Adoptii de catre homosexuali

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

impotriva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

nu ai inteles nimic...

Copii cresc cu parintii lor naturali...care AU ACESTE PROBLEME....
Astia au voie sa-i termine psihic...dar daca ar putea unul care a ajuns din N motive la un orfelinat...lasa-l sa stea acolo..decat sa-l creasca 2 barbati sau 2 femei...care ar putea sa-l creasca si sa-i dea o educatie...
si sa sti ca NU cred ca acesti oameni o as-i bage in cap cu palnia copilului sa fie la randul lui homosexual...pt ca din cate stiu...ditr-o femeie si un barbat normal...a iesit un homosexual...si asta intr-o familie normala...
poate ca din 2 barbati sau 2 femei..o sa iasa (creasca) un copil normal..


quote:
Originally posted by irina.c.

Draga MariaM, un copil nu trebuie dat spre adoptie nici unor alcoolici,nici unor oameni violenti,nici unor homosexuali.Un copil trebuie incredintat unui cuplu echilibrat ,care poate suplini familia sa naturala,ce,dintr-un motiv sau altul l-a abandonat.Si de la inceputul lumii pana acum un copil a rezultat intodeauna din relatii heterosexuale.E nevoie de un barbat si de o femeie sa faca un copil,inseamna ca tot de ei e nevoie ca sa si il creasca.Daca asa a dat Dumnezeu,sau asa a facut natura lucrurile(ca nu toti il iau pe Dumnezeu in ecuatie),cine suntem noi sa rasturnam ordinea lucrurilor?Ne dam mai catolici decat Papa?

Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."



Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Daca copiulul vede ca doi barbati/doua femei constituie o familie el asa va crede ca este normal. Si convingerile astea, despre ce este normal, i se formeaza inconstient, de la o varsta foarte mica. Inca inainte de a merge la gradinita/scoala si de a vedea ca majoritatea copiilor au parinti de sexe diferite.

Mi se pare iresponsabil sa dai un copil spre adoptie unui astfel de cuplu. Inseamna ca nu te gandesti la mintea,sufletul si viitorul copilului.

Daca a ajuns la orfelinat nu-l lasa acolo, ci da-l unei familii normale, eligibila pentru adoptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

si unul cae a cesut cu o ma asi un tata...si e homosexual acum????
asta ce mai inseamna???...oare ce o fi vazut copilul ala in casa???

si daca copii aia stau in orfelinate..cum sunt multi pana la 18 ani...si dupa aceea sunt dati afara...de ce sa nu li se permita si unor homosexuali sa infieze ??????????

macar sa aiba o sansa...dupa aceea...oricum or sa faca ...ce vor ei sa faca..nu ce au facut parintii si stramosii lor


Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Am aici de facut o precizare. Spre deosebire de alte tipuri de orientari (ex. politica, religioasa) care sint de natura rationala, orientarea sexuala este instinctuala si nu poate fi schimbata sau lesne influentata de morala sau mediu. Ca urmare este o prejudecata ideea ca un copil daca va creste si va fi educat intr-un cuplu homosexual va deveni automat homosexual... sa nu uitam ca cei mai multi dintre homosexuali provin din familii heterosexuale!!!

pozulici



lilanda, perfect de acord Cuplurile homosexuale pot fi parinti foarte buni si nu vor influenta orientarea sexuala a copilului. Sa admitem pasul si din punct vedere etic.

Dar, una dintre problemele majore ale societatii de azi sunt familiile monoparentale. Pentru ca in astfel de familii nu exista modelul adecvat sau nu are loc un feedback corect in raport cu copilul. In familiile cu parinti homosexuali, parintii au acelasi sex. Unei fete, intr-o familie cu doi tati, ii lipseste un model feminin. Unui baiat intr-o familie cu doi tati ii lipseste raportatea la o mama. Toate astea pot naste dezechilibre in dezvoltarea armonioasa a unui copil. Nu spun ca in familiile heterosexuale nu se intampla ca relatiile sa fie defectuoase si copiii sa fie afectati. Dar parca nu poti alege sa legitimezi crearea unei familii in care riscul e si mai mare.

Si nu trebuie minimalizata presiunea societii pentru un copil cu parinti homosexuali. Cu atat mai mult intr-o societate care considera ca homosexualitatea e contagioasa :)


Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

In principiu nu sunt de acord, din mai multe pct. de vedere: 1. se stie, cuplurile de homosexuali sunt mai putzini fideli si stabili, asha ca familiile de homosexuali sunt mai putzin stabile. 2. asha cum a mai spus cineva, un copil crescut de o astfel de familie, va fi "altfel", va fi tzinta ironiilor si a barfelor celorlaltzi, si e al naibii de dureros. 3. copilul va avea impresia ca o familie de homosexuali e ca oricare alta, si chiar daca am o prietena foarte buna care traieste de 17 ani cu iubita ei si mi-e foarte draga, tot nu pot fi de acord. 4. din motive religioase.
Insa daca ar fi sa ma intrebe cineva: un copil intr-un orfelinat din romania sau intr-o familie de homosexuali (testata bineinteles), ash alege familia de homosexuali.
Parere personala

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by dede

[ot] nu ma pot abtine sa nu observ ca femeile sunt mai bune decat barbatii, indiferent in ce pozitie ar sta [/ot]



femeile au de ce sa se simta amenintate: barbatii homosexuali sunt cam de 10 ori mai multi decat femeile. Poti sa-ti inchipui cate sperante de maritis distruse? Pana acum isi mai luau neveste macar sa le faca un copil :))

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

In principiu nu sunt de acord, din mai multe pct. de vedere: 1. se stie, cuplurile de homosexuali sunt mai putzini fideli si stabili, asha ca familiile de homosexuali sunt mai putzin stabile.



cuplurile homosexuale de barbati. Alea de femei, dimpotriva :)

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Nu am nimic cu homosexualii, treaba lor sa facace vor, cum le dicteaza instinctul, moda sau alte motive, dar sunt total impotriva adoptiei copiilor de catre aceste cupluri. De ce credeti ca un cuplu de homosexuali adopta cu precadere un baiat, iar cele de lesbiene o fata? Orientarea sexuala a acestor copii va fi clara in aceasta directie. Sigur, poate nu vor muri de foame, nu vor fi batuti, abuzati etc. dar cu siguranta nu vor iesi normali si echilibrati dintr-o asemenea familie.
Pana la urma vor ajunge cuplurile de heterosexuali sa fie privite ca anormale, iar cele de homo normale, nu?

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Pai este contagioasa,intr-un fel,caci,atunci cand comportamentul sexual deviant este acceptat,atunci el devine o optiune.Faptul ca homosexualitatea exista nu inseamna ca e normala.Pana la urma,de ce sa nu acceptam si necrofilia,zoofilia,etc.,ca doar fiecare face in patul lui ce vrea si daca ...partenerul e de acord,ce-o fi rau in asta?Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput