Bucurii de sept-oct 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mirabela, e un subiect la generale, daca vrei sa stii tot, .
Nu, nu sunt nemultumita de hotararile care s-au luat, caci imi pare rau pentru mesajele private pe care le-am trimis. Am raspuns prosteste unei provocari...ma bucur ca se reia votarea.

Xandrutza, waw, ce cafea generoasa, incarcata cu frisca, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Festina, bine-ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

CLIENTUL:
Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita Bebelus1.0, care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat. Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se lanseaza automat cand deschid alta aplicatie, impiedicandu-i executia. Aplicatii ca Bere- intre-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza. Uneori apare un virus - Soacra 1.0, care blocheza sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicatia Duminica-de-dragoste 3.0. Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De ex. : c:/ Sex_oral_sambata_dimineata.exe nu mai functioneaza deloc. Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica 7.0 dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0 mi se pare complicat iar riscurile pt. sistem sunt mari mai ales pt. Bebelus 1.0 care chiar imi place.
Ma puteti ajuta ? Un utilizator disperat.

RASPUNS
Draga client,
Nemultumirea Dvs. este frecventa printre utilizatori dar ea se datoreaza unei greseli primare de conceptie: Multi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranta falsa ca Nevasta 1.0 nu e decat un program de divertisment si utilitati. Dar e vorba de mult mai mult :Nevasta 1.0 e un Operating System complet creat ca sa controleze toate aplicatiile Dvs. E aproape imposibil sa dezinstalati Nevasta 1.0 si sa reveniti la Logodnica X.0 intrucat exista sisteme virusate care fac ca si acesta sa se comporte precum Nevasta 1.0 deci nu aveti nimic de castigat. Aceeasi problema si cu Soacra X.0. Acesta e un program mai vechi din care deriva Nevasta 1.0 si comporta multe probleme de compatibilitate.Cu putin noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus si dispare in cativa ani.Unii utilizatori au incercat sa formateze tot modulul si sa instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0 dar asta le-a creat si mai mari probleme ( a se citi notita de prevenire "Pensie alimentara" si "Custodia copiilor"). Daca instalati Iubita 8.0 nu incercati sa treceti la Nevasta 2.0 pt ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu Nevasta 1.0. Chiar daca exista si versiuni Nevasta 3.0 si Nevasta 4.0, acestea sunt rezervate specialistilor si avand un pret ridicat nu le recomandam. Daca sistemul cade, va recomandam Celibat 1.0 dar ideal e sa pastrati Nevasta 1.0 si sa invatati programul cat mai bine posibil intrucat e foarte sensibil la anumite comenzi si reactioneaza rau la erori de instalare.Asadar, orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea Dvs. si trebuie sa vi-o asumati. Va sfatuim sa activati aplicatiile C:/ Scuze.exe. Evitati utilizarea tastelor ESC si SUPPR care necesita ulterior C:/Scuze.exe/flori. Pentru o mai buna utizare,va sfatuim sa cumparati si pack-ul Bijuterii 3.0, Vacante 5.1.Optiunile Da_draga_mea 2.7 si Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile. Nu instalati sub nici o forma Secretara_blonda_in_fusta_mini 2.0, O_prietena 3.1. Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 si pot distruge sistemul.Functia c:/ Sex_oral_sambata_dimineata.exe se va activa odata cu c:/Colier_cu_diamante.exe.


*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Festina, bine-ai revenit!



Multumesc
Mie mi-au placut pozele voastre si le-am votat pe amandoua ... imi pare rau ca ai fost depunctat si ma bucur ca se reia votarea ... poti conta pe votul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Mirabela, e un subiect la generale, daca vrei sa stii tot, .
Nu, nu sunt nemultumita de hotararile care s-au luat, caci imi pare rau pentru mesajele private pe care le-am trimis. Am raspuns prosteste unei provocari...ma bucur ca se reia votarea.

Nu pot sa cred, eu am aruncat o vorba si acum ma simt aiurea. Probabil ca au fost si alti membri ca mine deranjanti si revoltati de s-a miscat ceva.
Mephala, sincer imi pare fff rau ca sunteti si voi in oala asta. Stii ca nu la tine ma refeream cu voturile, mie nu mi-ai scris PM, votasem deja . Dar am avut chiar schimburi dure de replici pe PM cu membri straini, nemultumiti de votul meu . Brrrr, dupa ce ca ma uit si votez sa ma certi ca nu dau 5puncte...E revoltator, de-asta am facut revolutie.
Mephala, scuze inca o data ca ai fost prinsa la mijloc.




_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
15.5kg lost 7.5kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

LA MULTI ANI TASIA?

Noi suntem bine sanatosi,am inceput sa domim in patut singur.
Multumim ca v-ati uitat peste pozele noastre si ptr complimente.

HAi Cristina cand incepem Galeria?

Festina mi-au dat lacrimile,foarte frumos,imi pare rau de pierderea suferita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mira, super .
Notitele de prevenire si aplicatiile m-au facut sa rad cu lacrimi .
MULTUMESC .




_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
15.5kg lost 7.5kg to go until the NEW ME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

raspund scurt, ca tocmai am venit de la ginecolog si trebuie sa apara daria din parc.

Monique, din pacate in ultimul timp a fost nebunie in viata mea (analize daria, dermatolog, ginecolog, medic familie), asa ca dimineata iesim in parcul de langa bloc. sper sa vin cat de curand in Titan. ah, am uitat, am mai fost si la cresa de la Titan, sa vb cu asistenta sefa.

Mirabela, crema se numeste LOCOBASE, scrie ca este speciala pt repararea si mentinerea functiei de bariera a pileii si e ideala pt pielea uscata, crapata, iritata sau usor inflamata.

tasia, LA MULTI ANI, multa sanatate si fericire!

Fetelor care m-au intrebat ce-am facut la medic: se pare ca trebuie sa mai fac niste analize ale sangelui, sa vedem daca aceasta coagulare de rau augur este ceva nesemnificativ sau trebuie tratat. asa incat voi merge la Fundeni pt mai multe investigatii. se pare ca ceea ce eu o luam ca pe o problema nesemnificativa medicii iau foarte in serios, asa incat ma mobilizez. In schimb colul este inchis, bebele inca nu a cazut prea jos, totul pare a fi in regula cu Victoras, ceea ce ma bucura, mai ales ca ma asteptam la ceva probl la capit asta, avand in vedere ca nu ma potolesc cu luatul dariei in brate.

cristina, tot ce-ti pot spune este ca daca Dariutza ta este precum tizul ei, Daria mea, va veni cumva dupa termen ( a mea a venit in sapt 41, cu nastere provocata). multa rabdare!

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sa va zic cum conduce fi-miu vizitatorii: se duce dupa ei la usa si zice asa "jaca" "jata" "usia" "pa" , adica geaca, geanta, usa si pa.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Bun venit mamicilor care nu mai trecusera demult pe-aici. Mie mi-e tare dor de Eli26 si de mini_me! Oare ce-or mai face?
Tasia, la multi ani fericiti alaturi de sot si de Mario!
In ceea ce priveste pozele, mie sincer mi se pare ca s-a iscat un scandal mult prea mare avand in vedere miza concursului. Adica, vreau sa spun ca scandalul e justificat, dar faptul ca unii useri s-au inregistrat cu mai multe conturi doar ca sa-si voteze propriile poze, mi se pare cel putin exagerat.
Mephala, eu iti votasem ambele poze inca dinainte sa stiu ca sunt ale tale. Mi-au placut foarte mult. Si am votat foarte multe poze care mi-au placut. Mie imi pare rau ca trebuie sa se reia votarea, nu stiu daca voi mai avea timp sa ma uit la fiecare poza.
Eu sunt cam suparata azi, astept sa primesc o veste (speram eu ca buna) si vad ca nu mai vine, ceea ce inseamna ca, daca va veni nu va fi chiar asa de buna pe cat mi-as dori.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput