Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ce-am avut de citit si vizionat!!!!!!....fetele superbe poze, superbi bb-i, superbe mamici.

La multi ani tuturor bebeilor pe care nu i-am felicitat!

Am fost cu casa plina, mincare multa si bautura pe masura si acum ne resimtim...de luni la dieta

O sa pun in curind poze de la motul gazei.A cam plins din cauza aglomeratiei, multe fete, mult zgomot.In final s-a mai obisnuit si a rezistat eroic pina la 21.30 nedormita de la 13.30.

Sa va zic ce a ales Ilinca de pe tava:pieptene, dolareii si icoana cu Maica Domnului.

Am chefuit si azi ca a fost ziua vecinei, nu mai pot sa vad mincare si mai ales dulciuri.
Pupici si mai ne 'auzim' miine


Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Sa nu va mirati ca sunt pe net la ora asta. Am cam avut insomnii si in plus, am un carcel ciudat la un picior, care se duce pana la muschii fesieri. M-a durut si ieri dimineata putin si am crezut ca am amortit. Insa azi, de la ora 4 nu mai pot dormi de durere. Daca stau cu piciorul intins si nu ma misc e cat de cat OK. Altfel ma doare de imi dau lacrimile. Nici nu stiu cum o sa stau pe scaun la serviciu. Ca si acum pana m-am asezat...o intreaga inginerie.

Helen, esti o dulce! Asa ti se pare grasuta? Miam, mai uns la suflet. Desi stiu ca nu e, noroc cu hainele ca salvam aparentele. Si asa sunt necajita, ca dupa regimul asta cred ca nu a luat in greutate, daca nu cumva a slabit. Si pornise si ea bine luna asta.

Ma duc sa ii dau sa pape lui Alex. Mi-e groaza ca trebuie iar sa ma asez.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Rox, sa te faci repede bine!!! Ai grija de tine!
www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=217448301205&page=1&sort_order=0" target="_blank">cu Erica la un an

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Ce sa-i faciRoxi, si Alex este ca si Cosmnin, ba mananca , ba nu.... important e ca fac impresie buna la capitolul imagine, norcoc cu hainele e adevarat si cu fatzuca mai rotunjoara, cu inaltimea... In rest numai noi mamicile stim ce si cum si cat ne suparam cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Luuuume, lume ! Avem un alt sarbatorit astazi – este un ingeras scump care locuieste in Deva. Chiar daca inca nu a tropait la acest subiect si nu este in lista oficiala a BB de ian-feb 2004, eu ii urez acela cuvenite:

La Multi Ani RARES !
La Multi Ani ingerasule !


Sa cresti mare si frumos, sanatos si cuminte, sa ai parte de un tort maaaaare si o gramada de jucarii... si de o petrecere grozava !

Cine vrea sa se inscrie la petrecerea cu confeti, tort, si laptic... poate sa o faca aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40883

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Eu scriu cu un oki la calculator si cu unul la Rares care rostogoleste de zor o rama de fotografie din sticla. Nu ne-am inteles sa nu i-o dau. A inceput sa-i placa tare mult sa se uite la fotografii.

Roxana, multa sanatate! De unde te-ai mai procopsit si cu chestia asta?

Elena, eu nu pot vedea pozele cu Erica. imi cere username si parola.

Emilly, cand pui poze de la petrecerea Ilincutzei?

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Of. Am venit plina de intentii bune azi, sa descarc si eu pozele de la petrecere, dar mi-am uitat cablul de incarcat aparatul foto si bineinteles ca e descarcat. Deci nu pot face nimic.

Si pentru ca voi ati fost dragute si n-ati zis nimic am s-o parasc eu pe Moti: toti copiii la petrecere au fost asa de cuminti! Numai ea s-a miorlait tot timpul, nici in brate nu tacea, doar cand ieseam pe hol se mai linistea. Asa ca n-am apucat sa schimb prea multe vorbe cu nimeni (scuze!). Si cu ocazia asta m-am convins ca asa copil rasfatat ca al meu nu mai exista.
Intr-adevar, a fost tare frumos, nici nu va inchipuiti ce a fost acolo cand au inceput toti sa-si desfaca pachetele! Nebunie, nu alta...nu stiau cu ce sa se mai joace mai intai...tare scumpi au fost.

Irina, am incercat sambata s-o las sa planga noaptea. S-a miorlait vreo 5 minute, apoi a tacut. Cand sa respir usurata si eu a inceput cu niste urlete de scula tot blocul, asa ca a trebuit sa sar. Si mi-a luat o ora s-o culc din nou. (ca Moti adoarme numai plimbata in brate si leganata)
Asa ca...ma consolez ca asta mi-e soarta si bineinteles ca noaptea trecuta a stat Cristi de paza pana la ora 4 (s-a trezit de vreo 5-6 ori), apoi eu - m-am culcat in camera ei si am luat-o cu mine in pat asa ca a fost mult mai cuminte, am dormit amandoua pana la 8:30.

Multumesc tuturor care au venit si celor care au fost cu gandul la noi cat am petrecut, sa ne traiasca copilasii si sa mai facem asa petreceri. Petrecerea a fost reusita numai si numai din cauza Ioanei (ea a venit cu ideea cu cadourile trase la sorti).

Inca o data mii de multumiri Anca; sa stii ca Moti se joaca in continuare cu jucariile de la Matei, semn ca ii plac. Pupici lui Matei.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi!

Am si eu o rugaminte, fetele care au avut aparate de fotografiat la ele sambata seara...vrem si noi poze pe mail plss . Ca noi n-am fost suficient de inteligenti sa ne gandim din timp si sa luam aparatul de fotografiat la noi .

multumim!


Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)


Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Elena ne uitam la poze..revin!!

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput