Colectia de toamna-iarna 2005 (187)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Scurt, ca in 2 minute plec!

Joy, nu cred ca sunt suficiente iaurtul/branzeturile pentru un copil atat de mic, formula contine si alte elemente necesare cresterii lui armonioase. Incearca sa-i amesteci cu cereale Bebelac fara lapte, din cele cu banane (astea sunt preferatele alor mei), o jumatate de masura sau una intreaga, cerealele astea nu sunt din cele care se umfla si nu astupa gaurelele canutei/biberonului. Schimba gustul asa subtil, cat sa-i placa. Poti incerca si laptele Bebelac, amandoi copiii mei asta au baut/beau pana la un an si le-a mers foarte bine.

Cat despre kk, supozitorul nu numai ca da dependenta, dar si irita. Fisurile anale pot aparea chiar de la el. Intreb si eu din nou: ii dai sa bea apa in timpul zilei? Incearca apa cu miere, faci o canuta seara, pui in ea o lingurita plina de miere, dizolvi si o lasi pana dimineata. Dimineata i-o dai pe stomacul gol. Daca nici asta nu functioneaza, atunci nu stiu.

Fug la dentist, tortura mea preferata. Va pupic si revin cu noi vesti de pe frontul de est, incepand de luni de la serviciu, daca voi avea acces la forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, super dulce Sarah!!!!!!!!!! Bravooo!


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Anda, nu dai o poza sa-l avem si pe frumuselul tau in panou?

Joy, Dordia, Maria, stiu ca sunteti meterorice pe-aci, dar poate dati un send la o poza, pe malul comun.

Madutza, pe mailul comun, la nov_dec_2005@yahoo.com


Pumba, mai astept poza, mai e timp.

Io va bat la cap, ca vreau sa iasa ceva fain, ca demult nu am mai facut panou. STiu ca sunt fete care nu vor ca pozele sa fie publice cum sunt Ina, Lavi. daca vreti si da toata lumea acordul, bagam panoul in contul comun si gata, nu-l vad alti nepoftiti. Dar macar oadata sa ne unim pozele

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello heloo va salut din bastionul durerii, adica acum biroul meu ca murea patria daca nu ma chemau pe mine de la spital la munca.
Situatia cu bijuteriile mele e in ceata, adica un medic la vazut la eco 5 pietre, altul nu a vazut nimic, decat nisip, dar a vazut ceva la ovarul drept, mi-a sugerat ca ar fi ceva de la nastere, i-am atras atentia ca am nascut acum 2 ani si ceva si am mers regulat la ginecolog. Cu multa delicatete m-a linistit ca daca era ceva inauntru pana acum muream sau ceva pe aproape, asa ca nu se stie ce e. Nu pare chist si nici fibrom ci o alta formatiune. Concluzia este ca nu stie ce am, am primit ceva calmante puternice, si trebuie sa fac un RMN si o vizita la ginecologul meu sa vedem care e problema, asta daca exista ceva, ca deja eu incep sa ma indoiesc de marea majoritate a medicilor din Bucuresti cel putin, ca pe astia i-am vizitat. In tot acest vid de diagnostic eu ma tarasc de durere, nu pot sta in picioare nici 10 minute, la serviciu e crima si duminica botez.
Ma duc sa imi plag durerea in singuratatea biroului ca vad ca am o gramada de compagnioane de suferinta, aviz Anda, Ina si Gandacel dupa ce ii trece anestezia.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIHAELUTAT sanatate.

am fost cu Vlad la dr, cica nu are fisura anala ca nu face cu sange la fiecare scaun.
ne-a dat o crema sa vedem cum este cu ea, a zis ca nici vorba de megacolon ca la ala alterna diareea cu constipatia.
ca se va regla in timp si cu alimentatie adecvata, ca atare trec la "regimul" ce-;l da LEea lui T.


cu laptele Alex nu vrea lapte praf. ca atare ma mulg si ii dau 50% cu 50% lapte milumil si cu lapte de la san.

vreau sa renunt la muls ca azi de ex m-am trezit la 6.40 si la 9.30 nici treaba in casa nu facusem, nici nu terminasem de muls pe Fulga...Vlad fasce urat cand sunt cu pompa...adica vrea ba aia, ba aia, eu ma intrerup....in fine, mi-e greu.

GANDACEL, Bebelac este urmatorul lapte pe care-l iau, poate pe asta l-o bea.

IOANA, NU AM UITAT DE PANOU, dar trebuie sa caut zilele astea in poze.

MIRI, io tot il injur pe Inimaroiu ca 4 ani nu a facut NIMIC in sectorul asta si acum l-a gfasit pe el schimbatul leaganelor.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salut,fetelor!
dau un raportel mic, sa nu ne uitati:
am vrut sa dau o jucarie de-a copiilor de cand erau mici (o bara cu jucarii atarnate) - si anais s-a gandit ca stie ea mai bine ce sa faca cu ea, si o impinge prin casa intr-o disperare, alearga cu cadrul pe parchet printre jucarii. azi a mancat niste pluta de sub mocheta din sufragerie + a ros o pereche de bocanci de-i lu' ta-su pititi de mine in camara.
ieri IAR mi-a varsat cafeaua, avea gura plina de zat, cred c-a si mancat ceva din ea, dupa care in timp ce-l schimbam pe fra-su a scos toate servetelele umede dintr-o cutie (vreo 90) si le-a insirat in sufragerie si se arunca cu fundul pe ele, era leoarca pe ciorapei.
andrei azi si-a aruncat jucariile preferate (rata mare si rata mai mica, de care e nedezlipit) la gunoi. m-a pus sa i le caut in toata casa si el imi tot povestea ca-s la gunoi - of course ca nu l-am crezut, pana intr-un final cand m-a dus la galeata- si acolo erau - noroc ca dusesem gunoiul si nu aruncasem decat niste coji si codite de capsunele. am recuperat ratele si le-am pus la spalat in timp ce mandra mi-a aruncat un sul de hartie igienica in wc care a inflorit acolo - o nebunie.
acum cand sa ma apuc de scris vad ca unitatea de dvd nu se inchide - bagase andrei carti de joc la greu si le afundase de abia am reusit sa le scot cu penseta - sper ca le-am scos pe toate.
anais a invatat sa se catere in carucior, dar nu stie sa se dea jos, asa ca se tot buseste. ieri mi-a scos si o mana de taste de la laptop, dupa ce s-a tarat sub pat sa-l scoata si l-a si deschis, presupun ca prin tranteli repetate.
i a&a.
e taaare distractiv - nu v-am scris tot ca maiuit si eu, memoria mea e limitata la 2 zile max
a... anais face pa si cu mana, nu numai zice "pa", si imi zice si "mama" MIE

multa sanatate la fete suferinde din cauza de extractii, coliere si extensii, sunt alaturi de voi.
va las, ma cheama oastea care s-a intors de-afara
pupici




c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap copilasi ai!
Si ale mele au mai scapat hartia in WC, stricat DVD-player samd, samd.
Iar jucariile designed de la mama lor pt ceva clar isi gasesc alta intrebuntare. Ceea ce-i de bine

Nu iesiti in vreun parc in we asta sa ne mai vedem si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Unde sint poze cu Ina cu extensii?? Vreau si io sa vaaaad!!!! Pliiiz! Luminati-ma, ca sint total pe dinafara. Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Simina, in contul comun, in Inbox este unmail de la Ina cu pozele ca attachements.

Mihaelutat, bafta cu doftorii!

Joy dr P m-a sfatuit ca in primul an de viata al bebeului sa o las mai moale cu branzica -> doar ocazional, de gust. Pentru ca e puternic cazeinoasa iar cazeina se digera mai greu/nu se prea digera la varsta asta. Iaurtul merge pt ca are lactobacili, dar si el are pana la urma compozitia laptelui de vaca.

Tu nu trebuie sa ii dai majortar lapte de vaca (inclusiv sub forma iaurt) ci san sau FORMULA.

La san raportul albumina (usor digerabila)/cazeina este cam 80%/20%.
La formula e undeva 60/40 la cele ->6 luni si 40/60 la cele de continuare.
Laptele de vaca are invers, 20% albumina si 80% cazeina.

Ca sa nu mai vorbim de raportul calciu/fosfor care face calciul mai greu de absorbit in laptele de vaca. Si de chestia cu fierul, lactoferina, samd. Plus sarurile care sunt in exces in laptele de vaca si incarca rinichii bebelusului.

Laptele de mama e ideal, formula se apropie cat poate, dar laptele de vaca e haaat. Inclusiv sub forma iaurt/branzica.

Noki bafta la cautari!
Si eu sunt in plin proces.
Felicitari pt nota 10!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pornesc winamp-ul cu lista de melodii pt copii. La un mom dat ruleaza La moara cantata de Raduleasca. La care Elise:"nenea canta" .

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput