Cel mai usor regim de slabire

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Pai eu ce sa zic ? tac in banca mea... nici un kil dat jos, ambitie zero, oboseala cat china.
Azi am vazut ceva poze cu mine facute in weekend si m-am ingrozit, parca si la fatza m-am buhait, seaman cu Bodo ala din Proconsul care e mereu adormit.
Tre' sa fac ceva neaparat.

Cu energia tot bine stai? iei ceva vitamine?
mi-a prins bine azi schimbarea orei ca ma simt mai odihnita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Mindy, sa stii ca si mie mi-a prins bine schimbarea orei. M-am trezit fara probleme si acum vreau sa fac un pic de curat in casa, acum, dimineata, ceea ce nu prea imi sta in caracter, ca eu am energie numai seara Poate a fost si vacanta, nu stiu ce sa zic. Am fost in Orlando si a fost suuuper! M-am simtit ca un copil din nou. Tu unde esti, in ce oras?
Amuzanta comparatia cu Bodo, asa arat si eu, am fata "sifonata", cearcanele pana la gura.. Iau vitamine B, capsule de green tea si fish oil. Ma simt mai bine, din cate am observat. Eu aveam probleme inainte, ma trezeam dimineata si ma durea carnea pe mine, nu stiu cum sa explic, nu stiu daca ai patit asta. Ma gandeam ca sunt deshidratata si m-am fortat sa beau cat de multa apa pot, acum mi-e mai bine, nu mi se mai intampla in fiecare zi.
nu stiu daca am mai scris aici, dar iti recomand sa iti cumperi trambulina. Se gaseste la walmart cu vreo 30 de dolari. E pur si simplu fenomenala! Iti pui ceva muzica de tzopait si sari pe ea, poti face cardio, jogging pe loc.. ceea ce e fain e ca nivelul de energie iti creste instant dupa cateva sarituri si parca nu mai vrei sa te dai jos
Nu stiu cate kg ai tu de dat jos, dar eu mai am de luptat cu vreo 35 de pounds. Am pornit de la 152, am ajuns la 144 usor, si sper ca pana la craciun sa ajung la 130. Trebuie sa fac ceva, pentru ca m-am saturat sa fiu plinuta, lipsita de energie si sa ma tarasc in fiecare dimineata spre closet cu gandul ca nu am in ce sa ma imbrac, pentru ca nu ma mai cuprinde nimic..
Asa ca hai sa o luam catinel catinel, si sa ne schimbam stilul de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:


Ma intereseaza trambulina, nu pui un link te rog sa o vad cum arata?
Sper ca nu e din aceea imensa care umple toata curtea. :)
cam 8 kile minim am de dat jos, kilogramele astea in plus parca ma fac mult mai matura, le urasc.
Vit B complex iau, prietenele imi zic sa iau naturale de la Whole Foods ca ar avea mai putine chimicale.
Oboseala cred ca are legatura si cu kilele in plus, nu ma pot simti foarte in forma, atunci cand stau jos mi se fac colacei, dureri de spate, de picioare.

Si eu merg la dulap si numai nervi am, le arunc toate pe acolo si caut ceva in care sa arat mai slaba, ma camuflez. Nu mai vreau haine largi!!!

Musai sa fac ceva ca nu se mai poate asa.
In seara asta merg sa alerg, sper sa ma tina.

Mi-e dor de vremea cand puteam manca ce vroiam chiar si cartofi pai la 12 noaptea iar dimineata tot cu stomac lipit de spate eram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelor, ma primiti si pe mine? De ceva vreme ma tot plang ca doar iau si nu dau . Si as cam vrea sa si dau... dieta asta suna bine si pare relativ usor de adaptat la ea, numai ca nu stiu daca rezist cu nemancatul dupa ora 6. Asta e o lege care trebuie respectata indiferent de ora la care te culci? Sau doar daca te culci pe la 10? Ca eu daca ma culc pe la 12... mi se cam lipseste stomacul de spate pana la miezul noptii .
Ah... am 1.69 si cam 64-65 de kilograme. Am reusit sa dau jos in iarna, in decurs de vreo 4-5 luni cam 8 kg, de la 66 la 58. Si ma simteam tare bine la 58. Cam asa as vrea si acum: 58-60. Credeti ca reusesc, ca am sanse? Sport nu prea fac, dar am caine pe care il plimb cam o ora pe zi... deci macar merg pe jos .

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

vin si eu...am nascut de 9 luni si in loc sa dau jos eu am pus 7kg...inca alaptez dar stiu ca asta nu e o scuza. Fac de 2 ori/sapt aquagym si merg pe jos in medie o ora/zi. Din pacate insa sunt tare pofticioasa si in urma unei cure cu vitamine facuta dupa nastere (din motive de epuizare fizica extrema) m-am capatat si cu o foame continua. Sunt constienta ca la mansarda e rezolvarea dar poate se produce clicul si incep si eu sa ma degresez...mi-e si frica sa-mi fac analizele....
deci: 168cm/82kg...obiectivul nr.1: 78kg; obiectivul 2: 75kg, obiectivul 3:72kg.
incerc sa tin post cu legume si fructe crude miercuri si vineri, luni sa mananc doar lactate si in rest sa mananc doar pana la ora 18 dupa care sa beau doar ceai. de obicei ma culc dupa miezul noptii...dorm tare trunchiat si la 7 sunt in picioare.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Nu mai scrie nimeni aici? Nu ne mai sare nimeni in ajutor, nu mai poveste nimeni cum merge? Eu de azi m-am apucat, ca ieri am scapat o masa pe la 7 seara . Sa vad cum rezist fara mancare de la ora asta pana ma culc... nici fructe n-avem voie dupa ora 6?? Nimic, nimic, doar apa??

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Mindy, ei? Ai fost la alergat?
trambulina este pt. interior, nu ocupa foarte mult loc in casa.
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=7754607
vad ca a crescut pretul, eu am cumparat-o cu 30 de dolari acum doua luni, poate era la reducere. are atasat un monitor care inregistreaza calorii, timp, nr. de sarituri. plus o coarda.
MadameBovary, ora 6 era la mine potrivita pt. ca ma culcam in jur de 10-11. Normal ca daca te culci la miezul noptii, ora 8 ar fi ok. Insa orarul meselor ar ramane, parerea mea, neschimbat, adica pana la ora 1, maxim 2, sa iei pranzul. Mie chestia asta mi-a intrat in sange, ca sa zic asa, adica stiu ca nu mai trebuie sa mananc altceva in afara de fructe si legume dupa ora 1. Ma gandesc ca nu am voie, pur si simplu, si elimin posibilitatea de a manca altceva. Ca un bolnav care e la regim. Nu stiu cum sa explic mai bine, insa ma ajuta sa nu fiu frustrata asa cum esti in mod normal cand tii un regim de slabire. Exemplu: aseara am avut musafiri. Am gatit un adevarat bufet: salata boeuf, cartofi la cuptor, chiftele, pui, crema de spanac, ficat, salata de varza, supa de pui si prajitura de fructe. pe la ora 9 am inceput sa mancam. Recunosc, am mancat doua chiftelute si o lingura de salata, ca nu m-am abtinut. Toata lumea se infrupta, eu nu, dar eram ok, culmea! De ce? stiam ca nu am voie, dar in acelasi timp eram asa de bucuroasa si imi luceau ochii gandindu-ma ce bine o sa fie dimineata cand ma trezesc si o sa pot manca ce vreau! si asa a si fost, m-am trezit si primul lucru pe care l-am facut a fost sa dau iama in frigider. Deci daca reusiti sa transformati frustrarea de a nu putea manca seara in bucuria de a manca orice vreti dimineata, eu zic ca ati reusit 80 la suta!
Cu miscarea e mai greu pentru mine. Stau la prietenul meu de o luna si nu am trambulina cu mine. sala de fitness e la 15 m de casa, dar tot nu am imboldul de a merge. Nu stiu de ce, parca mi-e frica, parca mi-e lene.. habar n-am, dar trebuie sa gasesc o solutie sa imi misc fundul odata!
Speta: prietena mea cea mai buna, acum un an, avea 83 de kg. Intr-o zi s-a hotarat ca nu mai e loc de kg in plus si a inceput sa faca in fiecare seara sport, cam o ora. Tin minte ca la inceput ma gandeam ca o sa o tina asa cateva zile si o sa renunte, asa cum fac si eu de fiecare data. Insa ea a continuat cu o vointa de fier, si de atunci, nu conteaza ce se intampla, in fiecare zi e la sala. A devenit dependenta, daca nu merge, nu se simte bine. Are 57 de kg, inalta, supla si un corp de milioane! De cateva ori s-a tinut de mine sa merg cu ea, am fost, insa era ca un calvar pentru mine. alergam pe banda mai mult de rusine si ca sa nu imi zica ea ceva. Minunea tinea cam doua zile, dupa care inventam eu o scuza in capshor, mi se parea ca ma doare ba piciorul, ba spatele.. Ei, mie vointa asta imi lipseste.. oare cand o sa devin si eu una din persoanele alea pe care le ai in jurul tau, le vezi la televizor, care si-au schimbat major stilul de viata? Pentru ca imi dau seama ca chiar daca te chinui sa slabesti, parca fara miscare nu te simti bine si nu are sens. Eu am facut asta, am slabit, am facut sport, insa nu m-a tinut mai mult de un an de zile, dupa aceea parca mi-a disparut vointa din organism.
Uf.. hai ca dau in depresie.. Fetelor, hai sa ne incurajam una pe alta, poate are efect! v-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

MadameBovary, bravo! Cum a fost, ce ai mancat? sau ce N-ai mancat.. hehe. mai, ce sa zic, eu in general nu mai mananc nimic seara, pentru ca m-am obisnuit. am zis in general! pentru ca vezi bine, tot timpul se iveste cate ceva.. insa daca mi-e foame beau apa multa, pana ma umflu. Sau gasesc eu solutii. Daca ne uitam la un film acasa cu prietenii si ei mananca chipsuri si alte prostii, uite ce fac: iau o rodie, o curat si mananc semintele. Sunt asa de bune si au calorii foarte putine. Daca chiar simti ca nu mai poti de foame, mananca pepene rosu, fa-ti o salata de varza, ca are putine calorii, sau o salata de spanac. Iti potilesti foamea cu un bol baban sub o suta de calorii! Si nu uita, bea apa multa! Apa detoxifiaza organismul, scapand de toxine slabesti! Cu cat bei mai multa apa, cu atat iti ajuti organismul sa arda caloriile mai repede, si iar slabesti!
gata, ma duc, ca mi-e sete Tine-ne la curent! A, si ai zis ca iti plimbi catelul o ora pe zi, pai e foarte bine, faci mai multa miscare decat mine. Insa tu decizi daca vrei mai mult, daca ai timp si posibilitati, mergi la sala, la alergat prin parc, bicicleta..
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Grati-ela, m-am luat cu vorba si am uitat sa te intreb: ai si o perioada de timp anume pt. obiectivele tale? Pt. ca si eu vreau sa dau jos majoritatea kg. pana la sarbatori. Am o rochie super pt revelion, insa burta nu face parte din croiala
Sa-ti traiasca micutzii si spune-ne care e planul de bataie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Addicted, sarumana pentru raspuns. Eu nu mananc de regula mult la mese... dar rontai intre si mananc la ore teribile noaptea cand ma apuca vreo pofta. Si de acolo a inceput sa se depuna, ca altfel nu prea ar avea de la ce. Azi a fost relativ ok si acum sunt destul de bine... trag pe apa si eventual pe un mar mai incolo daca simt ca nu mai pot . Dar nu mi-e prea foame momentan. Si azi oricum ma culc devreme pt ca m-am trezit devreme. O sa incerc sa nu mai mananc dupa 6 in fiecare zi, sper sa imi iasa. Sau, vorba ta, mai bag un mar, mai o salata usoara si poate scap de poftele astea . Crezi ca in ritmul asta reusesc sa dau jos macar 1 kilogram pe saptamana? Ca nu mi-am fixat un termen anume. Vreau doar sa dau jos incet, dar sigur .

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput