Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (158)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Si nu mi se pare normal ca un copil de un an si jumatate sa mai fie alaptat la san. Acum noile descoperir spun ca laptele de mama e foarte bun pina la 6 luni, maxim un an. Apoi nu mai are toti nutrientii de care copilul are nevoie si nici pentru dinti spun ei ca nu mai e bine sa suga nici san si nici biberon.
nici eu nu-s experta in lactatie dar m-am documentat un pic. te sfatuiesc sa citesti linkurile de la subiectul asta totusi.

in alta ordine de idei azi ne-am luat bicla suntem super fericiti toti 3, e laser, frate! plus descoperit un magazin cu de toate undeva pe dacia, pe langa gemeni.

super denis, oana, cristinel, bravo!


diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by a_deju
am citit si explicatiunile despre alaptat la dublu..nu am nicio parere, ca nu-s in masura.. pt mine chiar si in ziua de azi reprezinta un maaare mister si cum mi-a venit laptele, si cum s-a terminat - adica na..de venit..l-am pus sa suga, si-a supt..si tot asa pana pe 15 mai, cand a implinit 5 luni fix fix fix, cand a supt de dimineata, dupa care...adio si la gara. gol, si n-a mai fost :))) o singura chestie nu pricep, la faza cu mama care deja alapteaza unul mai mare, si apare si cel mic...mai exista colostru??? aaa..si inca una..stiam ca in ultimul trimestru de sarcina nu e recomandat nici macar masajul sanilor, pt ca ar putea declansa nasterea.. alaptatu' nu se pune?? pe de alta parte, ma gandesc ca laptele care va veni o data cu nasterea va fi altul..nush cum sa explic sa nu sune a stupizenie, ca propozitia abia enuntata :)) adica..laptele care va veni pt bebe nou nu are cum sa fie de aceeasi consistenta (si banuiesc ca nici de acelasi gust...dar nu ma intrebati de unde si pana unde asemenea idee la mine-n creier :))) ) ca asta pt bebe mare.. si atunci, ma gandesc, oare bebe mare nu va refuza sanul pt ca nu va mai curge chiar acelasi lucru ca inainte???? deci..a se intelege..nu am citit absolut nimic despre subiect decat ce s-a scris aici, pt ca..evident..nici nu ma interesa :)) astea-s pur si simplu niste nedumeriri personale, a nu se interpreta care cumva ca o contestare a celor discutate pe-aici :)))


Eu zic ca nu trebuie sa fii chiar specialist sa-ti dai seama ca nu e acelasi lapte, ai dreptate asta am scris-o si eu inainte sa citesc ce ai scris.Iar faza cu masajul in ultimul trimestru uitasem sa scriu. Nu cred ca e recomandat sa alaptezi in ultimul trimestru de sarcina.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Stefi ti-am mai admirat puiutza odata, nu ti-am spus prima data dar asa-mi plac okii ei mari... din pacate noi n-avem, Dani seamana cu tac'su...asa mai chinezutz la oki

Asizate mai intreb odata...te-ai uitat pi easyjet? scade poundul...aia-nseamna ca scad si preturili zborurilor...

am uitat sa va spun ce mi-a placut in Ro in mod special: pufuletii!! nu sunt asa sarati ca si cei de-aci!

Jucariile noaste preferate: masinutele! de toate marimile si culorile...chiar si in somn face bruuuum, cand aude pe strada o masina! ne mai jucam cu cartile cu Mickey, ca cardurile lu mami, ne plac gentile pe unde putem cotrobai. Buni ne-a luat un laptop infantil care nu prezinta nici un interes...ca doar ii de plastic colorat, nu-i asa interesat ca si cel a lu mami. Ne place mult in baie, cand prindem usa deschisa o tulip pe-acolo, ascundem sapunul lichid, ne jucam cu dopul bideului si lantzul dopului, si aruncam tot ce prindem in vana. Avem dvd cu muzica si imagini pt copii, aplaudam si dansam la greu.

ma duc c-am cina in cuptor...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianocica


in alta ordine de idei azi ne-am luat bicla suntem super fericiti toti 3, e laser, frate! plus descoperit un magazin cu de toate undeva pe dacia, pe langa gemeni.

super denis, oana, cristinel, bravo!


diana si david 03.12.06




vrem poooozeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ktrinel multa sanatate Juliei


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by mamaana

merci iulia-stefyca mi-ai adus aminte: alaptatul - da, nu stiu cum e sa alaptezi bb1 si sa ai bb2: tudi avea 10 ani si nu l-a interesat (el are acum deja alte interese :))))
dar cu gemeni, e nevoie numai de vointa si de incredere, ca totul vine in mod natural; la inceput a fost mai greu, ca se trezeau la ore diferite, dar poat ea fost mai bine, ca erau prea mici sa le pot tine pe amandoua o data la san; dar dupa doua-trei luni totul a fost bine;
si Iulia, eu tot prin cezariana (fortata) am nascut, dar mi le-au dat la san din prima lor ora de viata, si le-am alaptat pana saptamana trecuta


Felicitari! Ai avut ambitie, rar mame ca tine care sa aiba asa un curaj si atata vointa. Cunostintele mele, nu spun ca nu au avut vointa, dar au picat... bietele de ele poate ca au vrut.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

va doresc o noapte linistita si un weekend extraordinar!!
ma duc sa infrunt viscolul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Donia-cred ca preferam sa fiu in Canada si sa am baba urata
multa sanatate

Dandusa-super melodia

Dianocica-vreau poze si noi vrem sa luam

e bolnavioara Julia de Ktrinel? multa sanatate

maine ma scoate sotul la abia astept

n buna


Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Donia-cred ca preferam sa fiu in Canada si sa am baba urata
multa sanatate




Multumesc si distractie placuta maine!



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Donia si sanatate multa.
Noi suntem bine - sanatoase, frumoase, grase (toate 3 ), dar am avut o perioada putin mai stressanta si din cauza asta nu am mai scris, dar am citit aproape tot. Inca nu mi-am revenit complet, dar sper s-o fac cat de curand si poate o-i reusi si eu sa fiu mai activa mai ales ca am inceput s-o duc din nou pe Di la gradi (si multumesc lu' DD ca (deocamdata) nu i-au mai aparut pete de DA cum se intampla pana acum).
Vad ca vorbiti de copilasi care se intarca (aproape) singuri. A mea m-a disperat, ar manca numai tzatza si se pare ca nu-i mai ajung cele 2 din dotare pt ca dupa ce i le pun la dispozitie tot mai cauta si altele.
Iar mananca destul de rau, nu vrea decat singura sa manance (asta-i bine), nu mai vrea nimic de la mine (asta nu-i bine), asa ca tb sa am grija sa-i dau mancare numai bucatele ca sa poata apuca cu manuta sa bage in gurita . Nu mai vrea nimic pasat. Manevreaza ea si lingurita dar mancarea ajunge mai mult pe ea si pe langa ea decat in gurita.
Cam atat pe scurt despre noi.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita si-un week-end placut!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput