Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Roserbsar'mana pentru listuta!! Ramanem datori cu o (pe bune!!)
Suntem tare mandri ca facem parte din familie.



Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mie mi s-a dus linia d pe burta,nu se mai vede deloc,in schimb am alta linie cea de la operatie.

fetelor cica uleiul de corp nu prea e indicat la bebei pt ca nu le lasa pielea sa respire.cel mai bine e sa folositi creme de corp caci sunt absorbite de piele(uleiul astupa porii) si porii sunt lasati liberi.

FULGU,DAMA ieri m-au speriat la doctor cu masajul:in burta bebeii au stat intr-un loc fff stramt iar articulatiile si ligamentele nu au elasticitate.cu trecerea timpului se agraveaza treaba si este catalogata toata chestia asta ca boala.m-au sfatuit sa-i fac masaj de mai multe ori pe zi(eu nu-i faceam decat dupa baie)

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELIZA ca sa nu-i mai bagi supozitor incearca cu carful de la termometru sau cu un betisor de ureche inmuiat in ulei de copii.

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Monica- si eu am patit aceasi chestie acum o saptamana cu Ioana.Am dat-o cu glicerina boraxata prin gurita de doua ori si a doua zii nu am mai avut treaba manaca bine.De atunci incerc sa o dau aproape zilnic si sincer nu am mai avut probleme.Ioana cand ii duceam sanul la gurita urla ca nu suportam.A trebuit sa ies din casa sa ma linistesc.


Cu Ioana de 3 luni
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Se pare ca sunt singura pe aici.....Deci BBlusii vostri dorm pana mai tarziu.Si a mea doarme acum(oare ce o fi cu ea?)asta dupa ce ieri seara efectiv am cedat nervos.A plans de la 16 si pana la 22.15 cand in sfarsit am reusit sa o adorm..nici macar baia nu a mai potolit-o.Din cate citesc eu,toti aveti Bblsui cuminti,doar a mea e terorista..si nu doar maraie , scanceste , urla de ti se ridica parul in cap.Si de ce e mai obosita,de aceea face mai urat.Dar de ce nu doarme?Gata,nu e cazul sa ma mai plang,dar ma intreb cand s-o termina???????
Bits,eu ii fac masaj cu ulei inainte de baie,dupa baie ii dau cu crema..asa ca uleiul se duce la spalat(asta ref.la astupatul porilor).
Eliza,mie mi se intampla sa se sperie si cand ma joc cu ea si poatev o bruschez(de drag),adica o trag de falcute,o pup prea tare...
Mai vorbim,
Andreea si Mariuca terorista(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Stie cineva daca e OK sa pastrez lapte gata preparat in frigider vreo 10 ore inainte sa-l dau copilului? E vorba de lapte artificial, nu de mama.
Va intreb pentru ca eu peste 2 saptamani ma intorc la birou si m-as simti mult mai bine sa prepar eu biberoanele dimineata si sa i le las bonei in frigider pentru toata ziua. Sunt obsedata sa nu greseasca cumva concentratiile . Oricum, am tot felul de probleme.. Mi-e teama ca o sa-l infofoleasca (deja comenteaza asa cu jumatate de gura ca poate ar fi mai bine sa-i mai punem niste botosei, etc. ca poate ii este frig copilului ). Cat sunt eu acasa nu indrazneste, dar cand o fi singura cu copilul stiu eu cu ce il imbraca? Cert e ca s-ar putea sa intru in a doua depresie postnatala cand incep serviciul, dar decizia e deja luata, am cantarit bine toate plusurile si toate minusurile si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa incep serviciul :-) Asta nu o sa ma impiedice sa fiu moarta de ingrijorare si probabil o sa incing telefonul de la birou :-) Oooffff.... nu mi-as fi imaginat ca eu as fi o mama atat de .... "closhca"!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101



Draga Eliza
din cite stiu eu nu e bine sa ti laptele reconstituit nici macar la frigider dar uite o alta solutie care te-ar putea ajuta (eu o folosesc cind plecam de acasa) In biberonul complet uscat pui portia de praf necesara inainte sa pleci la serviciu. Faci 2-3 portii(biberoane). Bona va pune doar apa fiarta peste fiecare portie cind e ora de masa. Si o instruiesti cita apa sa puna (150ml sau cit bea Alex la o masa)

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Eliza, eu am alt "proces tehnologic" cu biberoanele: fierb apa de seara pentru toata ziua urmatoare si umplu biberoanele cu cate 150 ml, apoi le pun inchise pe calorifer. Cand vine ora de masa, adaug doar cele 5 masuri de lapte (in cazul meu), si lapticul e deja la temperatura buna de baut.

Andreea, dar mare terorista mai e fiica-ta!


Roxana&Co


http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dragelor, multumesc mult de sfaturi! Nu stiu ce m-as face fara voi.
Acuma am alta problema: ce inseamna streptococ auriu? Asta i-a iesit gogshelului meu la ochi . Cat e de grav? De-abia la 2 pot sa ma duc sa iau antibiograma de la Municipal..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

sau era stafilococ? na, c-am uitat . Mi-a spus asistenta la telefon si am fost asa uimita ca am uitat daca a zis stafilococ sau streptococ

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mai ANDREEA chiar nu ai si tu putina liniste?mai tot timpul te plangi de mititica ta "tanara si nelinistita"

raportam si noi ca aseara dupa baita(am reusit la 23.50) am avut o tentativa de ras in hohote.cred ca s-a speriat de propriul ras ca a sfarsit printr-un tipat.
si am mai observat ca atunci cand il las in patut pe cearsaf are tendinta de a se impinge din picioare si inainteaza ca racul.e alunecarea mai facila pe cearsaf decat pe patura asa ca aveti grija unde-i lasati pe micuti sa se joace.

octy,KEN(1nov 2004)
http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput