Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 11

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

laura....te pandim sa vii....si te asteptam cu drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip_2 spune:

Buna tuturor. Va urmaresc de mai bine de 2 luni. Am incercat si eu regimul luna trecuta, si a functionaaatt . Am slabit 3 kg. Dar cred ca as fi reusit si mai mult pentru ca mai aveam pana la a tine regimul ca la carte:
1. in primele zile "m-am ajutat" de niste prafuri de alea cu fibre care umplu stomacul...
2. in unele zile am mancat mai mult decat o painea recomandata
3. in primele dimineti am papat ananas la conserva cu ZAHAR
etc... chestii mici dar care conteaza.
Cu toate astea, marea mea greseala cred ca a fost ca m-am cantarit. Din acel moment s-a dus totul la vale.. Apoi daca tot slabisem 3 kg meritam sa gust si eu din eclerul acela apetisant... Si am mai gustat si cate putin din altele...
In concluzie am tinut (cat de cat) regim Scarsdale 10 zile. A fost mult mai usor decat m-am asteptat. A fost primul regim pe care am reusit sa-l tin mai mult de 1 zi, doua. Am 1,67 m si aveam 66-67 kg (seara, cu burta plina). Am vazut in dimineata abandonului cantarul sub 62 (de fapt 61.9). Dar facand o medie, zic am am scapat de adevaratelea doar de 3 Kg.
Cel mai important este ca doar unul ( 1 ) s-a pus la loc , cu toate ca nu am tinut regimul de intretinere, am plecat in concediu, am mancat ca in concediu, si de atunci au trecut 3 sapt.

Maine ma apuc din nou. De data asta pregatita moral pentru 4 sapt de regim ( 2 + 2). Apoi ma cantaresc. Si va anunt. Intre timp ma bazez pe voi pentru sustinere. (Mai scriu pe parcurs, pentru ca data trecuta am avut nelamuriri in legatura cu meniul unor zile, dar acum nu imi mai amintesc..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Aoleu ce imi facusi Briana cu aia cu "toata viata pe fund" deja simt.

Misha mare dreptate ai cu colegele, da ce ma fac cu aia care e in birou cu mine , ca in fiecare dimineata imi zice:"iar grefa? iar te chinui?" si a doua zi gasesc pe birou o ciocolata, sau zice "azi ne porcim, de luni nu mai mancam dulce" da de unde, asa se intamp0la mereu, deci sa tin secret ca sunt la dieta nu prea merge, ba mai mult ma intreaba de 10 ori pe zi:"auzi, tu ai mancat ceva" si brusc o apuca cate o foame si cate o poftaaaaaaa, si daca o vezi e scandurica si mai si zice "femeiele grase sunt nesimtite" zi si tu.

Nu mai promit nimik da sper de luni sa incerc din nou dieta, de maine dimineata plek la munte pt we numai eu cu sotul, nu am mai fost niciodata singuri de cand s-a nascut Vlad, era timpul, nu?

Laura de luni sper sa fim colege de suferinta , ca eu am zis ca vreau sa ajung la 60kg pana la craciun.

A, stiti ce bine ma simteam cu 3 kg mai putin dupa prima saptamana, mama, care apropo e din gasca cealalta care imi zice mereu ca m-am ingrasat si sa "mai tai coada de la lingura", a si observat ca stau blugii mai lejeri pe mine, si mariul a observat ca sunt "mai sprintena" .
Va doresc un we placut si sa ne revedem cu bine si mai multa ambitie luni.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Alina, nu le spui de regim colegelor insa poti sa le spui ca greful de dimineata ti-a facut foarte bine la sanatate. Ca te simteai ai energica dupa ce mancai greful...

Iar in restul zile....te controlezi tu pe tine, iti dai peste degetzele si te gandesti la chestia aia cu......"o viata pe fund" daca tot te-a inspirat.

Si apoi doamnelor....noi mancam ca sa traim nu invers. Hey...mobilizarea !!!!!! Bucuria este atat de mare cand slabesti incat stai si te gandesti uneori ca puteai sa o faci mai devreme si ca chiar nu e greu !

Oricum Alina, imi place perseverenta ta ! O faci varza dar tot o iei de la capat.

Daca mai ai pofte, gandeste-te la Misha si la mine....ca la doi ochi care iti "sufla" in ceafa !

Ce zici Misha...ne bagam ?

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”


www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip_2 spune:

Gata. Am (re)inceput. Prima zi azi:
1.67 m , 63.4 kg. - 29 ani :)
Luna trecuta cand am tinut 10 zile Scarsdale ( cu mici scapari) am pierdut 3-4 kg, dar nu eram pregatita moral sa rezist 2 sapt ( nu ma asteptam sa reusesc sa tin mai mult de 2 zile, cum s-a intamplat in alte diete) asa ca am gasit motive sa intrerup.
Imi pun mari sperante sa reusesc in cateva luni sa ajung la greutatea dinainte de sarcina ( - 12 kg).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

Buna seara fetelor!
Am avut o perioada in care am intrat in panica fiindca nu va gaseam. Am inceput si eu de 4 saptamani si 5 zile acest regim. Desi nu l-am tinut ca la carte fiindca am avut mici abateri, sunt foarte multumita fiindca am cu 4 kg mai putin si merge in continuare.
Eu am inceput cu o colega din alt birou si m-a ajutat extraordinar de mult. Mancam impreuna la pranz si e super. Abaterile le-am avut cand nu eram la birou si nu am avut posibilitatea sa mananc ce scria pentru ziua respectiva, dar am reusit sa nu mananc alimente interzise (sau poate doar le-am gustat si atat).
Sunt multumita fiindca am reusit sa intru in haine in care nu mai intrasem de ceva timp. Si, important e ca ma simt mult mai bine fizic.
Regimul include felurile mele preferate de mancare de cand ma stiu: gratar cu salata, tot ce poate fi mai bun.
Dintre toate alimentele interzise imi lipsesc destul de mult cartofii si uleiul de masline (cu care am mai pacatuit de cateva ori).
O alta abatere o constituie zaharul din cafea (nu mult, dar nelipsit).
Acum, va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta:
- pornit de la 61 kg
- dupa 2+2 am ajuns la 57
- de luni am inceput a doua tura si abia atunci vedem cat arata cantarul

Va rooog, ajutor! Am nevoie de sprijin moral. Vecinii astia gatesc cartofi prajiti sau dumnezeu stie ce si miroase de parca ar gati la mine in bucatarie. Nu mi-e pofta, dar nu suport mirosul de prajeala.Cred ca e bila de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ne bagam, cum sa nu... am pregatita!!
da-mi place mobilizarea asta! se vede ca vine revelionul!

Bria aia cu fundu' e mortala. N-o stiam da' mi-o fac motto pe calculator s-o vad mereu!

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu am 58 kg de la 60,4. Sunt multumita, in saptamana aceasta de mentinere am mancat gratar de porc, carnat, salata de vinete

Am o intrebare: trebuie 2 sapt de mentinere? nu e suficienta una? As incepe de luni inca 2 sapt de dieta care nu mi se par grele, dar acum la mentinere. De dulciuri nu ma ating, nici nu imi doresc, si-a facut cromul efectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Dana, sunt importante cele 2 saptamani pentru echilibrarea organismului.

Rabdare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Sibip - suntem aici pentru voi toate.

Misha are dreptate...vine revelionul si trebuie sa aratam bine chiar daca il facem acasa...poate pana atunci slabim suficient de mult sa putem face o surpriza celor dragi aparand intr-o rochita mulata care sa arate CLAR ce eforturi s-au facut in aceasta perioada.

Haideti pe baricade !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”


www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput