Cum sa scap de matreata?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns assa spune:

De doua saptamani sotul meu foloseste sampon antimatreata pe baza de busuioc si cimbrisor de la Farmec -Cluj.....foarte ieftin si super eficient. Este singurul care l-a ajutat intr-adevar.Si avea o matreataaaaaaaaaaa mama mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalossa spune:

Daca parul este uscat este nevoie de un balsam pe baza de plante(Farmec,Gerovital),daca parul este gras-eu folosesc cu succes samponul cu extract de nuc de la Elmiplant si samponul Herbagen.Ma simt excelent,am un par fara pic de matreata(inainte imi curgea matreata din cap,parca ningea). Apalossa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Dar sa va limpeziti cu apa cu otet ati incercat? Eu pun 1 lingura de otet la 1 litru de apa si dupa ce ma limpezesc bine ma clatesc pt ultima oara cu aceasta solutie.... Parul capata luciu frumos si nici urma de matreata, dar trebuie sa faceti acest lucru de cate ori va spalati pe cap... Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Am citit si eu cu interes mesajele voastre pt. cä si eu mä confrunt cu aceeasi problemä. La mine cred cä este de la apa de aici (cel putin intr-o oarecare mäsurä) pt. cä inainte de a pleca din Ro nu aveam probleme cu mätreata, plus cä astä varä, cat am stat in Ro imi dispäruse, ca sä imi reaparä la scurt timp de la intoarcerea in Suedia.
Asa cum zicea si energy, in Ro am folosit cu consecventä aceeasi marcä de sampon färä nici o problemä si am fost multumitä de rezultate. Aici nu a mai fost valabil!
Am sä caut de acum sampoanele de care ati scris voi ...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Assa merce de idee ,am sa caut si eu acel sampon!
La mine pana acum functiona doar Petroll Hahn ,dar cum nu mai gasesc in Ro,am sa iau samponul scris de assa sa vad ce iasa.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melus spune:

Incearca si tu din gama de cosmetice 100% naturale HEMEL COSMETICS - HAIR CARE.

www.hemel.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Clar,am ajuns la concluzia ca nu se poate scapa de matreata...Am folosit Nizoral,prima data a fost bun,apoi,pauza.Am luat la un moment dat,un sampon din gama Ducray,foarte bun,la inceput,mai apoi...iar pauza.Din nou am incercat cu Nizoral,parul mi se face o claie de fin,dar matreata persista...Asa ca,m-am resemnat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

in Romania, eu foloseam Foltene si apoi Nizoral.
aici, dupa ce am schimbat mediul iar (m-am mutat din SUA in Canada), am avut din nou nevoie de sampon antimatreata, si am folosit Garnier Citrus (cel verde). pot sa spun ca m-am luptat din iulie pina prin noiembrie, abia atunci am scapat de-a binelea.


USA---CANADA1---CANADA2---CANADA3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ai un par superb in poze, Aida, deci tratamentul a reusit minunat!
Alte sfaturi mai aveti, ca si noi am patit acelasi lucru dupa sosirea in US, cred ca-i de la apa. Mai e si altceva care poate fi folosit: creme de par, masti de par, etc?

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

http://community.webshots.com/user/sfrangu

http://community.webshots.com/user/smaranditalf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Si eu practic tot reteta cu otetul de mere si am un par stralucitor....si nici un pic de matreata...
Asa imi facea mama de cand eram mica...O perioada am intrerupt si eram plina de matreata...mi-am facut zilnic masaj(vreo sapt) cu otet de mere...iar dupa spalat ma clatesc...si e super!
va pup

Mergi la inceput