Ce cadouri isi doresc femeile?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Ira

Auzi, Sibi,
pana mai meditezi tu,hai ca-ti fac eu niste sugestii!!!
Ce zici de un sejur la ski, in Elvetia,
de reinnoirea garderobei mele,
de o motocicleta
si de 1 ora masaj pe zi???
Hai ca te astept cu cadourile!



Irina




Da, da, da ca bine zici!!!!
si mie mi-ar placea la unul din saloanele alea de infrumusetare, dar din alea fitoase unde se duc vedetele sa vad si io o data cam cum esti tratat acolo.
Multi pupici,
Oana


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

ce mi-ar place mie ? oh macar doua zile amindoi sa stam si sa uitam de lume ca in luna de miere bine acum suntem mai indragostiti ca atunci dar asta ar fi deosebit ca la noi timpul este pretios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:


ar fi multe de scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Depinde foarte mult si de starea de spirit a femeii in momentul in care doresti sa ii cumperi un cadou.
Oricum o CINA ROMANTICA intr-un loc retras, intim cu muzica buna, mancare buna si tot tacamul PLACE.
Dar unei femei ii poti ofei zilnic "cadouri" constand in SINCERITATE, IUBIRE SI SUPORT.
Aceste sentimente eu cred ca sunt foarte importante. O dovada de iubire nu consta neapart in ceva material, si un simplu gest poate fi un cadou minunat.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali13 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali13 spune:

Sa nu fie singure! Eventual sa se inchine cineva in fata lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mai gandeste-te Vali 13 ca poate n-ai nimerit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Pentru mine "el" este cel mai frumos cadou! dar daca e sa vorbim de un alt cadou atunci ar fi un bb! Si sper din inima sa-L "primesc" cat mai curand dupa nunta! Si ca nu evit de-a dreptul subiectul, cadourile fie ele cat de "scumpe" sunt "ieftine" daca nu sunt oferite din inima! Chiar si o pietricica luata de pe poteca unei carari de munte si oferita insotita de cateva cuvinte pline de dragoste face mai mult decat un inel cu diamante! Eu una am deja 5 pietricele pe care le-am primit deja de la sotul meu in diferite imprejurari (fara gluma!) si le-am etalat ca decor in casa si o sa le am mereu ca amintire, in timp ce aroma parfumului dispare si cu ea si amintirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

De vre-o patru ani incoace sotul meu ma intreaba ce sa-mi cumpere!Si adaugati la asta si faptul ca cu vre-o luna inainte am grija sa-i atrag atentia la ce mi-ar trebui sau mi-ar place.Si asa ma enervez ca nu-mi mai trebuie nimic.Si-asa nu-i spun nimic atunci cand intreaba si asa trece de fiecare data si ziua mea si mos Craciun.Si mai tare ma enervez cand imi zice ca nu a avut timp si ca-mi da bani sa-mi cumpar eu...
Asa ca cel mai frumos cadou acum pentru mine ar fi un cadou(aproape ca nu mai conteaza ce )cumparat de el si daruit la timp!


Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Sotul meu imi cumpärä mai mereu cadouri...dar asta nu inseamnä cä se simte vinovat!!!
Mi-a luat in special toale, cä-mi cunoaste gusturile si de regulä se potrivesc, parfumuri, flori, inele ( la inceput, imi lua in fiecare an de ziua mea cite un inel!!!), läntisoare de aur, ce mai...eram satisfäcutä!!!
Dar de ziua mea, tinea neapärat sä iesim in oras, invita si prieteni de familie si aranja ceva frumos, dupä care, aveam o searä taaaare romanticä.
Pentru mine, partea sentimentalä este mai importantä decit cea materialä, asa cä, acum, dupä atitia ani de cäsnicie, mi-ar place tare mult sä-mi facä cite o declaratie de dragoste de ziua mea!!!
Dar cu multe amänunte!!!...as fi numai ochi si urechi!!!
Dacä mi-ar pune si niste petale de trandafiri pe pat, as "cädea pe spate"...sä fie albe si rosii, dupä care sä-si deschidä sufletul si sä-mi spunä ce simte!!!
El stie cä am avut incredere orbeascä in el, asa cä nu mä supär, dacä m-ar lega la ochi pinä in dormitor...
Momentan, trecem prin a 2-a dragoste, dupä o vreme furtunoasä, si-mi spune cit de des poate el si chiar din toti porii, cä mä iubeste!!!
Am inceput sä plig ca fraiera...dar este atit de minunat sentimentul, dupä 19 ani de suferinte si bucurii comune, sä auzi cu atita intensitate aceste vorbe!!!
Nici nu as mai avea ce sä-mi doresc, decit sä fim sänätosi cu totii si sä fim iubiti!!!...si pentru viitorul mai indepärtat, sä mi se indeplineascä visul, sä merg de minä cu el pe stradä, in armonie totalä si sä ne petrecem amindoi seara vietii...
Si cind mä gindesc cä anul trecut vedeam totul asa de negru...si nici nu aveam cui sä-i spun!!!...nu vä aveam pe voi!!!

Mergi la inceput