Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by chinico

quote:
Originally posted by marani

CHINICO, multumim, vezi ca a mea e bubamara, gargaritza e a lui kikineatza!

cu feritul de soba/calorifer....sa-ti zic ce-am facut eu: de nenumarate ori "nu-i voie", "nu-i voie" de ma durea gura; cand nu eram in preajma ei era tentata sa puna mana pe caloriferul electric; am lasat-o odata, facandu-ma ca nu o vad ( caci cuvantul meu e sfant, nu negociem ); nu frigea caloriferul, dar nici rece nu era, a pus mana, i-a creat oricum disconfort...s-a uitat lung la mine scartaind pt maxim 5 sec...si eu i-am zis "ti-am spus ca nu-i voie, te lovesti acolo" ( noi nu folosim preacunoscutele "buba", "caca" ).De atunci nu a mai pus mana pe calorifer, pe cuvant iti zic.

fac si eu strigare:
ADEJU, KOKORINA, KIKINEATZA, AURAS, ALEXANDRA!


Ajutati-o pe Sonia






..uups!!scuze..
de ce io fi ramas eu cu ideea scartscartscart in cap ca bubamara inseamana in limba ..sarba?...buburuza?..adica gargarita..adica..
adica..scuze again..
in fine, de votat am votat..

Beatrice (13.12.2006)





draga de tine ce memorie ai!!!!!!!!! eu glumeam...asa-i ca bubamara=buburuza, adica tot o gargaritza, dar mi-era sa nu se supere kikineatza ca sara maria a ei e gargarita! si multumim de vot, se cunoaste ca fetele de pe forum voteaza! pe toate!

KOKORINA, eu ii dau branza cu smantana de la Milli si amestec cu banana pasata; super bun, ling castronul dupa fata!

ACS, fain s-au aranjat treburile, bravo!

DANDUSA, despre ce vaccin e vb? care tre sa-l faci ca sunt pe dinafara; uite ca la faza cu lumanarea nu m-am gandit, ca bine zici; pui poza frezata?

am fost sa hranim porumbeii, o punga de grau am aruncat si n-a venit unul; bosche nu era acolo; dupa o ora de umblat prin iarba m-am dus iar sa vad daca ii pot amagi pe porumbei; plin era, vreo 20-30 si bosche le dadea paine...daca nu-i el nu vine niciunul;

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Venim de la urgente, azi dimineata iarasi diaree d'aia cu muci.
Nu mai dam antibiotic, nu-i nevoie. Si SUPERDIETA. Numai orez, morcovi si piept de pui. Fructe: banana sau mar razalit. NU AVEM VOIE LAPTE DELOC!! Pai ce puii mei ii dau ca de 3 zile papa numa lapte. saruri de hidratare: avem de lamaie, capsuni si fructe de padure...ca sa nu ne plictisim.. Cerealele dizolvate in apa. iaurt numai alb.

Ziua lui Dani: am facut lista cam 25 de invitati dintre care 9 copii intre 1 si 5 ani!! deci meniu infantil. In garaj, ca-n casa nu incap. Am luat farfurii si pahare de plastic cu Mickey Mouse pe ele si ghirlande de hartie. Va fi o sambata dupamasa pe la 6.30 -7. Tortul il cumparam. mai dau detalii cand imi amintesc. Pup


Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - bine ca ati scapat, noi am baut doar lapte si mancat iaurt la greu cu cereale cu fructe si iaurt cu mar si biscuite, si n.a avut nimic :)dimpotriva s.a constipat, sau si.a revenit ca si inainte era cam constipat
depinde si de copil probabil

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Dolores, l-ai intarcat pe David? Poti sa-mi dai si mie amanunte? Si noi suntem in proces de...
Roana, super misto ideea cu albumelul bebelusului. Si mersi ca mi-ai adus aminte de cartea bebelusului... in care n-am mai scris de cand avea o luna..
Asiza, multumesc pentru info. Si pe mine m-a luat "frenezia"... Toata lumea decaloteaza copiii. Stii vorba aia: ce face unul fac toti!
Oricum il las in pace ca mi-e frica sa umblu acolo. Da, trag un pic de pielicica, dar nu fortez deloc. Vad ca pana in prezent nu are probleme. Pipi face ok, nu e rosu, deci il las.
Eram curioasa cum sta treaba la ceilalti baietei.
Nu prea am vazut reactii, dar e ok!
Multumesc!
Lavinia, dar tu cum ai incheiat cu tz?
Marani, probabil ai primit o mie de raspunsuri pana acum legat de crizele de nervi. Nu sunt specialista, dar si Tudor face din astea. Mai ales de cand a prins gustul mersului pe jos... Nu mai vrea in carut deloc. Si uite-asa ma lupt cu el in brate ca se zbate de zici ca cine stie ce-i fac. Imi rupe schinarea, dar pana la urma izbavesc cu o pacaleala...
Dbunny, multa sanatate lui Dani!
Ingeras26a, of, Doamne, prin ce trebuie sa treci! Multa sanatate si putere sa te faci bine repede!
Dayanara, super misto reclama! Cred ca toate o sa ajungem asa... cat de curand! Daca nu reusim sa ne gestionam crizele...
Dianocica, am intrat pe linkul cu decalotarea... Care zice da, care ba...
Donia, nici nu se compara conditiile din spitalele romanesti cu ce povestesti tu! Super tare! Sper sa nu fie vreodata cazul sa-mi duc puiul prin vreun spital de pe-aici! Multa sanatate!
Si, da, am citit toata povestea! Ai un stil care nu te lasa sa nu termini de citit...


revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

PRESA - gasitzi astazi pe 9am.ro

Copiii sub trei ani ar putea fi ingrijiti de bone, pe banii statului

Ministerul Muncii intentioneaza sa dezvolte serviciile de ingrijire la domiciliu a copiilor sub trei ani, atat la cel al bonei, cat si la cel al familiei copilului, prin acordarea unei sume de bani, cu care parintii vor putea plati o bona, in baza unei legi pe care o pregateste ministerul.

Potrivit secretarului de stat in Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse (MMFES), Theordora Bertzi, institutia intentioneaza sa elaboreze un proiect de lege, care prevede acordarea unei sume de bani familiilor cu pana la patru copii, pe care parintii sa o foloseasca in scopul ingrijirii copiilor sub trei ani. Astfel, parintii vor putea apela la o bona care se va ocupa de ingrijiea copilului si care va fi aleasa si platita de autoritatile locale. Familia va putea sa aleaga intre doua posibilitati, si anume aceea de a duce copilul la domiciliul bonei sau de a chema bona acasa.

Proiectul de act normativ va fi elaborat in urma unei cooperari intre Romania si Finlanda, in domeniul protectiei copilului. "Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului (ANPDC) are un twinning cu Finlanda, care este pe final, in urma caruia va fi elaborat un proiect de act normativ care vorbeste despre ingrijirea copilului sub trei ani. Exista si discutii cu Ministerul Educatiei pe tema aceasta", a precizat Theodora Berzi pentru NewsIn.

Reprezentantul MMFES a mentionat ca astfel se urmareste descurajarea creselor si incurajarea ingrijirii la domiciliu. "Ingrijirea saptamanala pentru copilul sub trei ani nu este sustinuta nici la nivel european, copilul are nevoie de stabilitate, de o persoana de referinta, de incredere, atunci se realizeaza comunicarea, atasamentul copilului. Daca se dezvolta fata de educatoarea de la gradinita, inseamna ca zece ani de reforma nu au dus nicaieri", a concluzionat Bertzi.

Totodata, referindu-se la sprijinul financiar acordat mamelor la nasterea unui copil, oficialul MMFES a precizat ca ministerul va face o analiza a femeilor care castiga peste sase milioane de lei si au pana in 45 de ani, pentru a vedea daca perioada in care acestea primesc bani poate fi scurtata de la doi ani la sase luni. " Este de sustinut un asemenea proiect, dar trebuie facute niste calcule, niste analize. Pe de alta parte, ca sa reduci perioada aceasta, trebuie sa dezvolti si serviciile pentru copii sub trei ani", a mentionat Theodora Bertzi.


Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Dolores, acum am vazut ca ai povestit despre intarcat... Tudor a acceptat super bine biberonul. Chiar m-am mirat. Si m-a luat si pe mine o stare nasoala... De-aia inca ii mai dau un desert de tz... :)
Eu astept sa mai scada si la mine cantitatea, sa se regleze, de fapt... Sau nu stiu ce astept ca pana la urma tot laptele praf e baza. Of, intarcatul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Marani, am votat-o si eu pe Bubamara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

si sa vedeti si poze de cand eram noi mai mici... http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=1940,2348
puteti sa ne si votati

pupici si sanatate, mamici si bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

se pare ca am facut reclama ilegala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Venim de la urgente, azi dimineata iarasi diaree d'aia cu muci.
Nu mai dam antibiotic, nu-i nevoie. Si SUPERDIETA. Numai orez, morcovi si piept de pui. Fructe: banana sau mar razalit. NU AVEM VOIE LAPTE DELOC!!



Multa sanatate lui Daniel.

Da eu nu mai pricep .. nu ziceati ca in Spania nu se mai recomanda regim pt diaree?? Ca in loc sa faca bine ar face rau..







Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput