Meniul de ziua lui Stefan

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Frigarui reci
-avem nevoie de bete de lemn

infingem pe bat asa:un strugure rosu, sunca, maslina, mozarella,rosie mica,strugure galben,sunca...sau cum vreti voi

Facem cate bete dorim si le infingem fara mila intr-un ananasa(e aspectuos) sau grapefruit sau varza alab sau rosie

Gata....ii uimim pe toti. "Vai ce frumos e!"

POZA

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Un meniu excelent.FELICITARI !!!
Cum se fac acadelele cu parmezan?

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Am vazut pe site-ul tau un tort Dobos. Poti sa dai reteta aici, sau daca o ai pe site, spune=mi unde sa ma uit dupa ea. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Laura, reteta nu o am pe site inca...
uite ti-am pus 2 retete aici, eu pe a 2-a am facut-o daram ornat cu frisca.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99263&whichpage=15



BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Veronica, am facut pieptul de pui cu bacon! A iesit minunat si e super usor si rapid de facut. Merci pt idee!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Danyce, ma bucur ca-ti place!
Eu trebuia sa pun mai mult piept de pui, se poate pune mai mult...dar si asa e bun. Face un miros in casa!!!!!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ACADELE CU PARMEZAN(CASCAVAL)

Avem nevoie:
-bete de lemn sau stiksuri(asa se papa cu totul)
-cascaval ras

-punem cate 3 bete sau stiksuri(eu am pus stiksuri) in tava sau cate doriti, depinde de tava apoi apucam cu 3 degete si punem cascavalul, dar parte de sus a batului sa fie acoperita de cascaval. Bagam la cuptorul incins 7 min, depinde de cuptor.....la foc mediu, va uitati pe usa aragazului.
-coaceti cate doriti apoi le puneti intr-n pahar, sau ce aveti...
-aceasta reteta a fost prezenata de Richardo al tv.


poze aici









BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc Veronica! Da' acuma sunt in dilema (vezi daca dai si de ales). Care-i mai buna (si usor, vorba-vine) de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Pai eu as face pe a doua in locul tau. Eu asa am facut.


BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Vero,nu am avut deloc probleme cu mirosul in casa pt ca am dat hota la maxim si am folosit feliute subtiri de tot de bacon. Am facut dintr-un kg de piept de pui si am papat cu garnitura de conopida gratinata, iar restul i-am papat azi cu cartofi frantuzesti la cuptor si cu gogosari in otet.

Si ideea cu frigaruile reci pe ananas e super.Cred ca ar arata minunat si frigarui exclusiv din fructe, pe care sa le pui in ciocolata topita la un desert festiv, cu o mini fantana de ciocolata sau fondue de ciocolata pe masa. Eu am mai facut figarui reci doar pe portocala acoperita cu staniol , cu betigase relativ scurte pe care am infipt bilutze de mozarella sau cubulete de feta, masline, rosii din alea mititele (cherry tomatoes).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput