mamici de noiembrie-decembrie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ah uitasem sa va spun ca de la lasatul burtii mi-au aparut niste vergeturi sub burtica.nu am avut parte de ele toata sarcina si acum ca tiganul la mal....cum intrati in sapt 35 dati-va fetelor cu creme sau cu ulei de masline in zona de deasupra pubisului sa elasticizati locul caci de la greutatea lui bebe e jaleee.si daca va mananca pielea in zona aceea nu va scarpinati,incercat sa rezistati!

octy 38 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

Am si eu mancarimi pe burta dar in zona de deasupra sub sani.Incerc sa rezist cu ulei de masline.Imediat ce manac ceva mi se umfla burta si trebe sa fiu cu uleiul la indemana.Altfel nu prea rezist la mancarimi sunt imposibile.Pielea este intinsa la maxim.
Ai grija de tine Bits acum ca nu mai ai dop cred ca este destul de nelinistitor.
Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

merci IRINA!multa bafta si tie ,poate bebelina ta o sa se grabeasca sa-si cunoasca parintii.

octy 38 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata fetele. Sunt matinala astazi, dar asta pt ca trebuie sa ajung prin oras sa rezolv niste probl. Am incercat in zadar sambata sa intru pe forum, nu a mers deloc site-ul, cica se lucra la el. Oricum am profitat (desi turna cu galeata afara) si am facut cumparaturi pt bebe. Pot spune ca bagajul este gata, dar eu tot as mai cumpara ca nebuna. Nu mai pun ca inca mai trebuie facute mici retusuri (abtibilduri, covoras) la camera lui bebe.

Bits, scumpi, felicitari pt Kenzo. In sfarsit ai aflat si tu ce e.
Si Davidut al meu da mai energic din picioare cand mi-e mie foame si asta cred ca se datoreaza faptului ca bebeii nostri aud foarte bine zgomotele si suntetele noastr interne, deci si bolborositul stomacului infometat. Dar de ce nu avem voie sa ne scarpinam, ca si pe mine ma mananca burtica tot in zona de sub sani, si cateodata nu ma pot stapani si ma scarpin. Si eu am inceput sa ma dau cu crema ca, deh, creste burtica, se intinde pielea si simt ca ma trage. Cu crema se mai relaxeaza un pic.
Bits, pune si niste poze cu burtica lasata sa vedem si noi cum e. Eu una nu pot sa-mi imaginez unde se mai poate lasa a mea, ca mie nu mi se pare ca porneste prea de sus.
Try in raspunsul tau legat de contractii am recunoscut explicatia moasei care tine cursul de pregatire pt nastere. Asa a zis si ea, ca daca incepi sa ai contractii dureroase in fiecare zi dar de scurta durata, este travaliu fals si e mai greu decat daca te apuca contractiile dintr-o data si progresiv devin mai dese (la fiecare 4-5min), atunci esti sigur in travaliu si nasti.
Acum ma pregatesc sa plec in oras.
Va si vorbim mai incolo

36 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata burtici!Azi sunt f.necajita:m-a lasat telefonul mobil exact cand am mai mare nevoie de el.Si de unde scot bani sa iau altul?Si cum sunt eu singura, daca ma apuca nasterea?Si apoi pot sa eu sa umblu la service cu tel?
In rest, suntem bine si eu si BBlina, da din picioruse.Dupa cum vedeti, am venit la servici.Am mancarici, nu?
Gandacel, pe mine doctorul meu ma trimite la et.4(la Municipal), unde nu platesc nimic(ii dai ei ceva daca vrei).Asta cred ca depinde de doctor, de cum se intelege cu dt.de la eco.Dar am facut si jos in Ambulatoriu si am dat 300.000 lei.
Monica, cum il cheama pe dt.tau?
Azi merg sa-mi iau trimitere ptr.analize si maine le fac.
Sper sa mai vorbim azi.
O saptamana buna si pupici,
Andreea 36 saptamani+BBlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Cam slabuta activitatea in week-end!
Ma bucur ca sunteti toate bine , si eu ma simt OK, parca nici contractii nu mai sunt atat de multe, poate se razgandeste Mihnea si din grabit devine puturos si ajunge pana la termen!Oricum am inceput sa prind curaj , ma plimb mai mult si fac si diverse alte activitati, ca nu mai am stare deloc!

Gandacelule , daca tot mi-ai luat painea de la gura cu listuta, pune tu te rog in dreptul Henei un carucior albastru - Mihnea Ioan, ca eu nu am cum. Merci!

Andreea, pana la urma vad ca mergi la servici pana pe ultima suta de metri - esti tare!


Roxana-saptamana 37


DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by roserb
Gandacelule, daca tot mi-ai luat painea de la gura cu listuta, pune tu te rog in dreptul Henei un carucior albastru - Mihnea Ioan, ca eu nu am cum. Merci!


scuze ca ti-am luat painea de la gura dar n-aveam ce face ca nu era nimeni on-line si ma plictiseam si CHIAR n-aveam ce face asa ca... am deschis un nou subect! promit ca nu mai fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Bits, chiar asa, pune si tu o poza sa-=mi dau si eu seama ce inseamna burta lasata.
Nu zicea cineva ca daca elimini si sange , sa te duci la spital, ca nasti?? Nu mai tin exact minte...

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by bits


...KEN al meu e un fomist inca din burtica caci nu ma lasa sa dorm daca nu am stomacul plin,cum am mancat ceva cum se linisteste si nu ma mai "sutuie".
Voua vi se intampla?adica sa va fie voua foame, bebele se misca incontinuu, iar dupa ce mancati bebele sa se linisteasca?

octy 38 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb



Mie!
In ultima vreme ma trezesc noaptea in suturi si cu o senzatie de foameeee... fiindca nu prea mananc seara deobicei.
Dupa o vreme se linisteste si bebelina.

Si eu sunt curioasa cum e burtica lasata!!! Pune poze daca poti! E mai greu sa mergi... cum o simti acum???

Referitor la vergeturi! Eu mereu ma studiez in oglinga, ca altfel nu vad - evident... De cand mi-ai spus ca in gereral prin sapt. 35 creste burtica din nou si sunt sanse sa se "rupa" pielea... chestia e ca m-i se termina crema, si probabil ca trec si eu pe ulei de masline.

Week-end-ul asta am fost f. harnica, am terminat de spalat hainutzele lui Iris, am facut bagajele de spital si pentru mine si pentru ea... Gata!Acum sunt mai linistita.
Atat doar ca inca nu am reusit sa am ocup si de concediul prenatal.
Asta o s-o rezolv sapt. asta, probabil.

Intrebare!!
e bine sau nu sa tin o planta decorativa (vie) in camera copilului???


Dana - sapt.34
DPN 27 Nov.

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

GANDACELU, cand nu a mers forumul mi-ai dat mes disperat da ce nu m-ai anuntat si cand i-a dat drumul? Ca eu intamplator am incercat azi (nu mai incercasem de ieri de la ora 13 parca).
Va pupic pe toate.

Felis, 32 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput