Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Andreea, draga mea, daca stai pe scaun nu sta la 90 de grade!! Stai cumva mai pe spate.. E foarte periculoasa pozitia pe scaun in situatia ta. Te rog sa ma asculti! Daca stai la 90 de grade uterul apasa direct pe col. Bine ca e vineri iar tu o sa vezi doctorul luni pentru ca mie nu mi se pare ok ca inca mai lucrezi.

Eliza - 26 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Andreap, eu stiu un caz cand un copil de 24 de saptamani a supravietuit la nastere, si fara malformatii. Depinde de la caz la caz. Cu serviciul nu te stresa, daca nu-ti convine la cel la care esti acum, vorba ta, gasesti tu unul mai bun. Copilul e cel mai important.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Eliza,nici eu nu am luat deloc acid folic. In legatura cu analiza urinei mie mi-o face la fiecare control,plust luat tensiunea si cantarit.

Daniela,sotul e roman
Intradevar strugurii ingrasa

in 27 saptamani ,DPN 21 Nov, http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Moss, in cazul meu cezariana este din motive medicale (am o malformatie la uter - "uter septat") insa daca nu era situatia asta as fi cerut eu oricum cezariana. Motivul este ca am o cunostinta care are un baietel handicapat pentru ca din cauza travaliului lung si a faptului ca bebeul avea circulara de cordon si medicii nu si-au dat seama, acesta a fost privat o perioada de aer iar creierul nu i s-a oxigenat. Cazurile astea sunt extrem de rare! Deci eu nu pledez pentru cezariana impotriva nasterii naturale. Stiu ca refacerea poate fi mai grea in cazul cezarienei, cateodata mi-e si frica sa nu cumva sa se intample ceva in timpul anesteziei, imi imaginez ca o sa-mi fie foarte greu cu burta taiata, insa asta e situatia.. Oricum am naste oricare dintre noi, important e ca bebeul sa fie sanatos. Riscuri sunt in ambele cazuri..

Eliza - 26 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Madachan ti s-a evidentiat burtica bine,bine.nepotica te e fetitza Sorinei?e cu voi aici?

Andreea la greutatea bebitei tale poate supravietui in afara uterului.

intradevar la inceputul trim 3 e obligatoriu sa se mai faca o examinare completa al sangelui.

octy 30 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna dimineata!

Am venit si eu de la "vampir", am donat sange pt analize, ma tot intreba asistenta care mi-a luat sange daca nu cumva imi e rau, sa mai stau putin intinsa. Pe mine ma bufnea si rasul , niciodata nu am avut frica de asa ceva, in pus imi era o foame de lup ca nu mai mancasem de ieri de la 6. Drept urmare am venit la servici si am mancat cat ... Fulga si acum nu mai pot respira - deh , prostia se plateste!

In sfarsit cica ne-am hotarat la nume, dupa lupte seculare - va fi MIHNEA ANDREI (primul l-am vrut eu, al doilea Catalin, dupa care au urmat dispute gen Take si Ianke sau Ianke si Take, adicatalea pe care il punem primul - si... am invins!)

Azi e ultima zi la servici - URA!


Roxana - saptamana 29

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Roserb, frumos nume, sa va traiasca MIHNEA ANDREI!!! Ce bine de tine ca e ultima zi de serviciu. Odihna placuta! Bianca ce face? Ieri, a venit la serviciu un coleg cu fetita ei de 3 ani, si mama fetitei,spunandu-i ca eu am un bebe in burta, a fost dornica sa-mi mangaie burtica...la inceput, ca apoi avea chef sa-i dea pumni, noroc ca am oprit-o la timp; nu am inteles asta!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

BITS, da....nepotica Alexa este fetita Sorinei,are 4 anisori si 3 luni.Este o scumpa,cu toate ca eu n-am mai vazut-o de 3 ani de cand am venit aici.Este in Romania cu bunicii.

Dama,singurul motiv pt. care nu-i bine sa mananci struguri este acela ca ingrasa....

in 27 saptamani ,DPN 21 Nov, http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna
Onitza nu-ti pot spune cat de tare le urasc pe japonezeDe fapt conportamentul lor seamana ca al unei pisici(eu pisicile le urasc);normal ca nu toate sunt la fel, mai fac si exceptii, poate 2-3%.
Bits eu urmeaza sa merg la control abia peste o saptamana; abia astept sa-l vad pe bebeSunt nerabdatoare sa-mi spui ce este bebe
Mada tu esti mai avansata decat minedoar cu o saptamana .Da, este intra-devar ca in timpul sarcinii nu ai voie sa acumulezi decat 10 kg, adica 500g la 2 saptamani; eu la prima sarcina am luat in greutate exact cum spun ei(atunci ma certau sa mananc mai mult, caci pana la sfarsit am luat doar 8 kg), dar de data asta sarcina este altfel decat prima, nu seamana deloc una cu alta, preferintele de meniu sunt altele; pana acum ma plangeam ca nu urc in greutate, dar acum vad ca incep sa cresc in greutate, cu toate ca sunt foarte atenta la ce mananc si cat, plus de asta pe fiecare zi ma misc destul de mult, caci vorba aia nu sunt ajutata de nimeni, iar dupa fundul lui Arisa nu se tine nimeni, decat eu;imi este groaza cand ma voi duce la control, ca are sa se ia de mine sigur, dar asta este; eu am impresia ca acum bebe creste cel mai mult, si ca pana la sfarsit nu o sa mai urc atat de mult in greutate.SPER!!! Am plecat de la 50kg, iar acum am 55.4; mie nu mi se par prea multe dar nebunii sunt tot nebuniChestia cu glicemia, intra-devar este adevarat ca de fiecare data cand mergi la control iti controleaza urina, si acolo vad daca ar fi ceva in neregula; mie pana acum nu miau spus nimic in legatura cu glicemia, si stiu ca mama mea este diabetica; stai linistita ca daca iti gaseau ceva nu te lasau ei asa in plata domnului, te bagau ei la control imediat.
Fetelor la mine productia de colostru si-a facut aparitia, si mai nou observ cu groaza ca picioarele, mainile se unfla; adevarul este ca beau si multa apa; iar o sa faca medicul meu crize cand o sa vada ca mi se unfla picioarele(randul trecut de fiecare data cand mergeam la control ne certam pe baza acestui subiect, si-mi scria in carnetul ptr. gravide numai cu culoare rosie)

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ionela tu de cat timp esti in japonia? Te-ai obisnuit cu stilul lor de viata. nu?
Fetelor am si eu o intrebare, mai ales pentru cele care sunt deja plecate in afara: daca sotul isi gaseste un job cu contract in strainatate, mai precis in Anglia, si pleaca el primul, el poate sa ma cheme acolo, sau care o fi procedura? Cat sunt insarcinata, nu as vrea sa plec nicaieri cu avionul; hai sa va zic; noi ne gandim serios ca ar fi cazul sa ne gasim ceva in afara, stim ca muncim, dar avem si satisfactii, nu ca in Romania; da, depinde si de job, dar...totusi , e altceva. Daca el reuseste sa-si gaseasca anul asta, eu as vrea sa-l urmez dupa ce nasc, oricum la anul prin februarie, ca vreau sa plec si cu copilul, nu concep sa-l las parintilor, adica stiu eu ca n-as putea pleca fara Paul. Dar mi-ar trebui viza sau ce altceva? Ma intreb daca mi-ar da voie sa-mi urmez sotul! Ati inteles ceva?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput