Ecografia morfologica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna burtici!!!!
si eu m-am programat pentru o echo morfologica la 21 saptamani, va fi tocmai in mai, eu am gasit o alta clinica ama medical ii zice, e pe la aviatorilor, costa 2150 000 si este echo morfologica 4D, deci imaginile ar trebui sa fie 3D in timp real.si cine vrea isi poate inregistra puiul pe un CD pentru inca 200 mii. sper sa fie imaginile in miscare, nu stiu, ca eu la fiecare echo 2D la care ma duc de obicei mi-l inregistrez pe bebe pe o disketa, dar imaginile sunt statice. oricum e bine ca ma uit toata ziua la el, desi nu inteleg nici eu toate imaginile.
Eu voi merge prima oara la clinica asta, sper sa fie pe masura asteptarilor! A mai mers cineva la Ama medical? dar la DR.Ionescu Crangu?
va pupic si va doresc sarcini usoare si sa avem toate niste copii sanatosi , frumosi si destepti.
am uitat, mie mi s-a spus sexul lui bebe de la 12 saptamani, ca este baiat, dar mi-a spus doctorita ca se poate insela din cauza cordonului ombilical, dar de atunci mi s-a confirmat inca de 2 ori, tot baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

La mine nu s-a inregistrat nimic pe caseta la eco morfologica, dar am poze cu baietelul meu. Va doresc sa aflati ca sunt bine bebelusii.

Luminita
22 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauela spune:

Buna seara tuturor,

Eu am programare la Medsana la dl. dr. Herghelegiu pt ecografia morfologica. cine imi poate spune mai multe despre dansul...si care dintre voi stie daca la Medsana exista eco 2D sau 3D?

Cu multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am auzit de Dr.Herghelegiu numai lucruri bune si in special ca e un specialist bun si ca e din generatia tinara.
Nu stiu ce aparat au la Medsana, la Sanador unde mi-am facut eu programare din martie pentru jumatatea lui iunie, este sigur 3D daca nu cumva 4D ( nu am inteles niciodata cum poate fi ceva 4D, hehe).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dragele mele voi umblati dupa poze artistice cu bebelusii vostrii sau va intereseaza ca bebeul sa se dezvolte bine si sa ti se spuna ca este normal dezvoltat? Indiferent de ecograf ca e 3D sau 4D, masuratorile importante se fac in 2D. Deci un eco 2D si un ochi meseriasi de dr ecografist cum ar fi Pop, Iosup sau Herghelegiu inseamna totul. Ecografele 3D si 4D sunt fite si bani aruncati in plus de impresie artistica ca iti vezi copilul cu degetul in gura sau chestii de genul asta. Eu cred ca mai important este sa sti ca el se dezvolta bine si este totul in regula in burtia. Ce este important in 2D se afla.
Scuze nu vreau sa deranjez dar asta este parerea mea de viitoare mamica.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camille spune:

Dragele mele, cu riscul de a dezamagi pe unele dintre voi trebuie sa va spun ca este riscant cu eco morfo la Dr. Herghelegiu. Sau poate sunt eu cel mai ghinionist om , am avut si eu programre facut la Sanador, saptamana trecuta , din nefericire am plecat din cabinetul cu pricina , plangand si cu eco nefacuta... scumpul doctor mai avea putin si tipa la mine .. " esti a 3 a pe ziua de azi care vrei morfo la 20 de saptamani , sa stau eu si sa ma chinui pentru toate fitzele "!!!! Eu incercand sa i explic ca ma aflu acolo la recomandarea expresa a medicului cardiolog !!! Am o malformatie congenitala destul de rara ( nu prea stie nimeni multe despre ea) nici macar nu a auzit, ca s anu mai spun ca nu a catadicsit sa se ridice de scaun , sa aprinda lumina in cabinet sau sa vorbeasca cu mine, stand cu fatza , imi perora tot ce v-am spus de la nivelul suficientei suverane, stand cu spatele la mine cea care tocmai indraznisem sa "ii cumpar cu bani grei stiinta si timpul pt 1/2 ora". Concluziile le puteti trage si singure

Moniq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

camille si eu am patit "ceva" in genul acesta cu unul din renumitii doctori, nominalizati pe aici.
sfatul meu: nu mai plinge si altadata nu mai accepta sa fii jignita, riposteaza. Tu ai dat bani ptr. un serviciu, el trebuie sa il faca, daca nu are chef sa plece acasa. nimeni nu trebuie sa accepte sa fie jignit pentru ca celalalt s-a trezit cu fata la cearcaf. si prea ne-am obisnuit sa inghitim.
daca este cineva curios sa vada poza 4D deschideti albumul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

quote:
Originally posted by romana_74

Lamuriti-ma si pe mine... eco morfologica e cumva eco Doppler?Mersi si scuze ca m-am bagat!



Romana, eco Doppler nu are nici o legatura cu eco morfologica. E drept ca la eco morfologica se capteaza si semnalul Doppler pe vasele cerebrale majore (pt a vedea daca sunt ceva probleme la acest nivel) si la nivelul cavitatilor inimii bb-ului (pt a se vedea eventuale defecte septale). Dar ceea ce se intelege in mod obisnuit prin eco Doppler se face de obicei la orice ecografie de sarcina, la sfarsitul acesteia, in special in lunile mari, pt a se vedea fluxurile la nivelul arterei uterine si la nivelul placentei pt a diagnostica o eventuala insuficienta placentara, care poate apare mai ales spre sfarsitul perioadei de gestatie si mai ales daca sarcina este postdata (adica este depasita DPN si travaliul nu s-a declansat).

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adevam spune:

eu am facut eco morfologica la spitalul Filantropia cu dl doctor Marian Iliescu. A costat numai 150.000, nu cred ca era 3D dar cred ca se vede tot ce e necesar pt a-si da seama daca totul e in regula.
Mie mi-a spus ca e baiat si ca e totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Clau,daca nu ai aflat intre timp,sa stii ca la Medsana au ultima tehnologie de aparat,cumparat recent,care cu siguranta face si 3D si 4D!M-am programat eu pentru luna iunie la dr.Herghelegiu,fiindca de-abia atunci fac 24 sapt..daca te duci sa iei si un cd la tine fiindca poti inregistra puiul sa-l vezi si dupa..
Pupici!
Moki17+

Mergi la inceput