NUMAI IN SPITALE... deci... Cine are pile la depozite de medicamente?.... In depozite se gaseste dar nu se dau in farmacii, ci doar la spitale...
Felis, stii cumva la ce depozit/e se gaseste Frebini ?
Amalia si Vladi (4 ani si 9 luni)
iren
4326 Mesaje
Doamne, Felis, prin ce trecetzi!...Ma bucur tare mult de progresele pe care le face Mihaita si ma rog la Dumnezeu sa se faca bine, iar tzie sa-ti dea rabdare si putere ca sa potzi face fatza
Iren dubla mamicaBogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Pegasis
1629 Mesaje
quote:Originally posted by FELIS
Din informatia pe care tocmai am primit-o, solutia Frebini nu este inregistrata in Ro. Poate daca apelezi la fetele din afara tarii...
Carmen ______________________________________________________ "Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)
adrianangi
1771 Mesaje
Felis, pentru "Frebini" ia legatura cu Gabriela Hogas - 0744.678.964. Si ea ii da acest supliment nutritiv lui Mihaita si-ti poate spune cum face rost de el.
Fetelor, cine ma poate ajuta sa iau legatura cu FELIS ? I-am dat un PM cu numerele mele de telefon, dar nu o vad on-line si nu cred ca acitit, si trebuie sa-i spun ceva in legatura cu ceea ce a solicitat ptr Mihaita (FREBINI), l-am gasit, dar am nevoie de detalii de la ea.
Acolo unde s-a vorbit ptr FREBINI, trebuie dat astazi raspunsul cat mai urgent!
Amalia si Vladi (4 ani si 9 luni)
p.s. tel.meu este 0744.501160
adrianangi
1771 Mesaje
Enya, iti postez anuntul la generale. Si iarta-ma ca o fac inainte de a-ti cere permisiunea, dar aici se modereaza mai greu...