tatuaje - ce parere aveti, regretati vreunul?

tatuaje - ce parere aveti, regretati vreunul? | Autor: b.daria

Link direct la acest mesaj

am vazut ca sunt din ce in ce mai populare si, ce cred ca e mai rau, printre persoane din ce in ce mai tinere... vara trecuta am vazut la mare o fata de 15 ani cu tatuaj la baza spatelui si nu am putut sa nu ma gandesc ce o sa se faca peste 10-15 ani.
de fapt, ceea ce m-a determinat sa va intreb e sora mea, care e pornita sa isi faca unul. am vrut sa vad daca e cineva care, dupa cativa ani, a inceput sa aiba indoieli si sa regrete sau daca e cineva care a cochetat candva cu ideea, dar nu s-a intamplat nimic, iar acum zice "doamne ajuta"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Eu am 36 de ani si mi-am facut un tatuaj (singurul) la 32 de ani, tot la baza spatelui, ceva tribal, destul de mic si fara zorzoane.Nu regret deloc faptul ca l-am facut, fiindca e sexy si nu sare in ochi; se vede doar cand port costum de baie sau pantaloni cu talie foarte joasa. M-am tot gandit inainte de a-l face , mi-am pus problema daca nu se va "lasa" cu varsta, din cauza pielii, dar in zona respectiva nu am probleme.Pielea e intinsa pe osul sacrat, nu am grasime in zona soldurilor (de fapt, sunt slaba rau). Deci, eu nu regret nici o clipa ca l-am facut. Pacat ca nu mi-a venit ideea cand eram mai tanara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu imi voi face unul temporar , care tine pana la 3 ani . Tocmai p. ca nu stiu daca voi mai vrea tatuaj si peste 10
Spune-i sa se intereseze si de astea , si daca ii place poate sa-si faca unul permanent dupa sau sa si-l retatueze

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu am cateva tatuaje si regret mult ca le-am facut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu am doua si nu regret ca le-am facut. Sincer mi-as mai face pentru ca-mi plac, dar la unul regret locul unde este facut(incheietura maini).Din acest motiv in anumite situatii(in special la job sau anumite evenimente)trebuie sa gasesc tot felul de metode sa-l acopar{bratari,esarfe....).Cred ca este foarte important locul unde este facut si ar trebui evitate zonele care raman neacoperite:brate de la cot in jos,fata,gambe,gat .

Apropo, ale mele implinesc anul acesta 14ani si 12ani

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.daria spune:

XIO, unde anume in romania se fac tatuaje temporare? am cautat impreuna cu ea un salon, pt ca sincer, unul de'ala mi-ar placea si mie,dar 1. am citit o sumedenie de pareri ale tatuatorilor profesionisti cum ca cele temporare sunt o prostie si ca nu exista cu adevarat si 2. mai e si problema ca dupa 1 an sau ceva am inteles ca s-ar sterge si ramane o pata nedefinita, destul de inestetica... stii tu cumva mai multe?

Iar pentru cele cu tatuaj(e), v-ati lovit vreodata de prejudecati din partea celor din jur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu mi-am facut un tatuaj (tribal) anul trecut pe vremea asta (31 ani) la glezna si nu regret deloc. Initial am vrut sa-l fac pe spate (pe omoplatul stang) dar m-am razgandit in ultimul moment.

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007


Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Mare atentie cu "tatuajele temporare"..e o mica "pacaleala" la mijloc!!!

Numai pe fata putem vorbi de tatuaje cu adevarat temporare - fata este cu mult mai expusa - inca nu se stie cu exactitate de ce pe fata tatuajele rezista mai putin!!
Desi facute cu acelasi tip de pigment, pe restul corpului se folosesc alt tip de ace - ceea ce favorizeaza patrunderea mai adanca a pigmentului.

Tatuajele "temporare" pe corp se depigmenteaza neuniform..iar procesul de eliminare completa prin mijloace neinvazive (gomajuri) dureaza mai bine de 1 an-1 an jumate.Asa ca fiti atente si luati in calcul faptul ca veti avea acel tatuaj din ce in ce mai estompat si neuniform vreme de mai bine de 1 an.

Povesteste o proaspat intrata in clubul tatuatelor permanent!! - dupa indelungi cautari si discutat cu diversi "maestri"..aceasta a fost concluzia confirmata din mai multe surse (sic!!)..iar decizia a fost pe masura - tatuaj permanent!

E f. important modelul (cum te vezi cu el peste 20 de ani!) si locul (experienta altora spune ca ajungi sa te "plictisesti" de el daca e prea expus si-l vezi mereu, cam in 7-10 ani!!)

Pupici.

PS - nu doare mai rau decat un epilat inghinal..singura pb.e aceea ca-i o "durere" de limita, constanta..cam 1 ora..(sau..depinde de marimea tatuajului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am gasit in Timisoara un singur loc unde se fac tatuaje temporare.

Stiu ca dupa o perioada de timp se deoigmenteaza i arata ca un tatuaj sters de cateva zile , dar eu prefer sa-i fac unul tmporar i daca imi place sa-l reinnoiesc o data la 2 ani sa zicem decat sa-mi fac unul permanent.
Mai exista si posibilitatea sa-i placa foarte mult si sa-l faca apoi permanent , partea buna este ca are un timp de gandire sora ta daca vrea sa aiba o viata intreaga tatuajul acela sau nu .


Eu am aflat de aceste tatuaje acum 4 ani de la un salon din Bucuresti , salon de infrumusetare , si acum 4 ani costau 100 de dolari cl mai mic.
Aici m-am interesat si costa 120 de lei . Evident instrumentele sunt sterile si tatuarea se face pe straturile superficiale ale pielii .
O pacienta de-a prietenului meu avea un atfel de tatuaj , arata foarte bine , nu era ster si fata il avea parca de vreun an si ceva.
A vorbit prietenul meu cu alt pacient de-l sau care lucrase la salonul de tatuaje unde se fac temporare si a spus ca arata bine , partea proasta este ca atunci cand se sterg dureaza.

Si in final , inainte sa ma hotarasc daca vreau sau nu unul mi-am cumparat tatuaje cu 0,5 lei 5 bucati , mi-am facut unul pe coxal si arata la fel de bine si la inceput cand era intreg , si cand se stergea



http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu una mi-as face un tatuaj dar ma gandesc ca la batranete va fi destul de urat.Cred ca daca este intr-un loc nu prea vizibil trebuie sa fie frumoas.Eu inca mai cuget daca sa imi fac sau nu.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by b.daria

Iar pentru cele cu tatuaj(e), v-ati lovit vreodata de prejudecati din partea celor din jur?



La mine asta e cea mai mare problema , ma lovesc mereu de prejudecatile celor din jur.Avand o functie de conducere in primul rand nu da bine in fata superiorilor,in al doilea rand in fata subalternilor iti mai stirbeste din autoritate,iar in al treilea rand te lovesti de tot felul de oameni care se uita cam stramb, mai ales daca ai o anumita varsta .Din cauza prejudecatilor mereu sunt nevoita sa il maschez,in functie de imprejurare.

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput