Sa-i mai dau o sansa????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Buna,
Va multumesc tuturor pt mesaje. Sunteti tere bune cu mine.M-ati facut sa plang dar de bucurie.Va raspund greu pt ca nu am computer la ai mei unde stau si nu pot sa vin la internet cafe toata ziua.Stiu ca tot ce-mi spuneti voi este corect dar mie mi-e ft greu, trec prin niste faze...Ma simt eu vinovata ca el ma bate.Parca mi-e rusine sa-mi privesc copilul in ochi.Poate fetita mea o sa ma judece pe mine cand o sa fie mai mare si o sa mearga la scoala si copiii vor rade de ea ca nu are tata.Cum sa fac?Din p d v material o duc ft greu ca pana acum lucram cu el la firma noastra, acum nu am nici un venit si urmez si o scoala posticeala sanitar la care nu vreau sa renunt pt ca asta e viitorul meu.Am rude in Italia care o sa ma angajeze ca asistenta acolo dupa ce am sa termin.
Acum imi caut de lucru, ma simt epuizata, singura, proasta si urata.
Stiu insa ca am un copil de crescut si de 'dragalit'-asa ii spun eu cand ne pupam.
As mai sta la povestit dar aici timpul costa bani si am mancat deja 2 iaurturi pt Michelle...
Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Draga Karol,
sa nu faci prostia sa cedezi in fata lui din motive materiale. Intr-adevar, la inceput iti va fi mai greu, dar cred ca parintii tai te sustin si te ajuta cat pot. Important este sa treci peste starea in care esti acum, sa prinzi curaj in fortele tale si sa o iei de la capat impreuna cu fetita ta. Sunt convinsa ca o sa reusiti. In ce priveste animalul, ai vazut parerea tuturor! Uita-l! De dragul fetitei tale. Ai sa vezi ca viata poate fi si altfel, adica foarte frumoasa cand ai liniste. Si gandeste-te ca nu ai decat una. Nu merita sa o irosesti.

Mult curaj!

Felicia si Alex

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Sa nu iti fie teama, Karol, ca o sa rada copii ca nu are tata. Decat sa aiba un monstru, care ii terorizeza mama si pe ea, mai bine doar o mama care o iubeste si care poate sa isi vada linistita de educatia si "dragalitul " fetei ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citind mesajul tau mi-am adus aminte ca si eu am 28 de ani, dar in acelas timp nu pot sa-mi imaginez cum ar fi viatza mea de 28 de ani in halul acesta!!! si tot ceea ce vreau sa-ti spun este sa iti faci curaj sa iei viatza de la capat! Asta pentru ca esti tanara si potzi daca vrei cu adevarat! Copii nu vor rade de fetitza ta ca nu are tata, probabil vor rade de ea ca are un tata denaturat si violent, nu face gresala care am vazut-o si eu la parintzii prietenei mele in care tatal dupa ce se enerva le scotea pe mama si pe ea in casa scarii si dormeau nopti intregi afara in casa blocului.... si acum desi e deodata cu mine nu are incredere in casatorie, in familie, si e un mare pacat! Gandeste-te la fetitza ta care are nevoie de liniste sa creasca fericita! Curaj! Roaga-ti parintzii sa te ajute sa stai la ei, si nu te mai intoarce la acel animal! NIMENI NU MERITA ACEST TRATAMENT!!!!

Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

E rusine sa ai un tata care o bate pe mama, nu sa ai parinti divortati !!!!!
Scoate-ti din cap mentalitatea asta pentru ca pentru fetita ta e sigur mai bine fara asa un tata ! E traumatizant pentru un copil sa asiste la asa ceva !
Fa-ti un bine si tie si fetitei si paraseste-l, esti asa de tinara, ai toata viata inainte si meriti ceva mult mai bun.
NU E NORMAL SA FII BATUTA !
NU E VINA TA !
Vina ta ar fi daca ai tolera asa ceva si ai continua sa traiesti linga el .

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Draga mea

Pleaca cat inca mai ai puterea sa o faci!
S-ar putea sa te distruga sufleteste sa te goleasca pur si simplu,sa ajungi sa nu-ti mai doresti nimic,sa renunti la tine...(daca deja nu ai facut-o).Ai o mare responsabilitate: fiica ta!Asigura-i o copilarie frumoasa si posibilitatea de a intelege ca viata e frumoasa!
Viata e un dar!
cu drag
Pitica si Gogosica


pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Sfatul meu este acelasi cu al tuturor fetelor care ti-au raspuns, nu rabda asta!
Eu sunt dispusa sa trec peste multe ca sa-mi mentin casnicia, dar ce traiesti tu e o drama care ma lasa fara cuvinte.
Nimeni nu are dreptul sa te violenteze si nimic nu poate scuza un asemenea comportament.
Macar pentru copilul tau ai taria de a iesi din relatia asta. Stiu ca e greu, ca intervine obisnuinta cu prezenta celuilalt, poate depinzi de el chiar material (sper ca nu total), dar crede-ma nimic nu e prea mult. Iti joci sanatatea, integritatea fizica a ta si a copilului. Pebtru ca nimic nu te asigura ca daca a dat in tine nu o va face si cu el.
Iti doresc numai bine si multa putere!

Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

Nu merita nici o sansa.
Gandeste-te la copilul tau, in ce mediu se va dezvolta,cum il va afecta psihic pe viitor aceste batai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Nu o judecati prea aspru ca sta in cumpana. Uitati-va: in acest moment, au citit postarea 340 (majoritatea fete, desigur) si au raspuns 20. Ceea ce inseamna ca multe patesc la fel. Femeile au aceasta capacitate (aproape de necrezut) de a trece cu vederea multe grozavii, pentru scopuri nobile (familie, copii, gura lumii, bani). In aceste cazuri, pentru restul lumii de neconceput, apar in ochii nostri drept cele mai mari proaste, cand de fapt ele incearca sa protejeze ceva in ce se incapataneaza sa creada.
Karol, cinste tie pentru ceea ce esti. Dar pe bune, nu te intoarce la boul ala, tu si copilul tau aveti o sansa fara el.

http://community.webshots.com/user/tora97



frumos spus... ai mare dreptate!
karol, omul (oare-l putem numi asa?!) asta nu mai are ce cauta langa voi! va distruge! fii tare si acorda-ti sansa de a fi fericita, de a fi femeie, de a fi ocrotita, pretuita! pt tine si pt fetita ta!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Karol, tu ai avut timp sa citesti subiectul "abuzul domestic" de la "in unul sau doi mergem mai departe"?.Imi permit sa copiez aici ce mi se pare esential din postarile Alyssei ( sper sa nu o deranjeze):

Primul pas important spre cistigarea libertatii tale este sa te destainuiesti, sa vorbesti cu cineva de incredere despre ceea ce ti se intimpla.

Nu exista raspunsuri clare sau simple cind e vorba de abuzul femeii, ca orice alta femeie ce s-ar afla in situatia ta, vrei sa opresti acest abuz in care esti, dar esti oarecum nehotarita sa rupi relatia cu persoana care te abuzeaza.
Dar sa stii ca abuzul nu se opreste de la sine sau pentru ca te rogi, pentru ca iti doresti sau pentru ca faci intr-adevar tot posibilul sa nu mai fii abuzata (incerci sa fii mai buna, sa te aranjezi, sa fii gospodina mai buna, sa fii mai buna in pat etc...)!!!
Abuzul se opreste numai in cazul in care persoana care abuzeaza este in pozitia de a spune: "e vina mea, nu trebuie sa ma comport asa, ceva e gresit cu mine, este responsabilitatea mea sa opresc abuzul si imi trebuie ajutor de la un specialist ca sa ma opresc".Apoi trebuie sa urmeze un proces de re-educare a felului de viata. Poti sa incurajezi acea persoana, dar nu o poti face tu pentru el!!!

Te intrebi la nesfirsit "de ce se intimpla asta cu mine?" " pentru ce stau cu el cind stiu ca ma abuzeaza?".
Multe femei spera ca ajungind sa inteleaga de ce partenerul lor se comporta asa, vor reusi sa il "faca" cumva sa nu mai abuzeze, sa fie ca inainte, cint toate erau bune si normale...
Poate ca raspunsul la intrebarea "de ce ?" il gasesti intr-o greseala de-a ta de comportament. Cite femei nu isi recunosc greseala ca "am gura cam mare, e adevarat...", "nu i-am dat atentie cum se cuvine in ultima vreme...", "sint cam cicalitoare..."
nimeni nu este perfect! Putem sa ne gasim greseli la infinit pentru ca nu sintem perfecte...
Oricare ar fi greselile sau carentele tale, nimeni nu are dreptul sa dea in tine sau sa te umileasca!!!

Iti doresc curaj si intelepciune,
M

--------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput