Mami, pe unde vine bebe?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

LMAO!!! Nota 10!

---------------------------------------------------------------
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
The Kill Everyone Project
www.geocities.co.jp/WallStreet/4076/index.en.html" target="_blank"> The Sea of Japan and Koreans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azibel spune:

Simona ,nota 10!
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Mirigel spune:

Vai simona draga de la ce incurcatura m-ai scos!
multumesc.
Explicatia ta e p;auzibila si se apropie f mult de realitate.Ca eu si sotu'nu demult ne intrebam cum o sa-i explicam cand va sosi momentul cu intrebari.
Pasti fericite!

Dana Mirigel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Simonnaaaaaaa, si eu vreau ajutoooooor!!! Fetele cu imaginatie, va rog, contribuiti!!!
Intrebare (de ieri, ametit raspunsul, dar cu siguranta se va repeta ca nu lasa el, puiul mamii, lucrurile asa in suspans!!!): "Mami, la ce foloseste chestia asta pe care o am sub tzutzulica?" (Logic, tzutzulica e pentru pipi, picioarele pentru mers, gura pentru vorbit si mincat, etc... rezulta ca si "chestia" de sub "tzutzulica" o fi avind ea vreun rol!!!)

Eu nu i-am explicat cu canalul/tubul/etc pentru nastere, i-am explicat cu cezariana si am dat-o in bara! Pentru ca a vazut filmul cu Iisus si cind sa nasca Maria copilul meu a devenit foarte nelinistit ca nu era nici un doctor prin zona care s-o opereze! Asa ca a trebuit sa accept ca doamnele mai au si un loc pe unde ies copiii, si a fost prins de film in continuare si nu m-a mai intrebat unde-i locul ala, pentru ca era prea preocupat sa ma intrebe daca si pe mine m-a durut asa de tare cind l-am nascut pe el! Simonna, multumesc si eu pentru idee, ai un talent nemaipomenit de a simplifica lucrurile!

Numai bine si sa va aduca copilasii vostri numai bucurii!

Si... Hristos a inviat!

Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnele mele, ce-mi pare de bine ca e de folos ce scriu! Habar n-aveti!
Catalina, imi pare rau ca nu ti-am raspuns de ieri, vazusem mesajul la sv, in pauza de masa, dar de acolo nu pot scrie, asa ca urma sa scriu acasa, pe seara. Dar mi-am petrecut seara cu o compresa cu gheata pe frunte, ca mi-a iesit un stilp de metal in cale, intre usa de iesire de la serviciu si cea de intrare in masina si m-am infipt cu fruntea in el. Asa ca n-am vazut clar ieri toata dupa-masa, eram ca-n filmele cu prosti, stateam cu gheata in cap si imi ridicam degetele cu ochii inchisi, pe urma ii deschideam si numaram degete, sa vad daca-mi da acelasi lucru :))
Acu', c-am fost si la doctor azi, ca m-au trimis colegii de serviciu - ei s-ar fi dus de ieri, dar mie nu mi s-a parut ca am simptome de comotii si traumatisme de care vorbeau ei, cu dreptul lor inalienabil de a se duce la urgenta sa-si faca raze daca se lovesc la capatina - hai sa vad daca imaginatia mea a ramas la locul ei sau a tulit-o prin cucui :)
Ce ma zdruncina pe mine la ora asta e ca nu stiu ce altceva mai stie puiul tau despre tot sistemul asta, hai sa ma dau intelectuala si sa-i zic uro-genital. Asa ca nu-mi ramine decit sa gindesc prin prisa lui Radu, ca el e sistemul meu de referinta, altul n-am. El stie ca pipi se aduna undeva in burtica, intr-o punga speciala, de unde vine prin niste canale la putzica. Cred ca, daca m-ar intreba ce-i cu "chestia", as spune ceva de genul: "stii, cind iti vine tie sa faci pipi tare-tare? Si reusesti sa mai tii un pic, chiar un pic, pina ajungi la toaleta? Ei, "chestia" e pusa acolo pe post de salvare de urgenta. Cind pipi umple tare-tare si punga din burtica, si canalele, si putica, inainte sa iasa cu totul deschide o portita speciala si mai umple si "chestia". Asa ca ai tu timp s-o tai ca din pusca si sa ajungi unde trebuie. Ceea ce, dragul meu, nu inseamna ca poti s-o amini la nesfirsit, si cu "punguta" asta suplimentara pipi tot pe-afara da si face ravagii daca nu-l duci tu la toaleta!".
O alta ideea, asta de la Radu pornita, Radu care a vrut sa stie ce s-a intimplat cu coada "lui domnul ala care statea in pestera... si s-a ridicat pe trei picioare.... si pe urma pe doua si mergea cocosat...si pe urma s-a indreptat de spate si ne-am facut noi, oamenii de astazi". Intii am fost tentata sa-i spun ca are si el o ramasita de coada - "chestia", dar pe urma m-am gindit ca eu n-as avea-o, iar animalele ar avea si una si alta. Asa ca ne-am pipait reciproc pe noada - scuze celor care stiu cum ii spune respectivului os, eu am o lipsa la capitolul asta! - si l-am sfatuit amical sa nu cada pe ea ca o sa-i iasa ochii din cap de durere ca la melc!
Catalina... cam asta-i. Merge? Zi daca nu, poate imi mai trece durerea de cap si reusesc sa emit si altceva pe tema data...
Cu mare drag,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Simonna, imi pare rau de intimplarea cu stilpul, sper ca nu e nimic grav!
Multumesc pentru sugestie, cred ca e ok asa!!!
Ma duc acuma sa citesc ce a mai facut poznasul tau, ca am ramas in urma!!!

Pupici,

Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput