Comori de nov-dec 04 (172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani mamici, sa fiti sanatoase, iubite si implinite si macar ptr o zi lasati grijile altora.
o si un ptr fiecare dintre voi.

Mihaela si de la noi si imi pare rau ca mereu 8 martie iti va fi umbrit de clipa aceea tragica, nu poti decat s-o comemorezi si sa-i tii vie amintirea.

Noi azi am sarbatorit prin vreme urata, iaca acu sta sa iasa soarele, dar cu pizza, prajiturici si voie buna. Deseara avem rezervare la restaurant si speram sa ne simtim bine impreuna cu puiul nostru care azi m-a umplut de lacrimi, cand dis de dimineata mi-a rostit sfios "maicuta iubita/azi e ziua ta/ sa fii fericita/din inima as vrea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Ne primiti si pe noi?

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze ... mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani, doamnelor, sa aveti o primavara frumoasa ca voi!

Ochi verzi,

Am primit si eu tot felul de minuni facute de copii la gradinita, primele creatii ale lui Mihnea pt. 8 martie, un cosulet decupat din hartie cu floricele in el, o felicitare cu amprenta manutei lui si un desen . Mi le-a dat foarte mandru intr-un plic, impreuna cu o poza mare pe care le-a facut-o la gradi.

Din pacate ai mei sarbatoresc prin tuse ziua de 8 martie, Mihnea mai catre larigita, Bianca mai productiva; sper sa-i pun repede pe picioare, azi i-am scos la aer, cred ca le face bine.

Diseara mergem la teatru cu niste prieteni, apoi mai ramanem un pic prin oras; barbatii au luat bilete la o piesa mult prea serioasa pt ziua asta , din pacate, dar sper sa fie montarea reusita macar

Altfel, eu sunt deocamdata cam alergata la noul servici, mult de invatat in continuare, treaba asemenea, programul e si mai lung cu o ora, abia pe la 7 ajung acasa, iar ca bonus Bianca are si activitati de 3 ori pe saptamana de la 7 la 8, deci suntem ca la balamuc.Sper sa ne mai si linistim la un moment dat desi nu intrevad metoda...
Macar ma bucur ca am plecat de dincolo, profesional a fost o mutare f buna, imi place si sper sa ramana asa.

Try, ma bucur ca rezultatul a fost bun la doctor, asa sa fie si data viitoare. Pupam baietii!

Eveline, imi pare bine ca faceti progrese, o sa vezi ca totul va fi bine; si eu am acasa un "specialist" in calculator, ma si mir cum de e asa priceput, nu vreau sa-l las prea mult, dar , spre deosebire de Bianca, care a invatat mai greu, el zici ca e nascut cu mouse-ul in mana, ma distreaza f tare.

Am scris cat pentru toata saptamana.


Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by brigita

Ne primiti si pe noi?





Sigur ca da, fiti bieveniti!
Asteptam povesti despre voi!


Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Va
Sa va distrati bine!
Brigita, bine ai venit!...si cum zice Roserb, asteptam sa ne povestesti despre voi.
Bits, cum stati cu raceala?

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

La multi ani mamici!! Cam tarziu de la mine dar stiti voi vorba cu mai bine mai tarziu ..
Eu sunt tot pe drumuri si zisesem ca ne odihnim in we..dar nu s-a potrivit cu calculele mamei mele si am umblat dupa cumparaturi si am asamblat mobila impreuna cu sotul de suntem morti. Plus inca un drum la Bucuresti.
Denisa e tot mucita si acuma si tuseste dar zicem ca e pe drumul cel bun.
Va pup pe toate ..sper ca ati avut o zi speciala astazi si ati sarbatorit frumos.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Doamnelor si Domnisoarelor sa fiti sanatoase si sa va dea DD tot ce va doriti


monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

LA Multi ANi!!! de 8 MARTIE tuturor mamicilor, ne gandim cu drag la voi,va iubim si va dorim o primavara frumoasa, cu mult mult soare si un car de bucurii.

Aime tu esti o draguta si te gandesti la noi ca intotdeauna, noi suntem Ok, tot in criza de timp chiar daca e si bunica la noi, nu stiu cum fac dar n-am timp de nimic.

Alexia a inceput gradinita din 25 Februarie si e cam nelinistita, de fapt a fost pana cam acum vreo zi doua, parca e mai bine acum dar la inceput a fost tare necajita.Plangea cand o lasam acolo si mi se rupea sufletul, tipa de-acolo o tinea sa nu fuga la mine si eu fugeam sa nu ma mai vada, a fost nasol, ti se rupe sufletul cand ii vezi cum plang.....acum parca e mai bine, e mai vesela cand mergem dupa ea..cred si eu ca e necajita ca nu intelege limba, stie ea ceva dar tot nu cred ca leaga asa propozitii...nu-mi fac probleme ca o sa se descurce ea numai ca orice inceput e greu...acum acasa mai canta cantecele in engleza, mai zice cate ceva si sper sa fie Ok in cateva luni.
Ada e acasa cu bunica, n-au ele nici o problema, cand venim acasa sa o vedeti pe Ada ce zburda si se bucura ca un mielusel de-ti vine sa o mananci, e o scumpa si o draguta...sper ca maine sa pun niste poze sa le mai vedeti pe fetitele dragute.

In rest la noi e o iarna crunta de vineri dupa-masa ninge aproape continuu si e zapada mare mare, cum zicea o prietena, parca suntem in Siberia, ca mai si bate vantul si spulbera zapada...asa ca cine vrea la sanius sa vina la la noi

Inca o data va dorim La Multi ANi!!! de 8 MArtie, o primavara insorita si cu multe multe bucurii si voie buna.

La Multi Ani!!! Felis si Fulguletz de ziua vostra, sa fiti sanatoase, fericite si iubite si desi urarile vin cu intarziere ele sunt din tot sufletul

Try cum a fost la intalnire? Pupici la baietii de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Cicisor chiar ma gandeam zilele astea la voi,cum de nu mai dati nici un semn de viata mai ales ca ultima oara spuneai ca vine buni la voi!ma bucur ca sunteti bine iar cu Alexia ai sa vezi ca dupa 2-3 luni o sa vorbeasca engleza fff bine.copiii prind repede dar si uita repede.va asteptam cu poze!

pana atunci mai aparem si noi cudiamantele ca sa nu ne uitati

o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
cici, ma bucur ca sunteti bine, cu siguranta alexa o sa vb f repede engleza stand in colectiv pe toate si asteptam pozele noi
bitsone, sunt atat de dulci si de frumushei baieteii tai mai ce-mi place poza "multumit"
va pe toate
sa aveti o Duminica placuta si spor la papat mucenici

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput