Strumfi de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by samadhi
Si chestia cu pomul e un fel de atac impotriva mea??? Dana vorbea despre Germania si nu m-am adresat nimanui altcuiva cu ceea ce am scris.... stiu ca fiecare tara, oras are asa ceva...

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

De ce trebuie sa o iei ca pe un atac? Intamplator tocmai vazusem stirea respectiva miercuri la o prietena si m-am gandit sa va spun pentru ca discutati despre asta, imi cer scuze ca te-ai simtit vizata nu asta a fost intentia mea.

Cat despre a manca sau nu iaurt la varsta noastra ma refer, sa stii ca nu se compara a manca iaurt cu fructe. Bineneteles ca fructele sunt sanatoase insa iaurtul contine o bacterie care ajuta flora stomacala, este foarte sanatos si recomandat. Poate ar fi bine sa-ti intrebi doctorul pentru ca eu nu stiu sa-ti explic exact in termeni medicali. Te pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anya multumesc de sfat, de la cereale vomita mai putin insa aici nu ma lasa sa le bag in lapte adica in bieron. Initial asa am facut insa moasa mi-a sarit in cap ca sunt prea multe, ca va lua in greutate mult prea mult etc, ca mai bine incercam sa ajungem la mai multe mese pe zi si alimente decat sa ii dam cereale in biberon. Sincer sunt confuza mai ales in urma discutiei cu tine de mai demult. Cum eu intodeauna respect o parere avizata si mai ales spusa frumos am sa las iaurtul deoparte insa ajuta-ma in continuare, morcovel sau nu? Incep cu legume cum mi s-a zis sau mai astept?

Alta problema: in Romania bananele si capsunile sunt alergene, aici nu, dimpotriva se dau de la 6 luni...

Karli uitasem de pozici, inca le mai am.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna seara.
"M-am adunat" si eu pe acasa, ca-s plecata de dimineata. Cu copiii, cum altfel? Am fost la mama, sa o ajut la bucatarit. Am facut un tort, sper sa fie bun, e inca la frigider (un diplomat). Si cum ii sade bine unei gospodine azi am si chefuit. De cand eram prin clasa a XI-a, 5 colege am stabilit sa ne vedem in fiecare an de 1 decembrie. Si - cele care am ramas in tara, adica 3 - asa facem. Asa ca azi a stat sotul cu copiii, iar eu am iesit la o ciocolata calda. O ora cu niste prietene si ma simt deja altfel, muuuult mai bine. Apoi m-am intors eu si a plecat sotul la un tenis. Copiii dorm, Victor a adormit fara sa-i fac baie. Astept sa se trezeasca - nu stiu daca il mai spal azi, e deja tarziu - , dar imi curg sanii. Si sunt tari. Azi a mancat mai mult nu. Asa ca ajung sa spun: bine ca se trezeste noaptea mai des sa pape. Si noaptea goleste ambii sani la un supt. Asta apropos de ce spune gabi despre educatie. Mai mult ma educa el pe mine.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
oana andra vine de la alexandra asa ca nu te mai abona la tort ca nu iti dau

Nico, asa deci...Lasa, sapatamana asta care vine nu mai scapi. Tot mananc eu tot de la tine! Ca de...tr sa conserv kg astea depuse. Ba chiar am observat ce de cand am nascut le si sporesc. Prin septembrie mai aveam de dat 5, acum am 8. Beton, nu?!
A! Nico, si pe mine m-ai emotionat cu mesajul tau trimis la Odisee.

Nonna . Si fara lacrimi, ok?

Luna eu stiam ca Adelise are reflux, ca nu prea manaca, dar parca nu stiam ca ti-e chira asa greu. Of! Saracutza de tine. Esti o mama puternica si te admir mult.

Multe mame sunt puternice aici. Va multumesc. Am multe de invatat de la voi.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

ca sa va dau un ex cu poftele astora mici. in seara asta Matei saliva la cutia mea de bere (fara alcool )...o fi pregatit sa se apuce de baut?

1. saliveaza ca ii dau dinti si/sau are multa saliva si nu stie ca trebuie sa o inghita

2. fixa cutia ca e colorata

si am observat ca in general "pofteste" la alimente viu colorate: mere, rosii, ridichi, castraveti, banane....cerealele de dimineata pt ca am o cana colorata...etc

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Anya multumesc de sfat, de la cereale vomita mai putin insa aici nu ma lasa sa le bag in lapte adica in bieron. Initial asa am facut insa moasa mi-a sarit in cap ca sunt prea multe, ca va lua in greutate mult prea mult etc,

pai poate ca stie moasa de ce te-a sfatuit asa, dar fata mea - primul copil - tot nu a luat in greutate, oricat i-am ingrosat cu cereale biberonul... sunt copii si copii, unora poti sa le dai orice si nu pun pe ei, altii pun tot ce papa... parca imi vine sa-ti zic sa nu ii introduci inca altceva, ci sa-i mai dai in biberon o vreme, sa vezi cum ii merge... probabil ca anya te va sfatui mai bine decat mine, insa orice decizie ai lua, esti o mama curajoasa si demna de admiratie; nu-ti pierde curajul, ca pana la urma se va rezolva problema, am si eu colega de camera din studentie tot in Anglia si baietelul ei a avut o astfel de problema, pe care au depasit-o, cu timpul... acum e bine, asa ca fruntea sus!

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

simo, si baiatul meu se uita ca un catzel milog la orice ducem la gura - scuzati comparatia dar are asa o privire si o expresie... chiar voiam sa intreb daca ceilalti strumfi fac tot asa, deci mi-ai ghicit gandul si intrebarea

se fac mari copiii nostri, se pregatesc de diversificare

edit: am zis "si al meu" in sensul ca pofteste si el, nu ca as sugera ca se mai uita altcineva ca un catzel milog - asa ca sa nu ma injurati - daaa, deci numai andreiul meu are fatza de catzel

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

danis cu andreiu catelu tau

pe mine una ma inspaimanta diversificarea, nu stiu daca am mai zis...nu pot sa-i dau tzitzi pana se insoara sa-i faca nevasta piure de legume (pe care de altfel, numai gandul..., il gasesc tare scarbos [D])?

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Azi e ziua baiatului meu, a facut 4 luni! si nu m-am abtinut sa nu-l sarbatoresc cu o www.flickr.com/photos/14295400@N03/2078291483/" target="_blank">jucarie noua

E o chestie foarte draguta, se balangane, are jucarii, zgomote, sper sa-l tina ocupat macar juma' de ora pe zi.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Fianna, sa-ti traiasca baiatul.
La fel si tuturor celor aniversati azi.

Eu iar am citit din trei in paispe din urma, va admir sincer pe cele care scrieti si cititi zilnic.

Lunitzo, imi pare tare rau ca Adelicioasa are probleme, imi imaginez ce-o fi in inima ta . Daca moasa nu-ti da voie sa-i pui cerealele in biberon ce solutie propune? Imi dau si eu cu parerea, mie mi se pare mai putin grav faptul ca s-ar putea se se ingrase decat ca nu poate pastra nimic in stomac; si cat ar putea sa se ingrase intr-o luna, doua pana-i incepi diversificarea, nu cred ca ar fi ceva exagerat si ireversibil. Aici se gaseste la farmacie un "ingrosator" de lapte (habar n-am cum se traduce), tanti de la cresa mi-a zis ca-l foloseau ca sa dea lapte cu linguritza copiilor care refuzau biberonul. Am facut un search pe net si deocamdata am gasit ceva ce se numeste GELOPECTOSE. Probabil mai sunt si altele, nu e ceva similar si la voi?
De iaurt nu stiam sa-ti raspund, dar oricum ti-a dat Anya un raspuns avizat.
Alta idee ar fi sa-i faci branzica din laptele praf, dar, ca si iaurtul si piureul, nu sunt sigura ca poti sa-i dai inca fetei.
Am auzit si eu in ultima vreme despre copii diversificati f devreme din diferite motive si care acum sunt bine-mersi si nu au probleme de sanatate, fiecare cu norocul si structura lui, nu te poti baza pe asta. Pana la urma tu esti langa fata si pe baza sfaturilor primite de la medici, moase, prieteni si mai ales ce simti tu, sunt sigura ca vei gasi cea mai buna solutie, bafta, sanatate si nervi tari, .

Gabi, esti Wonder-woman, zau asa!

Nona, un si pt tine sa dispara ce-a mai ramas din supararea aceea.

Anya(Alina), ca de obicei, explici frumos si ai mare dreptate cu alaptatul, am trecut si eu prin toata gama de faze, de la bidoane la bretele, in functie de stres si oboseala, important e sa nu ne pierdem cumpatul.

Nico, ce frumos ca ti-ai gasit primul mesaj, eu habar nu am la ce capitol m-am inscris.

Si pentru ca m-am lungit atat, ma retrag la scutece, somn usor la toti strumfii si mamele lor,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput