Scoala gen. nr. 49 / Vatra Luminoasä / Bucuresti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Please, Violeta, mai zi cate ceva, eu m-am hotarat sa-mi dau puiul acolo, de la anu', din clasa I. Nu vad ce alta alternativa as avea, mi se pare cea mai frumusica, din zona!
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Vio, inseamnä cä este incä o scoalä bunä, atita timp cit se fac manevrele ästea!!!

Mihaela, ia spune-mi: mai este patiseria aia renumitä vis a vis de scoalä??
Acolo mi-am fäcut veacul, mincind tot felul de präjituri...dar nu am sä uit niciodatä strudelul cu mere, care era extraordinar de bun, sau pläcinta cu brinzä!!!

Eu am fost in corul mare ( vocea a 2-a ) si in corul de camerä ( vocea a 2-a sau a -3a )
Cu corul de camerä am cistigat locul I pe capitalä si ne-a trimis guvernul o säptäminä la Bäile Herculane, drept recompensä, si ca sä ne pregätim pentru finala pe tarä!!
Dupä 2 zile de Herculane, eram toate atit de rägusite si scoteam niste sunete ciudate, cä aproape innebunise Arvinte!!!...dar pinä la urmä a iesit bine!!


Stiati cä si Dan Grecu a fäcut scoala acolo?
El stätea chiar la intersectia cu Mihai Bravul ( parcä asa se numea strada principalä, inspre centru!!)

Vä pup cu drag, Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Da, imi amintesc de Antigona, n-am facut cu ea, era la o clasa paralela. Dar auzisem ca e severa. M-am bucurat ca n-am facut cu ea :)
Savoiu mai era prof de romana? Foarte mistocut preda. Am facut numai clasa a 8-a cu el, sau poate si a 7-a, nu mai tin bine minte. Oricum, dupa ce a iesit Colt Georgeta la pensie...
Eu m-am mutat in 49 in cls a 5-a, dupa interventii, ca era una din cele mai bune in capitala...ma gandesc daca chiar a ramas una din cele mai bune.
Vio27, am terminat in 89, deci nu chiar asa de tarzior fata de tine
Probabil ca dupa revolutie, s-au cam sucit si rasucit scaunele printre profesori. Cand am terminat eu, era directoare plina profa de chimie...Popescu?, apoi am auzit ca Raducanu, de franca a devenit adjuncta. Mai stii cumva, mai era vitrina aia in holul de la parter cu trofeele si diplomele de pe la olimpiadele scolare sau trofeele sportive de pe la elevi care faceau sport de performanta?
Am auzit ca profa de fizica, ah nu mai stiu cum o chema ..a luat-o cam razna...
Ehe...ce de amintiri...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Pe profa de fizica o cheama Corbu Nicoleta si a fost diriginta mea. A trecut printr-un mare necaz(baietelul ei mai mic a fost calcat de masina si a murit) si o cam luase razna. Dar acum cica e bine ca la scurt timp dupa tragedie a ramas gravida si acum are o fetita.


Mamica lui Raducu

Mergi la inceput