Cum a slabit Renée Zellweger...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

OanaB are dreptate. Partea dificila e numai in prima faza. Totusi Atkins e un pic mai drastica pentru ca in primele saptamani reduce nivelul carbohidratilor la 20 de grame/zi (echivalentul unei salate mijlocii) pentru ca sa aduca corpul in ketoza.Cu alte cuvinte, corpul nu mai are de unde sa aiba energie din aportul de carbohidrati si atunci incepe sa "arda" grasimea in acest scop.De-asta rezultatele sunt de multe ori impresionante in primele saptamani. Alt aspect e ca apa este retinuta in organism cu ajutorul carbohidratilor si daca nu mai maninci carbs, si apa se duce. De-asta vezi ca ai slabit 2 kg in 2 zile. Grasimea de fapt se pierde mult mai tirziu. la inceput e doar apa dar pentru cei care se ambitioneaza cind vad rezultate imediate este important.

Atkins a fost criticat pentru ca permitea grasimi de orice fel in timpul dietei si de-asta au aparut variantele mai pamintesti cum ar fi South Beach sau alte low-carb diets care nu reduc nivelul carbiohidratilor asa de mult si nu te obliga sa maninci atita grasime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Hai ca la teorie stau bine. Practica ma omoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Despre Renee, am gasit in revista VIP:

Renee Zellweger isi pune sanatatea in mare pericol!



In permanenta blonda, Renee Zellweger a reusit sa surprinda din nou lumea prin silueta si parul brunet cu care se afiseaza acum.

Actrita a fost nevoita sa slabeasca 15 kilograme dupa ce a terminat de filmat cea de-a doua parte a filmului Bridged Jones, rol pentru care Renee a fost obligata sa se ingrase. Dieteticianul ei este foarte sceptic in privinta starii de sanatate a actritei: „Are o vointa foarte puternica, dar nu este usor sa te ingrasi foarte mult si sa slabesti intr-o perioada scurta de timp. Din aceasta cauza, ea a avut si stari de anxietate, care au afectat-o puternic. Din aceasta cauza are momente in care este nesigura pe ea si sensibila la tot ceea ce este in jurul sau.“ Expertii considera ca daca Renee continua asa, este foarte posibil sa ajunga pe patul de spital. Prietenii actritei au sfatuit-o sa mearga la un psiholog.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

De ce oare supun ei actorii la chinurile astea? Cu atata tehnica computerizata n-au cum sa-i ingrase si sa-i slabeasca electronic?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Dupa primul Bridget Jones citisem ca a slabit cu ciorba de varza , da nu stiu cat a fost de sincera . Adica doar varza si atat ?! Poate de-asta ii atarna pielea , cum zicea Bic mai sus , ca nu facea si ceva sport .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Georgia2
Cu alte cuvinte, corpul nu mai are de unde sa aiba energie din aportul de carbohidrati si atunci incepe sa "arda" grasimea in acest scop.



uite, vezi, pe cine sa mai crezi?! Monti spune ca se intampla dimpotriva: cu cat reduci consumul de carbo, cu atat cresc rezervele de grasime. cica intra corpul in alerta ca primeste mai putin si-si stocheaza mai mult.

dar Zeta cum de-a slabit asa misto dupa nastere?

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

va zic eu ca "vendetele" nu slabesc fara nutritionist si asa ar trebui sa faceti si voi (din pacate costa). un nutritionist va face regimul in functie de obiceiurile alimentare ale fiecaruia si musai dupa un set de analize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

nu e cucoana asta
http://entertainment.msn.com/celebs/gallery.aspx?photo=387441&gallery=6292#photos
modelul meu de suplete.
pai dupa ce ca nu era ea cine stie ce ... acum mai e si ..sa te intepi in ea.

***********************
Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

SA vezi tu ce te-ar mai motiva niste milioane de dolari ...


http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Nu stiu cat a slabit, dar cert e ca psihic a fost afectata. Cica iubitul a parasit-o pentru ca se plictisese de anxietatile ei legate de slabit/ingrasat.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput