Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:



Ma bucur ca v-au placut

Raresel curajosu mai are un pic si merge singur

Andreea mea merge acuma doar tinuta de ambele manute .. Venim si noi din urma nu fugiti departe

Ieri a papat ciorba de stevie si salata.. cu ou deasupra.. si restu si la alta masa tocanita de cartofiori cu sos de ardei capia

Si noi avem 4 dintisori ... si bag mana in foc ca incep restul asa ca Roxana ne luam de manute si fugim .. (somnambule ne numim )

Va pup

Cristiana si BB Andreea http://community.webshots.com/user/cristiana_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Jessica Sara!

In dimineata asta Rares a baut 250 ml de suc de portocala cu mango si avocado si tare i-a placut. Cu piureul de fructe n-am nici un succes in continuare.

Monica, ce fel de soia folosesti tu? De unde o cumperi si cum se prepara? Eu n-am folosit niciodata, asa ca habar n-am cum se pregateste. Poate ne spui si noua.
Am mancat o singura data, la niste prieteni, o salata cu soia boabe (era ca fasolea) si mi-a placut mult.
Si broccoli vroiam sa te intreb cum ii gatesti pt. Albert. Am vazut in Metro broccoli dar n-am cumparat pt. ca nu stiu cum sa-i fac.

Ce vreme urata!!! Nici un caine n-ai da afara din casa. Si ca si cum asta n-ar fi fost destul mie mi-au venit rushii si ma doare burta de innebunesc. E prima oara dupa ce am nascut cand am durerile astea. Exact ca inainte de .


Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna dimineata

La noi e super afara asa ca-mi iau fata si-o tulim pe afara....

Ioana condoleante

La multi ani [purple]Jessica Sarah!!!![/purple]

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Jessica Sara!!!!

ce urit e afara ... si Matei are o energie ... mama-mama azi voi fi in priza toata ziua

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Am scris aseara un mesaj luuuuuuung si l-am pierdut...nu vazusem ca eram delogata... asa ca am renuntat sa mai reiau si m-am culcat ca nu mai puteam de oboseala...

sa reiau pe scurt:

cu intarziere.. La multi ani Rares! Sa-ti traiasca Adriana baiatul si sa creasca mare!

Cristina, bine ai revenit! Am vazut pozele... Andreei... draguta foc!

Ioana, condoleante!

Tatiana, ce mai face Clara? I-a trecut rubeola?

Mikkyy, felicitari si numai bine tie si sambururicii tale(banuiesc ca iti doresti acum un samburic)!

Saphir, ce poze reusite la eco! Iar Amos e si mai frumos si mai simpatic ... dar mai pune poze si de la 8 luni ca imediat face 9...dar si cu tine, asa sa te vedem mai bine cu burtica ... (am vazut noi ceva acolo dar cam putin...

Babee si Darael bine ati revenit cu vesti bune!

fetelor cu vointa la cura de slabiere va tin pumnii!...si eu vreau ceva tonus mai bun si sa scap de burtica si de solduri... dar mie gimnastica imi trebuie ca pe cantar e ok... si macar de ar fi numai de la sarcina, e de la mancat ca sparta mai ales in ultimul timp!

Anca, multi ani fericiti impreuna!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_N spune:

Helen, multumim . Si Cosminel e o bombonica

Intrebare...
De cand a avut febra sunt cam
Are caputu cald ... destul de cald. Si mai ales inainte de masa... Asa au si copiii vostri?
I-am luat temperatura si are 37.3 deci nu e ...

pupici

Cristiana si BB Andreea http://community.webshots.com/user/cristiana_negrila
http://community.webshots.com/user/andreea_negrila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Noi suntem bine, ( Ane, mersi ca ai intrebat de noi!

Eu mai tusesc un pic dar Cosmin se pare ca nu a mai racit...i-a curs atunci nasul doar o zi... a scapat de raceala si de data asta se pare!

A inceput sa pape bine dupa ce a terminat cu calciul, se pare ca de aia nu manca... dar imi e groaza ca mai avem 2 ture si poate nu numai. Am fost iar la control cu urechiusele ca se tot tragea in continuare de ele (nu mereu dar cateodata zici ca vrea sa le rupa si rade)... se pare ca se joaca, ca nu are absolut nimic! Cu scaunul tot nu s-a reglat..face tot moale (de 2-3 ori/zi) dar nu s-a mai iritat.

Vad ca al meu Cosmin e cam in pas cu Rares al Adrianei... si el a inceput de vreo saptamana sa mearga tinut de o manuta ... tot asa ii era frica sa mai mearga daca ii dadeam drumul de o manuta si vroia sa se aseze in fund...

A reinceput si el trezitul cam des noaptea... probabil de la dinti, are 5 dintisori iesiti si inca unul pe drum care se vede deja un pic sub gingie... Nu stiu cat de tare il doare ... daca ma duc la el tace imediat si ridica mainile sa il iau din patut... Cert e ca nu mai vrea sa doarma la el in patut daca se trezeste, de fapt nu vrea sa stea singur cred,.... insa acum de cand stie sa se aseze inapoi jos, nu mai are succes... plange si se maraie pana oboseste si se culca singur la loc. Asta e, nu sunt fericita ca il las sa planga dar trebuie sa se obisnuiasca sa readoarma singur! Nu-l mai iau in pat cu noi si ptr ca se poate trezi si ,,pleaca la plimbare''... ca am mai patit o data... dimineata tatasu s-a trezit, copilul parea ca doarme si dupa un minut poc jos... noroc ca nu au mai ramas urme... iar eu dormeam bine mersi ca valiza... Asa ca, fiecare in patul lui!

Cam atat nou.. in rest e destul de cuminte daca este lasat cu libertate totala de miscare si nu i se inchide nici o usa... umbla toata ziua pe jos, pe mobila si sprijinindu-se de pereti ... si ca si ai vostri are aceleasi prefeinte legate de baie, aragaz, papuci, cabluri, etc...

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Cristiana, de ce nu intrebi medicul pediatru? Si Rares are capul cald, mai ales tamplele, dar la frunte e ok. Eu nu stiu daca i-am luat de 3 ori pana acum temperatura. Pur si simplu pun buzele pe fruntea lui si-mi dau seama ca nu are temperatura. Doamne ajuta, noi chiar n-am avut probleme din astea.
Poate ai ramas tu cu o teama si ti se pare.
Nu inteleg ce legatura are capul cald cu masa???

Helen, multa sanatate tie si puiului!!! Da, si Rares e atras de cabluri, papuci de casa, prize, cuptor, cosul de gunoi..., adica tot ce nu are voie.

Ane, ce bine de voi. La noi e un vant si o ploaie!

Fetelor, azi a inceput postul Craciunului. Voi tineti post? Al meu sotior mi-a dat comanda de mancarica de post pt. saptamana asta. Eu am decis ca nu voi manca deloc carne, dar nu pot renunta la lapte si oua.

Emily, cum merge cura?
Roxi, la tine cum evolueaza lucrurile?
Anca, ai renuntat la napolitane si cioco?

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza pe la pranz.
La multi ani sarbatoritilor de peste week-end: Rares, Bianca si Andrei si La multi ani si sarbatoritei de azi, Jessica Sara!!!

Ioana, condoleante . Si eu mi-am pierdut de curand bunica si stiu cat de greu e.

saphir, felicitari pentru samburica, m-am uitat pe poze .

Helen, nu conteaza ce va fi, sanatos sa fie. Mi-ar place sa fie baiat, dar si daca e tot fetita, nu-i bai .

N-am mai scris de ceva vreme desi v-am citit zilnic. Cum s-a obisnuit tati cu ideea?! Nesperat de bine . Totul a reintrat in normal, parca nici n-au fost vreodata discutii legate de bebe mic.
Cel mai greu se-mpaca insa Malina cu ideea , nu reusesc s-o conving deloc sa nu-mi mai traga suturi in burta cand ma joc cu ea . Am zis ca o s-o leg de picioare , oricat ii explic eu ca acolo in burtica la mami e un fratior sau o surioara pentru ea, se face ca nu pricepe .

Postul Craciunului? Atata mi-ar mai trebui, sa tin si post...dupa ce abia reusesc sa gasesc ceva sa-mi placa si sa pot manca ( in ultima vreme).


Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Sarbatoritilor din ultimele zile!!! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!

Am fost ocupata toata dimineata. Pe de o parte, Clara nu ma mai lasa sa stau la calculator sau sa citesc, vrea sa fie plimbata tot timpul. Iar dupa ce a adormit, la 12, m-am inchis in bucatarie sa fac de mancare. In weekend am fost plecati si-n frigider bate vantul (nu numai afara). Aproape am terminat, trebuie doar sa fiarba si pentru Clara sa dau prin blender.

De azi am inceput si eu cura de 4 zile. Pana acum sunt in schema, am rezistat tentatiilor, care au existat din plin avand in vedere preocuparile mele din ultimele ore. Adriana, ce noroc pe tine ca nu trebuie sa gatesti pentru sotior. Al meu sot e total impotriva curelor de slabire (ma tot indeamna sa merg la aerobic), ca atare azi dimineata mi-a facut un sandwich buuun (el se ocupa de micul dejun), care-l asteapta la intoarcere acasa.

Nu sunt specialista in ale gatitului, dar presupun ca broccoli se poate gati ca si conopida - supa, sufleu, pasta cu maioneza. Eu am luat de cateva zile si azi am facut o pasta cu maioneza pentru deseara, iar pentru Clara am pus o bucatica in supa de zarzavat.

Helen, Clara e bine, i-a trecut rubeola.

Saphir, m-am emotionat vazand pozele cu Samburica!

Ioana, condoleante!



Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput