LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

multumim pt sfaturi/ incurajari..azi am fost bine, nu am facut febra deloc dar suntem pe antibiotic...daca la noapte totul o sa fie ok,maine vom calatori 300km sa ne petrecem pastele cu parintii mei in jud satu mare...asa ca tineti-ne pumnii

celor care sarbatoriti acum pastele va urez sarbatori fericite, iar la restul un weekend cat mai placut

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna dimineata! (desi nu mai e chiar dimineata pentru mine dar altii poate s-au trezit mai tarziu)

AMMA- m-ai facut sa rad cu laptele de iapa. Eu stiam ca la noi la tara se mai dadea copilasilor care tuseau rau sau aveau nu stiu ce la plamani deci o fi bun nu zic dar chiar lapte de iapa nu am cum sa-i procur gazei decat daca-mi cumpar iapa si ma apuc s-o mulg. Sa nu mai zic ca soacra-mea a aflat de la sot ca vreau sa-i dau tonotil, a intrebat pe la serviciu (un medic neonatolog) si i s-a spus ca mai bine mai astept, ca e de la dinti, ca nu are sens sa-i dau nimic bla-bla.... Pai Maria e sub media de greutate de la 3 luni si nu-i iesea nici un dinte. Astia chiar nu cred ca are un fel de anorexie dar pana la urma cred ca medicul de la Medicover avea dreptate, cum altfel am putea numi ce are gaza de nu mananca nimic cate jumatate de zi sau mai mult. Asa ca daca ma aude soacra-mea cu laptele de iapa ma trimite la nebuni probabil.

Despre Maria- e mult mai bine, a dormit tun azi noapte, a si baut laptic (160 ml ceea ce e f mult fata de ultimele zile) si sper eu sa fie pe drumul cel bun ca simt ca o iau razna mai ales cand cei apropiati imi spun ca exagerez. Exagerez eu care o vad exact cat mananca toata ziua si cum sta nemancata , exagereaza medicii care-mi spun ca e sub greutate (cam cu 800-900g) si ei care o vad din an in Pasti au dreptate? Poate gresesc eu , nu stiu ce sa zic dar mi-e frica pentru Mariuca pe termen lung sa nu aiba nu stiu ce carente, sa nu ramana mult in urma fata de alti copii etc. Ca am citit ce mai scrieti si voi celelate mamici cu copilasi sub greutate dar vad ca majoritatea mananca acceptabil dar nu iau in greutate cat ar trebui. Deci ei primesc vitamine si tot ce le trebuie dar consuma foarte mult dar Maria mananca ingrozitor de putin si uite la orice chestie nu f grava (masele, amigdale inflamate) slabeste si refuza categoric hrana.

Voi ne stiti de atatea luni asa ca spuneti-mi daca din cauza grijilor nu mai vad eu limpede problema si daca exagerez.

Gata ca mesajul meu nu e prea optimist si abia incepe week-endul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am vazut filmuletele cu Iarina. Super! Felicitari moata mica. Stii o gramada de lucruri. Felicitari si lui mami ca te invata toate celea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Aliona felicitari, sa dea Dzeu sa fie bine...Voi sunteti tineri, Siiiguuuur va veti descurca...
Multumim pt ca ne permiti sa impartim cu tine o asa mare bucurie!!

Ddana sa fie cum va doriti voi, cum simtiti...pupici, dar asa...fara motiv



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Eduard Darius, Caterina
La multi ani si la mamici:Raluca22, Ghibuadina, Laura_oana, Flopici!
Mare petrecere astazi! Sanatate si fericire tuturor!

Sarbatori fericite celor care sarbatoresc acum Sfintele Paste! Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!

Aliona, felicitari, eu cred ca o sa fie f bine, greu, dar frumos, o sa creasca impreuna!

Tzuna, eu cred ca te inteleg perfect. Giulia mananca si ea extrem de putin. Perioade lungi am mancat 50 g la o masa, deci 3 mese pe zi(uneori 2) si restul lapte de la mine - care nu stiu cat o mai ajuta. Dar eu fost zile cand toata ziua a fost doar 50 g de mancare. Are 9 kg, e destul la un an, dar nu si daca a pornit de la 4,05 kg. Si eu ma mir cand aud cat mananca altii, cum de a ajuns totusi la greutatea asta.
Eu ce sa-ti spun, sa-ti spun ca exagerezi cand eu am plans si m-am disperat cand au iesit primele analize ale Giuliei cu VSH-ul 55, cand imi mintea mea se teseau scenarii pe care nici nu aveam curajul sa le spun cuiva? Toata lumea imi spune ca sunt stresata. Da, sunt stresata (sunt cu drobul de sare dupa mine), stiu ca ar fi foarte bine sa fiu calma, sa nu-i trasmit starea mea Giuliei....dar asa sunt, incerc sa ma calmez
Ieri am avut o lunga discutie cu prietena noastra pediatra, care fiind inca incepatoare nu prea se avanta sa se pronunte, asa ca a prezentat cazul si analizele altor doua dr cu multa experienta in gastro-enterologie pediatrica. Inca nu avem rezultatele analizelor trimise la Timisoara, cele specifice pentru intolerante. Dar din ceea ce avem pana acum, copro, analizele de sange celelalte, consultul, inclina ambele (fara sa stie una de alta) spre intoleranta la lactoza. La care nu ne-am gandit pana acum pentru ca atunci cand am introdus iaurtul Giulia a reactionat foarte bine cateva zile(exista o explicatie pentru asta). Deocamdata scot toate lactatele, dar nu reintroduc glutenul - pentru ca sa nu ne zapacim de tot. Pentru ca nefiind bine cu burtica nu as vrea sa o dau peste cap total.E greu, nici nu mai stiu ce sa-i dau.
Una dintre dr spune sa luam ecoflorina, sa scot lactatele si sa continui sa alaptez. Cealalta sa nu mai alaptez, sa scot toate alimentele si sa introduc cate unul pe rand, fara lactate.
Eu inclin sa o ascult pe prima, mi-ar fi f greu sa o intarc acum. Spre ideea asta inclina si prietena noastra ...SI GIULIA.
Oricum deocamdata astept rezultatele celelalte.

Iunia, stiam eu ca Iarina e isteata foc (si cultivata prin biblioteci) ca doar o fi semanand cu mama-sa! Ce ma mira pe mine e ca "raspunde la comenzi", a mea de obicei daca o intreb de ochi, ramane cu degetul in ochi la toti din casa o vreme, degeaba incerc eu sa trec la alte alea.

Sanatate la bolnaviori, eu tot sper ca trece sezonul acesta cu viroze si nu o sa mai auzim de mucisori, febra si medicamente!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani: Eduard Darius si mamica din dotare, Laura!


La multi ani, Caterina!


La multi ani mamicilor: Raluca22 si Ghibuadina!



Iunito hai ca mi-au mai trecut durerile de cap
Nu cer asa mult... doar sa nu se mai imbolnaveasca o luna, doua (macar)!




Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Tzuna, ma gandeam ca te fac sa rad :-)...de asta am si ezitat sa-ti spun.Da' ti-am zis,astia sustin ca e cel mai apropiat de laptele de mama.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

La multi ani: Eduard Darius si mamica din dotare, Laura!

La multi ani, Caterina!

La multi ani mamicilor: Raluca22 si Ghibuadina!

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaani, Eduard!!!

La Multi Aaaaaani, Caterina!!!


La Multi Aaaaaani, Laurici!!! moaaamaa, ce sarbatoare tb sa fie la voi in familion. Sa fiti sanatosi!!!

La Multi Aaaaaani, Ghibuadina!!!

La Multi Aaaaaani, Raluca22!!!

Tzuna, poti sa ma urechesti da io din totdeauna te-am crezut panicata sau putin exagerata cu Maria si cu faptul ca ii cautai o boala. Daca la inceput putea sa mai zica omul ca asa e la inceput, ca se mai intampla, ca mai varsa copiii, ca mai sunt si mofturosi ca mai sunt si slabuti, acum deja a trecut un an si parca nu mai tin scuzele "astea".. tu insa ai avut de la inceput flerul, ai simtit ca nu e in regula ceva cu Maria.


Doina, Sherbi, voi sarbatoriti azi? ca io numa maine am patron in familie

Iunio, nu stiu cum se face da numa cand doarme raresu calaresc internetu asta si nu apuc sa vad filmuletele cu sonor. fac si io ca Eliana :p ma uit la poze.

Ah si mai vroiam sa zic ca asa cum sunt unii copii carora le creste parul f repede si bine si altii sunt chelios mult si bine, asa cred io ca sunt copiii carora le place sa coopereze cand vb cu ei (gen Iarina si mai stiu io inca o fetita) si altii care zic ce stiu numai cand au chef, daca au chef.


Hai ca ma bag sa fac capitol nou sa aveti unde ne lamultani maine .

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

zumzaiti cu spor

Mergi la inceput