Ati fost vreodata la ghicitoare?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Ellinia , fosta profesoara cu har nu era cumva din Constanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am citit tot de la prima postare, foarte interesant.
am fost la ghicitoare...eram in facultate. mi-a zis tanti ca o sa repet un an de facultate din cauza la un barbat, asa a si fost. dar ca o sa trec peste asta.
mi-a zis ca o sa ma marit cu cineva peste 7 puncte(pot fi luni, ani) sotu meu e dintr-un sat de langa oras, la o distanta de 7 km. simi-a zis ca sotu are in jur cifra 5, adica inca 5 frati.
mi-a zis ca o sa ma despart de ex...care e intr-o tara cu A, Anglia si asa a fost.
Cat am repetat anu de facultate cu pricina, am fost la cineva care mi-a dat in carti. mi-a zis ca trec printr-o perioada grea profesional si ca ceva nu e curat aici. profu nu voia sa ma treaca decat daca cadeam la pat. si mi-a facut o chestie, care sa o port cand dau examen cu el, ca o sa ma treaca, dar sa tin acea chestie pe piele. eu am uitat si am pus-o in pachetu de servetele pe care mi le-a luat profu, credea ca am fituici in el. prostii. si nu am trecut. a doua oara mi l-am bagat in san...si am trecut. de fiecare data cand am cate o incercare grea, port aia cu mine si imi merge bine.
legat de faza cu verde...sa va povestesc ceva.
o fosta colega de serviciu...treceau anii si ea nu se mai marita. se duce la ghicitoare sa vada dac ramane fata batrana. si ghicitoare ii spune ca o sa se marite cu un barbat de verde...siintreaba cum arata barbatu de verde...ghicitoarea i-a zis ceva de genu saten, blond inchis. cunoaste fosta mea colega barbati cu duiumu...dar niciunul de verde. se lasa pagubasa...si isi vede de o relatie pe care o avea cu un tip. se marita cu ala si tipu respectiv avea o masina verde. si ea cauta barbat de verde

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Si eu vreau o ghicitoare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Chiara, nu, nu, e din Iasi, o cheama Mara, ii spuneam d-na Mara. Asta a fost demult, cred ca sunt 8,9 ani. Era profesoara de matematica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Si eu am patit-o.
acum o suta de ani, cand eram studenta am mers cu inca doua prietene la un ghicitor, se zicea raspopit, dar cu faima in perioada aceea. tin minte ca erau cateva persoane in fata noastra si sotia respectivului, dupa ce ne-a pus sa ne descaltam la usa , ne-a dus in sufragerie si ne- aliniat in ordine pe o banca lunga de lemn pusa in mijlocul camerei, caci pe canapea statea doamna care tricota si ne privea peste ochelari sa nu cumva sa sparlim ceva sau sa facem o boacana si din cand in cand ne facea semn cu degetul ca faceam zgomot si deranjam
am iesit desumflate de la ghicit pt ca ne spusese cam la fel la toate, ca ne maritam cu barbati cu ochii verzi, ca o sa calatorim, ca avem 2 soarte, una buna, una rea ... in fine, prostii.
acum, dupa aproape 17 ani, pot spune ca asa e , culmea! avem toate trei soti cu ochi verzi, una e stabilita in strainatate, eu si cealalta am putut calatori iar eu, chiar am avut 2 soarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

In urma cu cativa ani aveam o amica f. batrana care ghicea in cafea si carti.De cate ori mergeam la ea nu ma lasa sa plec pana nu-mi zicea doua vorbe.Sa spun drept,multe nu am retinut pt. ca nu dadeam importanta,mai mult sa-i fac ei placerea.Un singur lucru am retinut.Mi-a zis ca ma voi marita cu un barbat cu multe case.
Sa spun drept astept de ani buni sa apara acel barbat si sa ma scape de plata chirieiPana una,alta incerc sa gasesc singura solutii ca sa-mi cumpar casa mea.
Pe de alta parte, un amic ,care zic prietenii le cam care,mi-a prezis prin vara ca abia cand fata mea va termina scoala,adica peste vreo 3 ani,viata mea va intra pe un fagas mai bun.Mi-a mai spus ca fi-mea se va muta undeva intr-o tara nordica.
Deci, astept pe fat-frumos cu case multe,fata sa termine scoala si-i far rezerva de haine groase pt. cazul ca se va muta la Polul Nord.
Ah...sa nu uit.
Daca puteti sa ma puneti in contact cu cineva care ghiceste bine v-as fi f. recunoascatoare.Mai am niste nelamuriri care ma framanta.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Eu am fost la o d-na din Constanta (de curiozitate ca fusesera toate colegele), si ea fosta profesoara . Zicea ca face parte din nu stiu ce grup de parapsihologi internationali.... Prima data cand am fost mi-a facut niste desene, pornind de la data nasterii ...nu as putea spune ca era astrograma, mi-a psus ca am steaua norocului , mi-a calculat pana la ce varsta voi trai . Apoi a inceput sa-mi zica din trecut , prezent si viitor. Zicea ca vede pana la rudeniile de I grad, adica mama, tata, frate, sora...Multe s-au potrivit dar unele zic eu ca nu . Zicea ca vede pentru viitor cu o marja de circa 2 ani. S-a intamplat ceva din ce mi-a prezis pentru viitor , ceva ce nu credeam ca se va intampla vreodata....DAR si acum stau si ma intreb daca nu am fost eu cea care a influentat sa se intample acest lucru stiind de la ea ca trebuie sa se intample. In orice caz mi-a dat peste cap toata linistea interioara , pe care nu o pot regasi . Ma intreb si acum daca nu am gresit si in orice caz REGRET ca am fost acolo.
Am mai fost la ea dupa cateva luni cand am mai fost prin Constanta, de data asta mi-a dat in carti (Tarot) si bineinteles ca mi-a zis ca sunt blestemata, ca cineva din anturajul meu mi-a facut farmece si ca imi doreste raul....dar pe langa astea mi-a mai spus un lucru care din nou am spus eu ca e imposibil sa se intample si totusi s-a intamplat.
Cu toate ca REGRET ca am fost la aceasta persoana, m-as duce din nou, mai matura fiind acum....doar ca ultima data cand am trecut prin Constanta am vazut ca pe casa unde statea era un semn cu pericol de prabusire si parea ca nu mai locuieste nimeni pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Eu cred ca chestiile astea sunt periculoase. In primul rand sunt interzise de Biblie, dar asta nu inseamna ca nu exista. Dupa cum se vede si pe Reality si din povestirile atator oameni exista persoane care ghicesc lucruri adevarate sau care au puteri paranormale in adevar. Nu sunt toate la fel, insa eu nu m-am baga in asa ceva. Parerea mea e ca e ca si cand ai intra intr-un cerc vicios, odata ce ai intrat nu prea mai poti iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Optimix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Si totusi nu cunoaste nimeni pe cineva priceput? Preferabil in Buc.


Intr-un moment de cumpana, o cunostiinta mi-a recomandat sa merg la parapshiholog pentru a-mi regasi linistea interioara. Imi facusem programare si tot, insa in ultimul moment am dat inapoi. Am ezitat...nu stiam daca e bine sa merg sau nu, mi-era frica de ceea ce imi va spune.

Daca vrei pot sa iti dau datele de contact ale parapsiholoagei in cauza ( e in Bucuresti). Poate tu ai mai mult curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ani3lla spune:

Eu am fost de cateva ori.Ultima data prin 2006 cand banuiam ca ma inseala sotul.Mi-a zis ca in viata lui sunt doua femei si ca peste doua puncte ma va parasi si va pleca din casa.M-am gandit atunci ca cele doua femei sunt eu si amanta lui si am asteptat vreo doua luni sa vad daca pleaca. Nici vorba:)nici una din cele doua femei nu eram eu si el a plecat de acasa dar peste doi ani, cu cateva zile inainte de craciun.Si nu la amanta lui din 2006 ci la cea pe care si-a facut-o in 2008.Tot aia mi-a mai zis ca o femeie din familia primului meu sot are ceva negru in jurul capului si va muri si anul trecut a murit fosta mea soacra.. o boala psihiatrica.. ceva, nemaiavand legaturi asa stranse cu familia nu mi-au zis decat ca nu mai gandea limpede:(.Desi mi-ar placea sa stiu mai des si din timp ce mi se poate intampla nu merg la ghicitoare decat in situatii extreme.Acu as vrea sa ma duc sa vad daca domnul se va intoarce acasa sau voi putea trai si eu linistita.

Mergi la inceput