Grup de facut miscare

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

dragele mele, cum pot slabi doar cu banda? cat sa fac zilnic? pe ce viteze, inclinatii? etc...PLEASE !!!eu fac asa : 5 minute incalzire crescand de la 3 la 6 km cu inclinare 4, apoi bag 10 minute de alergare la 8.5 si inclinare 2, dupa aia merg 15 minute cu 6.5 la ora si inclinare 6. zilnic. e bine, e rau?
cum este?
la alergare transpir toata (fac in trening) iar la mers rapid si inclinat , dar cu pasi mari, simt ca se contracta muschii pulpelor si cei fesieri.
nu ma certati ca nu fac combinate dar fac acasa banda ca nu am cu cine sa las cupilu'
mai lucrez abdomene si ceva flotari.
tin si scarsale.

mai am de dat 7 kg ca sa ajung la 62 (cat aveam inainte de nastere) si la care aratam f bine. am 165 cm .

pupici!








mami & bubu, foarte specialul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu ma pricep la inclinari... eu merg dupa cum ma simt.... viteza ..6 si in 15-20 min nu prea ajung la 3 km nu alerg pe banda


ieri m-am lenevit si am folosit doar sauna aveam febra musculara (pectorala) de abia mam imbracat dimineata, nu mai spun ca si datorita PMs-ului pieptul era mai mai sa pocneasca azi ma simt mai bine

Si Mo al meu e in vacanta, dar oricum in ultimul timp nu prea ma mai ajutat... dar avea dreptate cand spunea ca dupa Gym sa intru in sauna...de acum asa am sa fac

acum la noi baga si tae-bo , cica primele sedinte sunt gratis...am sa merg sa vad ce si cum, dar daca e zgubilitic, renunt

va pupic si spor!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu va urmaresc de la distanta ca fac cam aceeasi miscare zilnic....
Pt slabit....nu ma bag ca nu am incercat niciodata.
Mai nou fac mai mult aerobic la sala (au ei si ceva aerobic, dar am fost o data si era cam aiurea..) asa ca imi voi lua un izolir si bag miscare.
Spor la toata lumea!

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

gogosel, ce faci tu acolo mie mi se pare ok, dar eu nu sunt specialista...
Parerea mea de nespecialista ar fi sa schimbi cumva programul din cand in cand, pentru ca muschii se obisnuiesc cu un anumit program, dar in esenta, pentru ars calorii banda e foarte buna. Nu vad de ce n-ai slabi daca te tii de ea.
De exemplu poti sa mai faci asa: dupa ce iti faci incalzirea la banda sa alergi cu intervale... 2 min cu 7.5, 2 min cu 9, iar 2 min cu 7.5 iar 2 min cu 9... Mai incearca si cate un sprint, alearga cat poti de repede pt 1 min (fara inclinatie). Daca ai timp, macar din cand in cand (o data pe saptamana) incearca sa stai mai mult pe banda. Am tot auzit ca abia dupa 20-30 min de cardio organismul incepe sa arda grasimea. Deci dozeaza-ti efortul asa incat sa poti sta pe banda mai mult chit ca asta inseamna sa mai reduci viteza sau inclinarea...

Ti-am zis, nu sunt specialista, iti zic ce am mai citit si eu. Oricum eu cred ca esti pe drumul cel bun, cu asa un program de banda si cu regim. Mult succes si tine-ne la curent!

Annie, as merge si eu la sauna, dar din pacate la mine la sala nu este asa ceva.... Cred ca e interesant si la tae-bo.
Pearl, ma bucur ca inca esti pe aici

Va pup fetelor!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

fetelor, multi, multi !stiam ca ma pot baza pe un sfat bun de la voi !
eu va intreb pe voi pt ca nu am fost in viata mea la sala ci m-am axat "in tinerete" pe jogging in parc. dar cum , dupa noua lucuinta si dupa statutul de mamica 24 din 24, nu am cum sa ajung la sala, desi sunt cateva pe langa,parc nu am, fac la banda, singura la care sunt asa de consecventa- am mai facut gimnastica, aeroboc insa dupa cateva zile ..le ocoleam.
asa stiu si eu ca la grasime e bine de mers cat mai mult si ca dupa 20-30 de minute "arzi". azi am facut 35 de minute (5 incalzire si relas, iar 30 am mers pe inclinare 6 cu 6.5 km). ma durea si fundul . insa ma dor f tare gambele si ca sa mai "imnoi "situatia inainte de urcare pe banda ma "alifiesc" cu fastum gel.am evitat sa mai alerg fiindca au inceput sa ma sacaie jenunchii(dupa 3 sapt de banda, cu 10 minute alergare). am decis sa maresc efortul insa fara alergare(zilnic iau artrostop, ca, mg)
si in week o sa fac o ora(imi indrept banda spre tv si o sa urmaresc ceva interesant)
ce sa zic, sper si eu sa zlabesc, nabii! ca doar transpiratia aia nu o fi in van. si am inceput sa fiu realista la cat de greu se dau kg de sarcina. f greu. era si de asteptat! dupa 2.5 ani de mancat full la fiecare masa era chiar culmea sa scap de "povara" in 2 luni!
am inceput sa beau si diuretic .cred ca sunt pe drumul cel bun si mai sper ca rezultatele se vor vedea in timp, vor dura (inlaturarea aspectului de celulita , tonus, greutate)
aaaaa..si sper din tot sufletu sa nu imi fac picioare de rugbysta...

pupici!
tinem legatura!






mami & bubu, foarte specialul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Gogosel cred ca faci prea mult si din acest motiv au inceput sa te doara incheieturile.Poate ar fi bine sa faci o zi alergare ,o zi diverse alte grupe de muschi.
Ca sa nu te chinui fara efect,incearca sa faci de incalzire ceva usurel ,exercitii de incalzire 15 min. pentru ca se spune ca abia dupa asta se incepe slabitul efectiv,dupa care bagi cardio ,adica alergat pe banda.Prin urmare primele 15 min tu abia te incalzesti si teoretic nu arzi efectiv,deci soliciti de pomana articulatiile.
Mie mi se pare ca esti pe drumul super bun si o sa ai mare succes,daca esti atit de consecventa.
Tae bo in principiu inseamna ca imprimi forta in miscare si este foarte solicitant.Cam asta stiu eu ca teorie,ca abia in seara asta ma duc sau cel putin asa sper,ca ma cam doare stomacul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Poate imi dati si mie un sfat, fetelor.
Intru la dieta ( de ingrasare )dar ma gandeam ca daca m-oi ingrasa nitel macar sa se depuna pe unde trebuie si ce trebuie.Ca sa va faceti o idee imi mai trebuie 9 kg sa ajung la greutatea normala. Acu' eu as face sport, da nici nu prea am cand si nici nu prea stiu ce. Ma gandeam sa merg la sala martea si joia pot lucra aprox 40 min. Numai ca imi e rusine sa merg eu cu scobitoarele mele acolo. In plus in viata mea nu am intrat intr-o sala. Exista un instructor sau depinde de sala?
Sunt intr-o forma fizica foarte proasta. Mi-a intrat os in os de atata stat.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

gogoshel..vroiam sa spun ca "nu" ma pricep la inclinari, sper ca s-a remarcat totusi ca nu am dat sfaturi , scuze

nona...eu sunt cu gym-ul tot ca sa mai pun vreo 2-3-5 kile, nu prea am reusit sa pun vreunul, dar perseverez, muschiuletii mei arata mult mai bine.

o dieta corespunzatoare, sanatoasa + gym, va pune kg, acolo unde trebuie

eu am fost aseara iar,dar cum e we, aici a fost cam pustiu si nu prea am tras tare, ci asa mai lejer

tusferi...nu e tae-bo, e thai-bo, ceva de ars grasimi intens si ...etc am sa merg desi am uitat de programare, ca cica trebe, oi vedea duminica

pup si spor la atingerea idealurilor,!



------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

annie,dulcetica,tusferi, incepanad de azi am sa fac cate 60 de minute. sigur nu o sa le fac zilnic ca nu ma vor tine muschii. le fac la 2 zile si este super ok. macar de m-as tine de asta mereu insa fara sa imi fac picioare de rugbyst. SPER !
alta este povestea cu 60 minute ! storceam apa din haine, ma simt muuuult mai obosita(in sensul bun) si deja la cantar am dat jos 300 ieri si azi.
nu slabeam mult pt ca eu ma opream exact cand incepea "sa sfaraie" grasimea. )faceam 30 munite zilnic)
azi am facut 6.5 kg cu mers rapid pe 6-6.5 , iar din cand in cand si 2-3 minute de alergare la 7.5-8. pt ars calorii eu cred ca nu trebuie forta, alergare de viteza, ci domol, "la pas". nu am drepatte?

pupici!






mami & bubu, foarte specialul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

gogosel, scuze ca n-am mai intrat pe aici. Si eu cred ca nu trebuie facuta alergare in forta, pentru ca te-ai epuiza foarte repede daca ai alerga la 10-12 si atunci ai sta mult mai putin pe banda.
Chiar vazusem la televizor un antrenor de fitness care dadea sfaturi pentru cele care vor sa slabeasca si zicea ca toata lumea crede ca la banda trebuie sa alergi cat mai tare ca sa slabesti, dar ca e mai important sa faci efort un timp mai indelungat, ca sa apuci sa topesti si grasimea iar asta incepe sa se arda abia dupa cca 30 min. In alta ordine de idei oricum nu e bine sa fortezi prea tare, ca pulsul nu tre sa depaseasca nici el un anumit nivel, in functie de varsta. Nu trebuie sa iti dai sufletul pe banda. Cred ca e important sa faci constant macar de 3 ori pe saptamana in perioada in care vrei sa dai jos iar apoi se pare ca pentru mentinere e suficient si de 2 ori pe saptamana. Si eu dupa o ora de banda, in care fac cam 6.5km sunt fleashca. Pot stoarce tricoul de pe mine.
Luni am fost si am lucrat partea inferioara. Azi ma duc numai pentru banda. Am in plan sa stau cam o ora si sa fac 6.5-7km.

Succes fetelor!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput