Adormitul in brate!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

sincera sa fiu am avut aceeasi problema cu bebelusul meu, dar el are doar 5 luni! mie mi-a zis mama ca m-au carat si adormit in brate pina la 2 ani, cica-i spuneam tatalui meu cind se punea jos "tata plimba-te"!
ei uite povestea noastra : de 4 saptamini baietelul meu se trezea noapte adin ora-n, ora! am zis ca-s dintii, mi-a facut si o alergie... in fine, la sfaturile mai multor persoane(dintre care 3 medici) + am citit in cartea "mama si copilul" + tot ce am gasit pe net la acest subiect! eu am facut asa : mi-am luat inima-n dinti si l-am lasat sa plinga in prima seara, adica l-am alaptat, schimbat, masaj, baita, si era ora de nani, a atipit la mine-n brate si cind l-am pus jos plinsete (in fiecare seara stateam cu el cite 1.30 si cind il puneam jos se trezea si incepea sa plinga). ei, l-am lasat sa plinga si la fiecare 5 minute(in medie) m-am dus la el, l-am mingiiat l-am pupat si-i spuneam aceeasi fraza mami-i aici , mamai te iubeste noapte buna! ei a plins puiul meu 40 minute timp in care eu m-am tot dus la el si l-am tot mingiiat! m-a apucat o disperare si un plins ca n-am sa uit taoata viata acel sentiment, dar ma gindeam la fraza ce mi-a zis-o pediatrul lui " cel mai frumos cadou ce-l puteti face fiului vd. este un somn bun"!, a adormit in suspine mari de mi se rupea inima! la 10 s-a trezit din nou, n-am mai putut l-am luat in brate si atita l-am pupat, pe urma l-am pus jos repetind aceeasi fraza, in 5 min a adormit! de atunci bebe meu nu mai adorme in brate(asta de a -2-a zi dupa ce l-am lasat sa plinga), seara mai scinceste el 5-10 minute, si lucrul cel mai important , doarme cite 3-4 ore si pe urma pe la 2-3 noaptea-i mai dau putin sa suga si doarme pina la 7, cind mai suge putin si doarme pina la 9.
deci, eu care nu eram de acord cu metoda plinsului, uite ca daca stiam ca ptr 1 ora de plins pe urma va avea un somn linistit as fi incercat mai demult asta si nu ne-am fi chinuit cu totii timp de 4 saptamini! mi-au explicat medicii ca el cind plinge si eu il iau din pat , patul devine ptr el "inamicul" care-l desparte de tine!
e drept ac nu as incerac la un bebe prea mic!
curaj si bafta multa, se zice ca poate dura max 5 zile aceasta metoda, si daca copilul continua sa plinga mai mult de 1 ora la inceput si n-ai nici un rezultat dupa 5 zile, trebuie consultat un medic ca problema e cu sanatatea! dar trebuie bine facuta treaba, nu ca-l lasi sa plinga 30 min si dupa aia-l iei in brate ca n-ai rezolvat nimic asa!
curaj si daca ai ntrebari...

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

La mine a fost asa,
cand era Bb mic adormea singura.
Apoi au durut-o dintii si o adormeam in brate.

Apoi am zis stop si am lasat-o sa se tavaleasca in patul meu pana adormea. Cand ma lasau nervii de atat asteptat dadeam 2-3 ture cu ea in brate si adormea rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eu fac asa:il iau in brate,ii dau biberonul cu lapte,cand se satura il pun in patutul lui si eis din camera.Nu mai intru pana adoarme.Las televizorul deschis.Si adoarme singur.
Insa cand avea dureri mari de dinti...tb sa-l tin in brate chiar si toata noaptea...asta e!!
Acum insa dau laptele..si ies rapid.ca atunci cand ma vede..il apuca brusc jalea...daca in camera este doar sotul meu..la el nu cere in brate..insa la mine....cum intru e in picioare...

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Soacra mea si-a adormit primul baiat in brate pena la 4 ani, cand a ramas gravida din nou si probabil nu a mai putut. Va spun asta ca sa vedeti ce puternice pot fi obiceiurile astea. Din pacate, nu am nici eu o solutie miraculoasa, mai ales ca sunt cam in aceeasi situatie, in sensul ca baiatul meu adoarme doar cu sanul in gura. Daca nu il pun la san nu adoarme neam

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Are aproape 18 luni. Din pacate nu am adormit-o in brate decat foarte rar si foarte demult. Am alaptat-o pana la 8 luni, dar nu adormea la san decat cand era foarte mica. Am incercat sa o pun si pe picioare, nici asa nu sta. Contactul fizic dintre noi e foarte mic, practic doar cand se scoala din somn si ma striga din patut, ma duc si o iau in bate.. doar atunci sta cateva minute linistita la mine in brate cu capul pe umarul meu. As tine-o asa toata viata.. cand o simt moale si calda pe mine imi vina sa mor

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Pina la 16-17 luni am adormit fetita in brate,altfel nu voia cu nici un chip sa adoarma,era in stare sa plinga pina se invinetea si nu mai suportam s-o aud urlind in halul ala.Si grea se mai facuse...
Apoi singura a inceput sa adoarma dar numai daca stateam linga ea si o tineam de minuta.
Acum are 3 ani si tot asa adoarme,daca stau linga ea si o tin de minuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si noi ne inscriem in clubul vostru, adica Luca (1 an) adoarme doar in brate. A a vut o perioada cand adormea singur, dar apoi din cauza de dureri de dinti a renuntat la bunul obicei. In fiecare zi imi propun sa renuntam la acest obicei si in fiecare zi zic ca de maine. Dar o s-ao fac eu si pe asta. Eu tot mai sper ca o sa renunte singurel...

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adevarul e ca toate vom plange momentele astea cand bb-ii nostri vor fi mari si nu vor mai vrea sa fie non-stop ...
Dar si eu am momente cand imi pierd rabdarea si imi vine sa urlu la Giulia ca de ce nu doarmeeeeee cand i-am facut damblalele, dar ies repede din camera, fug in baie, ma spal pe fata, ma calmez si ma intorc la ea in speranta ca in 3 minute e liniste. Cateodata sunt 3 minute, altadata 30 minute ...

Doresc mamicilor rabdare si bb-ilor somn dulce toata noaptea !

Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RELY27 spune:

Incearca metoda adormit in carucior un pic leganata, pt ca la Richy asta a dat rezultate.Sau daca ai posibilitatea sa ii cumperi un leagan sa incerci s-o legeni putin ca sa dezobisnuiasca de brate, dar atunci se va invata leganata.Deci inlocuieste un rau cu altul, care macar e mai putin obositor pt tine.Sau mai incearca sa o culci in patut cu o jucarie langa ea.Bafta multa.

Rely si Richi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Fetita noastra, Rebeca, are 5 luni si nu adoarme decat la san. Am incercat sa o pun in pat dupa ce ultima masa, dar incepe sa planga. I-am cumparat si o lampa speciala care are lumini si sunete, in speranta ca se uita la ea pana adoarme, dar degeaba. Pana la urma am capitulat. Si adoarme tot la san.
Acum s-a mai schimbat ceva. Inainte ii faceam baita la ora 21.30 - 22.00, dupa care toaleta, masa si... somn usor... pe la 22.30 dormea frumos. Se mai trezea la 8.30 sau chiar 9. De cateva zile, in schimb, adoarme dupa vreo 2 ore dupa baie. Si noi suntem rupti. Si se trezeste si in cursul noptii. Nu stim ce sa facem. Ne puteti ajuta cu un sfat?

Rebeca (16.05.2004), Ioana si Andrei.

Mergi la inceput