Ochisor umflat si rosu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Claudia nu l-am dat cu nimic si nu i-am dat nimic, stiam ca e de la tantar, a il mai dadea taicasu seara cu o crema oarecare pentru bb. cat a tinut? nu mai stiu exact, oricum 3-4 zile, se desumfla usor, usor dar i-a aparut o vataie sub oki de parca era batut, a trecut si asta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Vroiam sa va mai intreb daca la vreunul din copilasii vostrii s-a intamplat sa se adune puroi cand umflatura s-a retras. La ana a ramas o punga cu puroi cred, ca e f rosie si tare. Am ajuns la Bucuresti ieri, am tot cautat informatii, am sunat toate relatiile avute si mi-au recomandat pe dr Adrian Burloiu, e la spitalul clinic de oftalmologie. Am ajuns la dansul care mi-a zis ca e un orjelet mai urat (ulcior). Mi-a schimbat antibioticul si mi-a dat unguent tobradex de pus in ochisor. Ne-a zis ca o sa fie ok, acum nu stiu, sa vedem, ma rog la dzeu sa aibe dreptate si sa fie ok ana ca-mi pierd mintile altfel. Oricum impresia pe care mi-a facut dl doctor e de 10++++. E primul doctor de la care nu mai puteam sa scot copilul din cabinet, incepuse sa-i placa. S-a jucat cu ea, i-a aratat niste jucarioare, ana nici nu si-a dat seama ca o consulta. Daca aveti probleme, duceti-va cu incredere. Are si cabinet particular, noi acolo am fost ca nu era la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

mayaione, din experienta proprie (am avut eu orjelet) iti recomand sa te mai duci la un oftalmolog de la Spitalul de ochi de la Icoanei.
de ce? Pentru ca eu cand am avut orjelet am pus o mie de tuburi de tobradex si altele din aceeasi gama si nu mi-a trecut decat cu o solutie speciala facuta pe reteta, la farmacia de la Spitalul de ochi.
ma gandesc ca fiind vorba de copilul tau, nu ar strica sa mai ai inca o parere de la specialistii de acolo.
multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

si noi tot la dl Buroloiu la cabinet mergem.....si se uita fascinate la jucariile alea din lemn pe care le scoate una dupa alta de prin sertarele lui. super a fost si la noi, mai ales ca eu am ajuns atunci cu un copil de 7 luni, incalzit (ca era vara), plictisit (de trafic) si controlul a remontat-o.

maya, pe noi atunci ne-a facut bine.

refacere rapida si sa nu mai aveti probleme cu ochisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Danielatt daca nu observ nicio schimbare, ma duc si acolo, dar sa incerc totusi si tratamentul asta. Pana acum am fost la trei doctori, mergem si la 10 numai s-o vad vindecata. Arata mai bine in dimineata asta ochiul si nu a mai facut febra de ieri.
Ymca, stie cum sa-i faca curiosi, sa le distraga atentia, asta inseamna nu numai experienta dar si faptul ca-si face meseria cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ma intereseaza si pe mine la ce cabinet il pot gasi pe dr. Burloiu (de preferat privat).

Dudu a facut in toamna conjunctivita virala, nu am fost prea multumita de prestatia medicului care l-a consultat. Plus ca as vrea sa ii mai fac un control, cica genul asta de conjunctivita poate lasa sechele temporare.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Adriana asta e adresa unde am fost eu: Str. Barbu Vacarescu Nr. 19, langa statia de metrou Stefan cel Mare, stadion Dinamo. Numere pentru programare gasesti si pe site-ul cabinetului www.dr-burloiu.ro/?page=contact" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

foarte util mi-a fost subiectul.
scriam atunci cand s-a deschis, ca si alexia mea e alergica la ciupituri de insecte si se umfla...dar nu mi-o ciupisera niciodata de pleoapa.
joi noapte s-a trezit scarpinandu-se pe piciorus...o ciupise ceva...stiam ce va urma...umflaturi mari si urate.
vineri dimi am dus-o la gradi, si cand am luat-o la 12 avea ochiul rosu si putin umflat. m-am speriat...nu stiam ce e...dupa somnul de pranz si mai umflat...atunci am intrat in panica de-a binelea...am cautat subiectul, ca imi aminteam ca s-a scris acolo de un oftalmolog bun...si uite asa vineri seara am ajuns si noi la dr burloiu. pacientii care mai erau acolo s-au mirat ca m-a chemat fara programare, care, cica, s-ar face cu 3 saptamani inainte cel putin...erau numai mamici cu copii...dl doctor a fost foarte-foarte dragut...mi-a zis clar ca e ciupitura de insecta fara sa-i spun ca o ciupisera si de piciorus, deci era, oarecum, f probabil.
mi-a recomandat sa ii pun comprese cu lapte rece...si doar daca se infecteaza, niste picaturi cu antibiotic.
din fericire nu s-a infectat. i-a trecut cam a doua seara.

*******************************************************
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ma bucur ca v-a fost util subiectul, dl doctor e intradevar f f bun. Noua ne spunea evolutia la telefon, adik noi sunam sa spunem ca arata mai rau si ne zicea inainte "aa, probabil ati sunat sa-mi spuneti ca s-a mai umflat, e f bine, pana maine sparge etc" si chiar asa a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, si noua ne-a dat cartea de vizizta si ne-am zis sa-l sunam orice nelamurire avem.
si ne-a spus ca luni dimi e acolo, si putem veni daca e ceva.

nota 10.

*******************************************************
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput