Hipospadias(5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Nawel, ce are Alex cam asta are si Andy cu o diferenta adik baietelul meu nu are decat un singur testicol care la nastere era in scrot iar mai tarziu a inceput sa urce incetul cu incetul, acum la un an si trei luni singurul testicol depistat este in abdomen.
Doctorul de la Parhon, care i-a facut analizele lui Andy i-a facut si ecografie abdominala la care nu s-a vazut decat testicolul stang iar cel drept l-a cautat mult adica l-a tinut la ecografie ca 20 de min. si nu l-a gasit.
Din ce stiu si eu are dreptate roxana adik trebuie operat acum mic caci nu vreau sa te sperii dar in astfel de situatii (daca testicolele sunt in abdomen) exista risc de cancer testicular si infertilitate. Daca testicolele urca si coboara nu cred ca este o urgenta pentru ca unchiul meu a avut aceasta problema de mic iar acum este tatal unui baiat de 17 ani care are aceeasi problema si ei nu au fost operati niciodata.
Andy al meu trebuie operat pentru ca singurul lui testicol este in abdomen si de 5 luni nu a mai coborat deloc.
Am si eu o intrebare pentru toate mamicile stie cineva daca luni il gasesc pe dl. dr. Basca la cabinet in spital? va pupik dulce si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sama spune:

Buna fetelor,
hop si eu sa raspund la prezenta, nu de alta dar...Roxana ma pune nemotivat imediat .
Si noi suntem bine; aceeasi problema o avem si noi: olita, bat-o vina, o vrem dar...doar asa de...poza si de distractie, ca acum mai nou are grija sa il puna pe bebe mic(o papusa) la olita sa faca kk; noi...mai avem de lucru.
Nawel, asa cum zicea si Roxana, asteapta sa mergi la control si...Dr.B te lamureste imediat; de outele flotante nu stiu ce sa-ti zic dar cu ernia...trebuie op sigur, e considerata chiar urgenta medicala ceea ce nu pot spune si despre HP; si noi cand am fost prima data la control si pe Iannis al meu il suspecta de o eventuala ernie dar...eu i-am spus doctorului de atunci ca i se pare, ca eu pana atunci il urmarisem si nu am vazut nimic suspect dar...s-a convins la al doilea control, si de asta stiu ca mi-a zis atunci ca e musai sa op ernia ca e urgenta si apoi vedem de HP.
Pe celelalte mamici va puup si pe puiuti la fel si...fara grija, eu sunt aici, citesc in fiecare zi discutiile, numai ca scriu cam rar spre rusinea mea .
Sanatate multa tuturor!

Sama si Iannis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Multumesc fetelor de lamuriri.
M-ati cam bagat in sperieti,dar e un lucru bun si asta,ca am sa urgentez lucrurile.Merg sa fac ecografia chiar saptamana viitoare.Stiti cumva prin Bucuresti un ecograf si un dr.bun?Poate din auzite,ca stiu ca multe nu sunteti din Bucuresti.Ma gandesc ca asa cum i s-a dus vestea lui dr.BASCA,poate cunoasteti si in dom.asta pe cineva.
Chiar daca pot sa ma duc cu trimitere de la medicul de familie,prefer sa ma duc la un dr.bun,chiar daca scot niste bani din buzunar.
Va pup pe toate si multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

CRIS,ai scris de un dr.de la PARHON.Ai putea sa mi-l recomanzi si mie?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Noi lipsa ca batem maidanul cat putem de mult Interactioneaza cu copii, rostogoleste si el mingea, bate cu palmele in garaje imitandu-i pe ceilalti, vrea catarat pe garduri.. Si protesteaza cand intram in casa
Roxi, nu stiu ce sa zic.. mie mi se pare ca e destul de cocotata in varf Nu l-am mai pus la examinat- asta insemna cand se trezea sa-l tin in picioare- ca nu vroia sa faca neam culcat pe spate! Noi n-am incercat inca olita, exista undeva printre jucarii sa se familiarizeze cu ea Apropo, Sama, cred ca sunteti pe drumul bun.. citisem parca este indicat, ca metoda, sa pui jucariile sa foloseasca olita. Eu mai observ cand il spal- niciodata la baie nu face noooh, face cand il spal la fund insa. Uneori incep sa-l sapunesc si simt ca porneste jetul printre degetele mele Poate unde e mai frig in casa si in chiuveta ii vine apa calda pe picioruse. Acusi ce sa zic, la finalul hjetului, cand abia se prelinge, evident ca ii "bate" pe labute. Dar e curbat jetul, se duce binisor in fata pana spre ultimele picaturi..tot zic sa sun si uit fir-ar...
Nawel, nu stiu despre hernie. Ar putea fi in legatura cu hidrocelul, dar poate e prea mic inca.. O ecografie oricum trebuie sa faci, sa caute eventuale malformatii ale sistemului renal. Eu n-am stiut, am facut in spital. Medicul a fost rabdator, el cumintel. Dar aparatul parea destul de obosit sunt sigura ca rezultatul a fost ok, dar pt linistea mea probabil as fi mers la unul 4D sa vada si ochiul meu ingrijorat mai clar
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ia te uita, domnle, ce inseamna sa fac prezenta

Corina, serviciul ala e in Ploiesti, dar daca vrei tu....aranjam

Nawel, nu stiu dr in Bucuresti, dar stiu ca in Ploiesti nu prea se inghesuie nimeni sa faca ecografie la copii asa mici. Cand cauti, cred ca bine ar fi sa cauti un dr de la spitalele de copii, eventual deschide un subiect cu tema asta si sigur vei afla o adresa, ceva, un nr de telefon de la alte fete din Bucuresti.

De Dana si Cristina nu stie nimeni nimic? Dar Alina din Craiova, Aly ce-au mai facut, stie cineva?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dana, scriam in acelasi timp. Si tu tot la ore d-astea?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Mi-am dat seama tot, tot la ore d-astea ca am full-time job cu sefu' asta mic Ma gandeam ce smecher e creierul, cum stie sa se protejeze.. parca ar fi fost operatia in alta viata, iar -in asta- puta asa de la inceput hihi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

nawel mie mi-a dat trimitere de aici (Buzau) la Parhon, acolo s-a ocupat de noi d-na dr. Procopiuc, ne-a facut toate analizele si bineinteles si ecografie, dana are dreptate orice dr. care se va ocupa de baietelul tau ii va face si ecografie si iti va spune ce este de facut, daca trebuie operat urgent sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Eu am facut bagajul, deaceea m-a apucat ora aceasta tarzie, maine sau mai bine zis astazi plecam la Bucuresti si ne-am echipat cu tot ce trebuie pentru spitalizare, nu stiu sigur daca dl. dr. va hotara sa ne interneze dar ultima data cand am fost la consult, a vrut sa ne opreasca acolo dar noi nu eram pregatiti decat cu un biberon de ceai si cativa biscuiti asa ca ne-a trimis acasa.
Cand am facut bagajul am mai tras cu ochiul la lista cu ce ar trebui luat la spital si am vazut scris la medicamente peritol dar nu stiu la ce foloseste, imi spune-ti si mie?
Acum voi pleca la culcare, lui Andy ii iese o maseluta, sper ca ma va lasa sa dorm nu ca m-as supara dar nu vreau sa adorm pe la usa d-lui. dr.
va pupik si somn usor

Mergi la inceput