acupunctura....

acupunctura.... | Autor: oanna3

Link direct la acest mesaj

Rasfoind prin siteuri am dat peste un cabinet de acupunctura care trateaza f f multe afectiuni si am sa le insir aici:

Tulbur#259;ri ale st#259;rii generale: oboseal#259; cronic#259;, astenie.
» Boli urogenitale: cistite, infec#355;ii cronice, impoten#355;#259;, frigiditate, sterilitate, adenom de prostat#259;, fibromatoz#259; uterin#259;.
» Boli digestive: dispepsii, gastrite, ulcere gastroduodenale, colite, flatulen#355;#259;, hemoroizi, patologie biliar#259; #351;i hepatic#259; (tratament de între#355;inere în hepatite cronice, ciroze hepatice, colecistite).
» Boli neuropsihice: insomnii, neurastenii, depresii, iritabilitate, nervozitate.
» Boli neurologice: nevralgii (faciale, trigeminale, dentare, intercostale, zona Zoster), vertij, ame#355;eli, r#259;u de mi#351;care, pareze, paralizii, lombosciatice, discopatii.
» Boli osteo-musculo-tendinoase: dureri cauzate de deformarea coloanei, artroze, spondiloz#259;, entorse, tendinite, dureri musculare, dureri articulare, torticolis, crampe musculare.
» Tulbur#259;ri circulatorii: arterit#259;, varice, furnic#259;turi, amor#355;eli, sindrom Reynaud (mâini #351;i picioare reci).
» Boli respiratorii: sinuzite, rinosinuzite, astm bron#351;ic, bron#351;ite, rinite alergice.
» Boli cardiace: tratament adjuvant al crizelor de angin#259; pectoral#259;, prevenirea infarctului miocardic, tulbur#259;ri func#355;ionale (palpita#355;ii, tahicardii), hipertensiune.
» Boli endocrine: hipotiroidie, hipertiroidie, noduli mamari, ovare polichistice, dismenoree, tulbur#259;ri menstruale.
» Boli O.R.L.: otite, faringite, laringite.
» Boli oftalmologice: infec#355;ii, ptoze palpebrale, strabism, miopie etc.
» Altele: migrene, alergii, unele forme de eczeme cutanate, tratament adjuvant în terapia obezit#259;#355;ii #351;i împotriva fumatului.

si am aflat si niste preturi 30 -50 lei sedinta...

de exemplu pe mine m-ar interesa sa-mi rezolv niste probleme cu ajutorul acupuncturii dar as vrea sa stiu daca voi ati apelat la aceasta vreodata, in ce probleme si cu ce rezultate...

daca ne puteti impartasi experientele voastre va astept aici



http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)


iubesc si sunt iubita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Eu da. Si sunt fan acupunctura si medicina traditionala chineza pentru ca au fost solutia la problemele mele.
Am fost prima oara la acupunctura in 2001 si efectele pozitive mai ale sin zona reumatismului si articulatiilor sunt inca in vigoare desi nu am mai refacut tratamentul decat partial in 2007.
Dar trebuie avut mare grija la ce cabinet te duci, sa fie medic, sa aiba conditiile de igiena cerute - de la ace sterilizate cum trebuie sau de unica folosinta, pana la cearceafuri de hartie pe pat-.
Raluca

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

pe mine m-ar interesa sa tratez oboseala si SPM - ul ca e super nasol...
dar e dureros cand pune acele?... ca imi e cam frica de durere si raman urme pe urma?

ce alte experiente ati mai avut?



http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)


iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koral2003 spune:

Nici vorba de semne. Uneori mai pishca, asa ca un tantzar, dar pe urma se atenueaza durerea.... Si eu sunt sensibila la durere si pot spune ca merg cu placere pentru ca starea de energie pe care mi-a redat-o, calmul, reglatul ciclului ( nu mai am dureri), toate astea merita .
Planul este sa imi regleze nivelul energetic de la ovare ca sa ovulez . Am renuntat la Femara pt ca doctora spune ca medicamentele hormonale imping seaca corpul de energie ... il imping sa realizeze ceva de care nu e pregatit.
In paralel primesc "medicatie" pe baza de plante chinezesti.

Eu recomand cu caldura tratamentrul pentru ca nu face rau deloc, ci dimpotriva, pregateste "terenul" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mie mi se pare horror cu toate acele pe tine. Cred ca as apela la acupunctura doar daca nici-un alt remediu nu ar exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna

eu am inceput un tratament prin acupunctura saptamana trecuta. este pt prima data pentru mine.

de ce am ajuns sa apelez la acupunctura? pt ca eram disperata si cineva la momentul potrivit, mi-a spus de ce nu incerci acupunctura.

in urma unei raceli f puternice, cred ca din scoala gen nu mi-a mai fost asa rau, m-am ales cu o pacoste numita nevralgie de trigemen - da niste dureri cumplite de cap, dureri ce se incadreaza in categoria horror pt mine, adica nasterea naturala a fost floare la ureche. efectiv simteam ca o iau razna. nimic nu ma ajuta, am luat in decurs de 2 ore 2 paracetamol, 2 nurofen si o aspirina si durerea nu scazuse deloc. alti dr imi spuneau sa ma duc acasa ca e criza si nu au ce face, o sa treaca. am suferit asa 3 zile - lungi cat un veac.

dupa prima sedinta deja durerile au inceput sa cedeze si am reusit chiar sa dorm, dupa a 2-a sedinta durerile erau deja absolut suportabile, uneori chiar disparand. tratamentul consta in 10 sedinte. eu dau 40 lei pe sedinta, mi le face un dr medicina generala specializat in acupunctura. acele folosite sunt de unica folosinta.

in ceea ce priveste acele, sunt f f subtiri, la cele mai multe simti doar o piscatura usoara, la altele o usoara durere dar care dispare in cateva secunde.

acum stau si ma intreb de ce nu am apelat niciodata pana acum la aceasta metoda de tratament? cu siguranta insa o voi face la nevoie in viitor.

o zi frumoasa

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarasvati spune:

ralcat, Raluca_u, voi unde faceti/ati facut tratament? Eu am probleme cu articulatiile, vezica biliara, cu vederea si as vrea sa apelez la acupunctura si medicina traditionala chineza, despre care am citit lucruri foarte interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

si eu sunt interesata. unde faceti acupunctura in bucuresti? tratamentul e de lunga durata? cam care sunt preturile? multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Eu sint fan acupunctura, asa mi-am tratat rino-sinuzita alergica. Am simtit de la prima sedinta cum mi se desfunda nasul.

Singurul dezavantaj pe care il vad este riscul de contactare a unor boli precum SIDA, hepatita etc. Eu am facut acupunctura la Centrul National de Homeopatie si Acupunctura si mi-am cumparat propriile mele ace. Insa acele ramaneau la cabinet intre sedinte, pentru a fi sterilizate.

Nu am nicio garantie ca sterilizarea se facea in mod corect sau ca acele nu au mai fost folosite si pentru alti pacienti.

La alte cabinete procedura o fi aceeasi cu acele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Aaaaaa, si by the way: la CNHA unde am facut eu tratamentul, nu m-a costat nimic. Cu trimitere de la medicul de familie, tratamentul a fost gratuit.

Doar acele m-au costat, pentru ca nu am vrut sa-mi risc sanatatea si am vrut sa le am pe ale mele. Dar nu esti oligat ssa ti le cumperi, poti sa faci tratamentul si cu acele lor. Daca ai curaj

Asta pentru ca in mod legal avem dreptul la zece sedinte de acupunctura pe an, suportate de bugetul statului, prin intermediul asigurarilor de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carine.l spune:

copilul unei prietene facea pipi in pat. avea 12 ani si niciun medic, niciun tratament nu au reusit.cu ajutorul acupuncturii copilul s-a vindecat si acum este bine.au trecut cativa ani .

Mergi la inceput