FIV de toamna 9

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anca,ne pare tare rau!Tot timpul parca aveai presimtiri ca nu va fi bine!Of,e tare greu!Trebuie sa fii tare si sa nu te lasi batuta de soarta!Trebuie sa te impotrivesti soartei!
Nu trebuie sa patesti ca mine!Nu lasa sa treaca prea mult timp!Trebuie sa fii tare si sa depasesti momentul!Uite la Pia!Ea este cel mai bun exemplu pentru noi!Fata asta este extraordinar de puternica!Trebuie sa fim ca ea!
Cauta sa te linistesti putin si apoi te asteptam aici printre noi!


Fetele,luni la ora 14.00 sunt la Ancar!Sunt asa de fericita!Nu ne-a uitat deloc.Si-a amintit imediat de noi.




Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Doamne , Anca! Nu-mi vine sa cred, nu vreau sa cred!
E inuman! Imi pare ingrozitor de rau pt tine si plang alaturi de tine.
Si in acelasi timp ma revolt, cum e posibil asa ceva? cum adica nu mai este pur si simplu, trebuie sa fie explicatii mai bune!
Din pacate pt data asta, nu ramane altceva de facut decat cum spui si tu, sa te ascunzi la tine si sa plangi pana te descarci si apoi sa vii inapoi pe forum unde te asteptam toate si suntem alaturi de tine...si sa nu ne lasi mult sa te asteptam caci ni se va face tare, tare dor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Draga Anca, nu am cuvinte ... sunt alaturi de tine in suferinta ta. Plangi si decarca-te si pe urma vei vedea ca o sa ai putere sa revii printre oameni, si printre noi.
Imi pare nespus de rau...
Te pup si ma gandesc la tine.
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Ancuta, draga mea, nici nu stiu ce sa spun. Acum am deschis computerul la servici si m-am dus direct pe forum. Am ramas si eu muta, fara cuvinte. Dar nu te lasa, ai pierdut doar o batalie, nu razboiul, cum s-a mai spus pe forumul asta. O sa fie bine pina la urma. Trebuie sa fie bine!!!
Sint alaturi de tine in gind si suflet. Plingi, descarca-te, si apoi gaseste-ti taria si vointa sa o iei de la capat.
Cu mult, mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Fetelor, am primit chiar acum un mesaj de la Dna Szabo, farmacista din Bekescsaba de la care va spuneam ca am luat noi medicamentele si mi-a confirmat prin mesaj ca e bucuroasa sa va ajute sa va procurati medicamentele. Asadar va mai dau inca o data numarul de telefon, 0036-20-337 0544, iar farmacia se numeste Kigyo Patika, este pe strada Mednyanszky nr 2.
Va pup si va urez un weekend minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Anca, am ramas fara cuvinte si sa stii ca suntem alaturi de tine cu trup si suflet. I-ati cateva momente si gandeste-te la ce-ti doresti mai mult si mai mult. sa stai sa suferi pentru ca n-ai avut sansa de data asta sau sa-ti aduni toate puterile si sa pornesti din nou la lupta. tot ce conteaza de-acum este faptul ca vrei un copil, atunci nu te mai gandi la ce-a fost, desi e greu, trebuie sa sa te apuci din nou de treaba. si mai mult, nu te deconecta de la tot ceea ce te inconjoara, pentru ca singura nu vei reusi sa trecei peste acest moment. lasa-i pe cei care tin la tine sa te sustina, fii alatrui de cei care au nevoie de tine si te vei simti altfel. Hai, capul sus si cu toate fortele inainte.

cj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Fetelor, am facut azi prima injectie de Suprefact (de supresie) de fapt mi-a facut-o sotul sub indrumarile asistentei de la clinica si a fost super bine, nu m-a durut...pt cele care urmeaza sa faca, nu va fie frica!
Nu stiu cum vor fi cele de Purgonal (de stimulare) dar momentan e ok Sa vedem si cand se aduna mai multe la nr., cum mai suporta pielea (am socotit ca sunt cam 28 de supresie + 14 de stimulare, un minim de 42 de injectii!!!!!!!!).
Ne-a sfatuit sa le facem in mana , in burta sau in picior. Sotul era stresat sa-mi faca in burta asa ca am incercat asa, ca sa se obisnuiasca si a fost bine.
De acum injectii pana pe 2 Oct cand merg la primul test de sange.

V-am pupat, weekend placut.
Bafta fetelor care merg luni la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna fetelor!!!Am revenit,sunt putin cam trista ca am lasat catelul in Romania,dar sper sa imi revin.Drumul a fost obositor si ma gandesc la ziua de maine(luni),caci trebuie sa ma duc la clinica,pentru injectia aia de supresie,ecografie si sange.
Bun venit pentru fetele noi!
Anca,sunt foarte trista pentru tine,nu pot sa imi imiaginez ca asa ceva ti s-a putut intampla.Totusi nu dispera,incearca sa-ti revii cat mai curand si sa o iei de la capat.Alta solutie nu ai,decat sa incerci din nou, eu stiu ca esti tare si vei reveni curand pe forum sa ne dai vesti bune.Cu siguranta daca ai ramas insarcinata pe cale naturala,vei mai ramane,poate chiar in urmatoarea luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bine ai revenit Denisa!Imi pare rau ca a trebuit sa lasi catelul in Romania!Si eu am un brac german si 2 canari.Mi-e greu fara ei.Daca imi ies rau analizele de maine (toxo &co)o sa dau canarii si la catel nu o sa mai merg.
Maine merg la Bucuresti ca sa incep analizele pt FIV.M-am programat la profesorul Ancar unde am facut si celelalte FIV-uri si acum stau cu sufletul la gura.Am simptome sa-mi vina ciclul.Daca imi vine trebuie sa aman analizele imunologice pt saptamana cealalta.

Denisa,bafta maine!




Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anemona,poti sa ne spui cum a ajuns sotul tau la acea farmacie?




Gabi si Simonica.

Mergi la inceput