LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (283)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi-f.bine punctat ca de obicei si esti f.finutza,drum bun si pupici!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Si daca tot sunt intr-o pauza de lucru, si cateva zile bune nu o sa mai dau pe aici, sa va dau o tema de gandire. Ce ati zice de urmatoriul scenariu. Eu sa ma apuc sa scriu la prietene: "da-o-ncolo de treaba, asa expresii pt. soacre. Bine ca s.a facut selectia si ne-am strans toata crema aici" Nu ati fi fost toate jignite?

La acesta jignire, eu am intors obrazul, dar Maraki a continuat. Cum nici capra nu are mai mult de doi obraji, la a doua tura, "s-a spart buba" Poate Silvi stie cum se poate denumi acest fenomen psihologic, in cuvinte mai frumoase , si poate reusiti sa ii dati de capat pana ma intorc eu.

Oricum, nimeni (chiar si Silvi care a zis cu juma de gura de limbajul colorat) nu s-a sesizat in privinta afirmatiei cu "crema". Toate ati fost de acord, si ati sustinut aceasta afirmatie.

Noapte buna.

PS:.. si un calduros ... Beeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Deea hai mai ca am glumit cu psihanaliza mea nu sunt deloc specialista la asa ceva, am vrut sa destind admosfera. Cat despre limbajul colorat nu am vrut sa las impresia ca as intentiona sa folosesc doar jumate din gura o spun cu toata gura doar ca nu cred ca e cazul sa tip in gura mare asta.Maraki a folosit cuvinte mai aiurea si nu e prima data cand o face sau cand i s-a spus ca o face dar eu vroiam sa zic ca nu cred ca vreuna dintre fete ar fi pana la urma rau intentionata. Sunt deja de doi ani pe forumul asta si am vazut pe foarte multe dintre fete destul de "iritate" mi-a luat ceva sa gasesc un cuvant destul de frumos dar totodata le-am vazut ingrijorate de un alt spiridus cand e bolnav, sarind sa faca rost de un medicament pentru altcineva sau pur si simplu participand cu drag la bucuria cuiva de a avea o casa noua, un job mai bun, un teren de casa sau cine mai stie cate s-au intamplat. Asa cum am mai zis nu e nimic alb si negru si chiar "nu-i nimeni drac si nimeni sfant" pana la urma e vorba de momentul in care surprinzi un om si e vorba despre cum reactioneaza el la anumite situatii, unele dintre noi mai cu calm altele mai cu adrenalina la maxim si cu sinapsele in vertij dar asta e.....se numeste temperament, mod de a fi sau de ce nu nervi intinsi dupa nopti nedormite.
Nu vreau sa las impresia ca militez in disperare pentru pacea mondiala si concilierea intre mamicile de spiridusi desi sincer vb cred si sper in ambele, spun doar ca mai putine trairi negative si mai multa intelegere cu siguranta iti da o stare de bine pe care nu vad de ce sa nu o ai daca poti...dar in fine asta e parerea mea. Le-am admirat pe fetele care au recunoscut pana la urma ca au participat la acea mediatnele lucruri si totusi nu au sarit izata conferinta, a fost un lucru f curajos pana la urma in pofida inarzierii pentru ca au avut puterea sa recunoasca ca am gresit. Am admirat-o intotdeauna pe Giova,Ana de France, Denisa, Ali si multe alte fete scuze ca nu vreau sa fac nominalizari carora li s-a zsi pe forum mai direct sau mai indirect si totusi nu au sarit in sus cu gura mare si am stiu sa aplaneze confictul sa isi traga propriile concuzi sa mearga mai departe cu ce e bun in suflet. Nu vreau sa zic ca cele care nu au facut-o sunt mai prejos cu ceva, pur si simplu au simtit nevoia sa reactioneze altfel asta e, eu una sunt convinsa ca sunt femei si mamici extraordinare chiar daca se enerveaza mai usor.
Si ca sa termim ca deja ma lungesc cat o placinta degeaba in mare parte iti spun si ca nu am citi undeva ca noi am fi crema si ca restul at fi altceva, nu mamicile de aici au plecat, noi suntem cele care au ramas. Am inteles si dorinta asta de separare si pauza luata mai lunga sau mai scurta de unele pentru ca traim intr-o tara libera, macar atat sa se poata face sa scrie fiecare unde vrea, unde se simte bine si unde isi gaseste locul. Nu vad de ce trebuie sa ajungem sa ne barfim si asa asta e puin cam ciudat cred ca suntem picanteria formului dar nu stiu ce se intamplaprin alte case asa ca am dat cu presupusul. Mie una imi sunt dragi toate mamicile si de la voi, am si postat chiar la inceput la voi sa ii spun Monicai ca nu e cazul sa deschida al subiect si sa se exileze, vorbesc de cate ori am ocazia cu cele carora le am adresa de mess. Nu voi posta acolo din principiu pentru ca nu cred ca e necesara aceasta separare, nu simt nevoia sa ma separ de acest grup si nu voi face ceva in care nu cred. Dar ma bucur de progresele fiecarui copilas de oriunde ar fi el ca suntem granituite acum, nu cred in creme si nu stiu ce mai era cealalta parte orcum nu ceva de bine. Nu am citit la voi de mult pentru ca am limitare la trafic dar o voi face in tara sa vad si eu ce mai face Diana lui Ingrid si Diana de Moni ca nu ammai apcat sa vb cu ea pe mess. Si la voi s-a zis ca aici se vb numai de lucruri de firma si de altele decat cele ce privesc copilasii si multe altele deci nu cred ca cineva e mai bun decat celalat.
Si in incheierea paginii pe care sigur am uplut-o cu mesajul meu vreau sa zic ca sincer cred ca ar rade copilasii nostri de doi ani daca ar intelege mai bine ce se intampla care sunt problemele noastre si chiar nu vreau sa se intrevada vreo forma de rautate in afirmatia asta, mai bine va intalniit cele din tara de 8 Martie si va hotarati daca faceti o conferinta de idei sau mancati un gratar si va simtiti bine si lasati la o parte toate fazele astea aiurea.
PS trebuie sa mai zic ceva despre Bianca despre care mi-am spus parerea de mai multe ori si chiar am deranjat-o suficient de mult incat sa imi " zica vreo doua" in maniera ei pe mess. Nu am mai comentat incidentul ca iar faceam valuri. Vreau sa ii multumesc pentru mesajul de 8 Martie e ceva felicitare pe care a mai trimis-o bineneteles la vreo 20 de persoane, mamici de Dc si nu a implicat vreun efort deosebit in ceea ce ma priveste. Faptul ca ramas inca in lista ei de retrimis mailuri imi arata totusi ca isi gestioneaza mai bine emotiile negative(scuze ca afirm asta fara sa stiu cum ti le gestionai tu inainte ma refer strict la ce se intampla pe forum) si ca trece si ea peste critici si vorbe si este draguta de 8 Martie. Salutari de la mine si un pupic pentru copilasi.
Am plecat ca trebuie sa termin treaba prin casa si sa plec la aeroport, pupici la toata lumea si un we minunat, nu stiu daca mai posteaza careva in we daca nu va delectati cu foiletonul meu.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua si un martisor de 1 Martie!

Silvi drum bun Eu iti urasem bafta la examen

Pun filmuletul promis in maraki4 si ma apuc de gatit Spor la treaba celor care au si sa petreceti bine de 1 martie

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:


Un martisor virtual tuturor mamicilor si fetitelor de la marco!!!

La noi e vreme urata si ploua. au venit si neamurile, incarcate de mancare...si eu m-am rupt si am facut atata.
Marco acum e cu vara-sa, incearca sa-l culce, ca nu vrea nici de cum.

Silvi mi-a placut si mesajul psihologic si ultima postare. Tu si alte cateva mamici ma faceti sa ma umflu in pene. Eu cred ca fiecare admira pe altele..si eu admir pe multe mamici, cam pe toate, la fiecare gasesc ceva admirabil.
sper ca acum esti in Cluj cu puiul in brate.
In ce o priveste pe Bianca, s-a schimbat mult de tot, eu vad din rarele discutii pe care le am cu ea pe mess. Nu e fata rea, doar ca ce avea in suflet era si pe forum. si nu le zicea asa mai "voalat", ci din "topor". Dar asta a inteles si ea.
Maraki spor la munca si incearca sa fii mai temperata. nu mai pune la suflet. eu sper ca nu toate cele care fac anumite aluzii dincolo, se refera la tine, sau la noi.
Deea mie chiar mi-esti draga, ce sa mai zic de Daria- un copil atat de bun si sensibil. E drept, ca atunci cand a zis maraki despre expresiile alea, nu mi-a trecut prin cap ca esti tu.
am citit si sincer nu mi-a picat nici mie bine, caci imi cunosc copilul, care nu sta o clipa si care urla cand nu te astepti. Necitind ce ai scris inainte, normal ca m-am suparat si eu vazand cum ai catalogat copii, nestiind la care te-ai referit. Dar totusi, oricat de rai si neastamparati ar fi..eu nu i-as numi "childreh of hell".
sa aveti o aniversare frumoasa si, in ciuda vremii, sa ajungeti cu bine unde v-ati propus!!

gata pauza, fug la puiul ala care nu se mai face. si la piticul meu, care nu vrea sa doarma.
si un weekend fain sa aveti toate.





_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru voi fetele! La multi ani de 1 martie!



Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Marcolino puiule, multumesc pt. martisor
Noi vom avea nopti albe, mai devreme a venit socrosenia sa intrebe daca este elefantul acasa L-au pierdut si nu stiu cum o vom scoate la capat!Are inca un elefant la fel dar il cere pe ala vechi.Am iesit afara si am cautat in toata parcarea, pe sub masini,prin cosurile de gunoi, am fost la tomberoane, prin gradini....nimic Cand a iesit Angelo afara, era vijelie, incepuse sa ploua cu galeata si probabil pana la masina s.a pierdut si elefantul.
Giova eu nu vreau sa ramana lucrurile nelamurite, am pus filmuletul ca sa demonstrez ca nu sant mincinoasa, vreau sa vad filmulet si din partea cealalta, acolo unde spune ca am taiat din conversatie...( cer imposibilul pt ca nu exista nimic ) Despre catalogarea copiilor, nu stiu ce alt mesaj ai vazut, era unul mare si atat, eu nu gasesc nici o scuza, copiii sant copii indiferent ca au 2 sau 10 ani. Si ca de final, ce spun pe mess postez si aici, nu vorbesc murdar pe mess iar aici ma arat altfel. S-a pus accentul pe limbajul meu, pana nu am fost jignita si provocata, nu am avut nici o treaba, nu vreau sa fiu oaia neagra a forumului si nu cred ca e nevoie sa scriu iar ce epitete au fost la adresa mea.Nu sant genul sa intorc si obrazul celalalt.



vai de noi ce ne asteapta acum in lipsa elefantului.....si socrosenii astia parca sant cu capul in nori

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

La noi a venit martisorul cu o raceala... A inceput de azi noapte sa stranute, continua si acum, are si ceva secretii si vad ca si tuseste putin. Sper sa treaca cu bine si peste asta, doar ca e atat de marait saracutul.
Va trimitem si noi un martisor de la Cluj, special celor care sunt plecate din tara deoarece stiu ca sunt locuri unde nu se sarbatoreste astfel.

Giova tare bine suna reteta de la tine, mi-a fost frica sa incerc azi, dar urmeaza, acum fac si eu o tarta cu fructe.
Silvi sa ajungi cu bine la puiutul tau.
Maraki imi pare rau ca s-a pierdut elefantul stiu ca e tare rau cand vrea copilul ceva si nu mai poti sa-i dai. Si Tudor doarme intotdeauna cu ceva, norocul meu e ca el nu are un favorit ci doarme cu diferite jucarii. Si-ii place mai ales sa tina in mana cate o masinuta mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Miha multumesc, esti o draguta Pt. Angelo, elefantul era pe post de suzeta, trebuia sa renunte la el odata si odata dar cand ma gandesc cat o sa-l caute

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Roxana imi face portretul acum Abea astept sa mi-l trimita ca spune ca a iesit bine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput