Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, am primit multumesc. Iti raspunsesem pe yahoo. Ce examen ai?

Ce fac mamicile sarbatoritilor? Cum stati cu emotiile?

Uite, o sa radeti, dar aseara cand ne-am intors de la Mariott am trecut pe langa Municipal. Si cum ma starnise Andra cu amintiri despre discutiile telefonice, iar ma luara nostalgiile. Catalin chiar o intreba pe Alex daca mai tine minte cum a luat-o el de acolo. Tii de emotii! Si aseara ma napadisera amintiri legate de patut. Imi amintesc cand am adus-o acasa in scaunul de masina si am pus-o in patutul ei sa doarma. Mi-au dat lacrimile atunci, stiind cu cata dragoaste am pregatit patutul pentru ea. Of, parca vad ca dau apa la soricei continuu pana pe 10. Dar de fericire!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna seara!Astazi ne-am primit si noi cadoul prin intermediul Adinei.Am primit cadoul nr.2 care din pacate era nesemnat,asa ca nu putem sa multumim cuiva anume.Cadoul continea o rata cu figurine(il recunoaste cineva?),de care Andrei este foarte incantat.Asa ca...oricine ai fi,iti multumim.
Si tot de la Adina am mai primit un cadou...si .Am uitat sa va spun ca ieri m-am jucat cu Moti...S-a facut o frumoasa!Si contrar mataielilor de la intalnire,este foarte sociabila!Cel putin cu mine a fost...Are fata frumoasa un maldar de jucarii prin toata casa si Adina se plange ca nu se joaca cu ele.Pai daca le are peste tot...Oricum,asteptam sa se faca Andrei bine si traversam la eleca sa socializeze copii!
Inca o data Adina iti multumim!
O noapte usoara!
...Si aniversatii de azi sa ne povesteasca maine cum s-au distrat!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Erica


Matei Philip

Dinu


Andrei




Am vazut toate pozele.....sunt superrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!
Doamne ce-au mai crescut!!!!!!

Rachella e mai bine ...aseara a dormit toata noaptea ...de harait numai haraie ....mucisori sunt pe duca .....deci suntem pe drumul cel bun....

Gata fug sa culc galagia

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:


[center][size=4]
[b][green]La multi ani!
Andrei
Iulia Eleni
Erica
Matei Daniel
Philip


Sa aveti parte in viata de tot ce e mai bun!


Otilia si Robert (24.12.2003)

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:



La multi ani!
Andrei
Iulia Eleni
Erica
Matei Daniel
Philip


Sa aveti parte in viata de tot ce e mai bun!


Otilia si Robert (24.12.2003)


http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Buna seara fetelor!
ROBERT MERGE SINGUREL!!!! Si nu doar 2-3 pasi ci strabate toata camera! Sunt tot dupa el, fiindca e cam repezit si era de cateva ori sa cada in nasuc. Astept sa invete sa se opreasca lasandu-se in fundulet. Pt noi e un mareeeee eveniment!!
Am vazut pozele de la petrecere. Sunt SUPERRRRR! Eu si Robert suntem “invidiosi” pe voi.

Otilia si Robert (24.12.2003)

Pe Robert mergaretzu’ il puteti vedea la adresa:

http://community.webshots.com/album/266818674dMSXQu

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Noi ne-am intors de o ora de la petrecerea lui Matei unde am fost impreuna cu Arturicii. Baietii s-au simtit super, s-au jucat cu tonele de jucarii pe care Matei le mosteneste de la Andrei, sau cu cele primite cadou. Le-au placut masinutele, cuburile, telefoanele... A fost o petrecere pe cinste in care fiecare se intrecea sa arate ce stie:
Arturicii sunt nemaipomeniti cand arata manuta, piciorul, urechea, cand vorbesc la telefon, cand cer ce vor... sunt extraordinar de expresivi si inteligenti. Philip a facut cativa pasi buni asa ca sa-i arate lui mami ca nu se lasa mai prejos decat Yann. Cosmin le-a prezis sa in doua saptamani vor merge. Ioana va trebui sa dea de baut daca se adevereste profetia. Sa stiti ca i-au si cantat lui Matei "Multi ani traiasca!".

Rares a facut ture prin toata casa, s-a jucat cu ce-i cadea in mana, a ros tot ce a putut, s-a urcat pe un scaunel... si jumatate din timp a stat la mine in brate.

Matei ne-a aratat cat de mult si cat de bine merge, s-a jucat cu musafirii lui cei mici, ne-a chiuit. Era intr-o forma maxima, de o veselie debordanta.

Andrei, este un fratior de nota 10 pentru Matei si s-a jucat fara sa se plictiseasca o clipa cu toti copiii: i-a plimbat cu masinutele, le-a dat jucariile lui, i-a dragalit toata seara. E un scump!
Cu totii au papat tort facut special pentru ei, in casa. Sa-i vedeti ce pofta aveau.

Andra si Daniel au fost niste gazde desavarsite si niste parinti tineri, frumosi si impliniti. Ii pupam si le multumim mult de tot pentru aceasta seara minunata.


Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Am vazut pozele de la petrecerea de ieri si am fost foaarte incintata.
Noi am avut musafiri toata dupa-amiaza, Erica a fost la inaltime, asa cum se cuvine la un anisor- fetita mare de-acu'. Sint obosita si ma duc la nani.
Poze poate reusesc sa pun miine.
Sa aveti o noapte linistita!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

http://community.webshots.com/album/267871107klqhfl

Am pus cateva pozici-ca erau 253 - si fug la nani ca pic...
Sa ne traiasca copii, sa fie sanatosi , cuminti si voiosi!!!
Noapte buna ..si am vazut toate pozele de la intalnirea de iei...Frumos

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

N-am fost prea vorbareti in ultimele zile ptr ca n-am prea avut timp dar si ptr ca ma supara rau sinuzita si m-a durut capul de m-a capiat... iau antibiotic de 3 zile si vad ca paraca, parca e mai bine.

Am vazut toate pozele de la petrecere...superb se pare ca a fost... ma uitam la o poza in care erau vre-o cinci copii in grup si ma gandeam ce mult i-ar fi placut lui Cosmin sa fie acolo... dar si mie ce mi-ar fi placut! Adina, felicitari ptr locatie, mai potrivita nici nu putea fi!!! Doamne ce copii minunatai, ce mari s-au facut si ce frumosi!

Roxi, pai se paote mai sa o vedem pe Alex doar in pozele de la intalniri, asa fata mare si frumoasa! Si mergareata - FELICITARI! Sa te ti de cuvant cu scanatul pozelor si sa pui de cand era micuta pana acum.... si in continuare, normal. Sa sti ca arata chiar f bine si pare chiar grasuta! Multi de la Cosmin

Otilia, feliciatri ptr mergaret, vezi a pornit-o hotarat din prima! E un frumos si un dragalas! Am vazut pozele de vre-o doua zile dar nu apucasem sa il laud!

Ane, bine ca Raschela e mai bine... sanatate multa! Nici pe ea n-am mai vazut-o in poze... voi ce faceti?

Maine vom merge la vaccinul de 1 an, amanat ptr ca era racit acum 2 sapt! Am emotii desi acum e bine dar cam stranuta...in plus mi-e cam groaza sa nu se simta rau dupa el desi pana cum a fost rezonabil cu simptomele. Incerc sa jung eu cu el la dr. ca sa fiu sigura ca-l consulta bine inaite de a-l vaccina... plec de la serviciu cumva... in drum spre Vama dau o fuga si la vaccin! Sa scapam odata si de asta! Nu este cel pe care-l tot astepatam eu, adica contra oreion pojar si rubeola ci unul din cele din schema aia, stiu si eu cat de buna!!! Acela se va face posibil peste o luna!

V-am pupat si noapte buna tuturor!

Mergi la inceput