talia de dinainte??

talia de dinainte?? | Autor: Adina

Link direct la acest mesaj

dragi mamici cu vechime mai multa decit mine,voi in cit timp v-ati recapatat taliuta de dinainte? ati purtat ceva centuri,corsete care sa va stringa burtica? mie doctorul mi-a spus sa nu pun absolut deloc nici o burtiera...sau asa ceva:)))deocamdata nici cu crema nu ma pot da,nu e prea placut sa mi-o masez...sa stau si sa astept linistita ???
va pup si sa auzim numai de bine:))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Dupa prima sarcina dupa doua luni am ajuns la dimansiunile anterioara fara nici un efort. Dupa a doua sarcina insa, au trecut trei luni si sunt departe de dimensiunile si greutatea anterioara.
Sigur centuri, curele nu ajuta. Gimnastica cred ca ar fi tare buna, dar cine mai are timp de asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetelor,

Nu centuri, nu corsete!!!
Si nici gimnastica... imediat, asa!
Aici la 8 saptamini de la nastere mergem la control sa ne verifice perineul, si numai daca acesta este tonic si perfect refacut avem dreptul sa ne gindim la abdomen!
Daca nu... reeducatie perineala si abia apoi gimnastica medicala, 10 sedinte cu un medic kinesoterapeut (masaj + gimnastica medicala).
Eu nici acum n-am ajuns la kine, la 4 luni 1/2 de la nastere, am ratat de 3 ori programarea din cauza lui... cine credeti?

Oricum, ideea este ca trebuie refacut mai intii perineul si apoi abdomenul, caci muschii abdominali se sprijina pe cei perineali, iar daca acestia sunt moi si lasati de la nastere, este ca si cum am vrea sa construim o casa care n-are nici o baza...


@+...
O&A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy spune:

Eu am venit din maternitate cu 75 de kg iar acum, la 7 luni dupa nastere am ajuns la 56 in conditiile in care am inceput sarcina cu 63 de kg. Nu am purtat burtiera; la 6 saptamani de la nastere mi s-a dat liber la sport asa ca m-am pus pe treaba: abdomene si plimbari lungi cu caruciorul. Acum plimbarile nu mai sunt atat de lungi dar continuu sa fac abdomene de cel putin 3 ori pe saptamana. Dupa parerea mea sportul ofera rezultate de durata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La 1 an si jumatate dupa nastere am reusit sa intru in blugii de dinainte de a ramane gravida. Desi am avut in cea mai marea parte a intervalului doar vreo 3 kilograme in plus, ele erau asezate bine merci pe coapse, fese si burta.
N-am avut timp nici de gimnastica, ceea ce e un mare pacat, dar asta e. Poate o bicicleta acasa ar fi cea mai indicata.
Sanatate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

La 5 luni de la nastere mai am 1 kg de dat jos... Au inceput sa-mi vina hainele de anul trecut, ma incap chiar si blugii insa corpul parca nu mai e acelasi.... Nu-mi place ca mai am burta (cred ca kilogramul ala e de vina) . Ar trebui sa-mi remodelez corpul prin gimnastica. Cand va dormi si Julia 7 ore/noapte consecutiv atunci am sa fac mai multe ....

A&J


SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La 2 luni de la nastere am inca 3 kg in plus. Si un plus de burtica si fund - nu foarte mare dar pe mine ma deranjeaza. Dr. a zis sa nu fac sport primele 6 saptamani - dar nu a avut nimic impotriva centurii. Sper ca totusi va dispare burtica cu sport. Stie cineva in cat timp se retrage complet uterul - ca sa stiu daca burtica mea e doar grasime sau e normal sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

depinde cum privesti "taliuta de dinainte"... d.p.d.v. al kg-lor, stau mult mai bine ca inainte si asta inca de prin sapt a doua, cand m-am stabilizat la 54-55 kg la 1.72 m.
insa tot se mai vede o urma de burtica si din pacate nu cred ca asta are legatura cu kg-le, asa ca mi-am cam luat adio si de la speranta ca se va mai retrage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Desi m-am scos si inca bine zic eu (m-am internat sa nasc cu 100Kg, m-am externat cu 90 de kilograme, trei zile dupa ajungind la 88, cu un kilogram mai putin de cit aveam cind am ramas insarcinata) mai am inca sa ma mai scot de vreo 25 de kilograme ca sa ajung ca atunci cind m-a cunoscut al meu sot, cind eram eu tinara, frumoasa si zvelta (relativ, dar ma rog, am totusi 1,76m). Tot grasulea-barabulea am ramas. Si Ania imi merge pe urme, intr-o luna si 3 saptamini, ajungind de la 2,800 cu cit am externat-o (din 3,100 cu cit s-a nascut) la.... 5 kg . Stresata de problemele mele cu greutatea, mama mi-a sugerat sa-i fac laptele putin mai diluat.... Dar despre asta... sa-mi creasca ea sanatoasa si desteapta...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu am purtat burtiera in primele 2 luni, acum la 5 luni, mai am de dat jos doar vreo 2-3 kg ca sa ajung la greutatea cu care am pornit sarcina.
La sport, fetelor!
Cit mai multe abdomene....


Oana


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizee spune:

da, cred ca abdomenele si in general gimnastica, aerobic, miscare de orice fel ajuta al naibii...numai ca bebeilor de obicei putin le pasa si ne fac altfel programul...
eu am iesit din maternitate cu 4 kg mai mult decit aveam inainte de sarcina... m-am luptat cam 5 luni pina am scapat de ele...apoi am facut timp de vreo 2 luni aerobic si corpul s-a remodelat...insa cum m-am lasat de aerobic, cum s-a vazut (eu in tot cazul vad, desi sotul meu zice ca nu-s zdravana si ca 'sus' e problema, nu acolo unde ma uit eu s-o vad)...acum, la un an dupa nastere am kiar un kg mai putin decit aveam inainte de sarcina (52 kg, 1.71 m), insa cum zicea cineva inaintea mea, corpul parca nu mai e la fel,
parca toate trag in jos :(((

Sarbatori foarte fericite!

Mergi la inceput