"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Asazi am fost la ginecolog si am aflat ca trebuie sa ne grabim cu bebe daca vrem, au am avut candva probleme mari cu ovarele, asatzi mia spus ca iar sa cam marit cel drept, dar bebe inca mai putem avea inca . Deci astazi ii voi spune si poate voi afla i9n sfarsit daca este alb sau negru, imi este frica putin ca nu cumva sa spuna negru, adica NU.

In rest totul este ok, ne pregatim sa plecam in Lituanial.

LAURINA- de adcum iti zic LA MULTI ANI!!!. Am sa fac poze cu rochia si am sa va arat, sper sa fie vreme.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu cu vesti nu asa grozave. Am fost cu Sebi la specialist si se pare ca oasele capului si fontanela se unesc prea repede. Ca urmare ne-a trimis sa facem un CT scan (habar n-am cum ii zice la noi) pe 28 Aug si in functie de rezultat s-ar putea sa ne trimita la operatie ca sa-i desfaca oasele la loc.
Si cum asta nu era destul am aflat ca tusea cronica pe care o are de vreo 2 luni de zile este de fapt un semn de astma. Si ca desi nu se poate pune diagnostic de astma pina la virsta de 2 ani de zile, doctoritza e aproape sigura ca asta are.

Eu incerc sa fiu optimista, chiar daca e o problema la cap pina la urma sper sa se poate rezolva, iar daca va fi sa aiba astma cu grija si tratament continuu poate duce o viata absolut normala.

Irinusha, distractie faina in Ro.

Ma duc sa va citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Vanessa, sper sa ajungeti la cea mai buna hotarire. Eu intotdeauna am considerat ca problemele de comunicare sunt probleme care se pot rezolva, atita vreme cit exista iubire. Trebuie doar sa va deschideti unul in fata celuilalt.
In perioada cit sunt copilasii asa mici cred ca ne focalizam asupra lor si cam "uitam" de celalalt, iar discutiile intre soti se rezuma la "du-te schimba-l tu, da-i tu de mincare, string eu masa dar spala tu vasele, etc" si reatia are un pic de suferit. Dar este doar o perioada scurta trecatoare.
Va doresc sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Alus, sper si iti doresc sa ti se implineasca visul cit mai curind. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Lili, nu ma pricep deloc la medicina dar nu am mai auzit de probleme de care spui tu in legaturacu fontanela... nu ma pricep, dar poate va mai trebuie o paree..
problemele de comunicare la noi sunt foarte mari. si nu sunt de acum.. au o vechime de 12 ani adica de cand ne-am casatorit. ne-am obisnuit unul cu celalalt, ne-am cunoscut problemele, bunele si relele dar cam atat. am stat atat poate tocmai datorita iubirii. dar eu care sunt mai romantica si mai sentimentala zic ca si iubirea trebuie udata, crescuta, ca o floare sensibila, mai ales cand nu are la baza comunicarea.. Si dupa un timp iubirea "se aseaza" in banca ei si atunci ramane afectiunea, comunicarea, respectul... Deci, la noi nu prea au ramas multe. Eu am avut un ultim an greu (cu mama) iar sotul meu impreuna cu toti din familia lui si cei din familia mea precum si prietenii de familie au cam fugit.. Si am ramas tare singura.. Astfel de chestii lasa urme grave.
e, oricum orice tentativa de impacre a cazut. suntem intr-o faza mai rea decat cea in care eram cand divortam. deci hotararea v-a ramane definitiva si fiecare isi va vedea de drumul lui... sa speram ca o sa fie bine si copii nu vor suferii foarte tare..
va pup si sanatate multa

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Lili, nu stiu ce sa spun, poate Diana te ajuta mai mult, sper sa nu fie nimic grav, ci doar un examen suplimentar. Te pup si tinem pumnii stransi.

Vanessa, imi pare rau, dar daca hotararea ai luat-o inseamna ca este buna si mergi mai departe. Multa putere sa treci peste momentele grele


Sunt in mare graba mai am mult de lucru si de luni sunt in concediu:)
Va pup si ne 'vedem' peste 2 saptamani.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

BUna dragele mele !!!

Mi-e tare dor de voi !!!

Noi a fost la mare. Amalia super incantata.
Eu trec prin schimbari majore...in sensul ca sunt nevoita sa-mi schimb locul de munca (deja e o presiune si un stres la servici...insuportabil...tiranie de-a dreptul).
Mi-am gasit in alta parte, f aproape de casa si de gradinita Amaliei, programul pana la ora 16.00.
Demisia mea are preavizul pana pe 21.08.Deja sunt amenintata...nu vor sa -mi dea drumul...destul de nasol. Insa legal nu au ce sa-mi faca.
Am procedat cf legii. Treaba lor daca nu o respecta.

In rest suntem ok.
Vrea sa ma apuc sa-i fac imunizarea AMaliei, inainte sa inceapa gradinitza.
Anacami, vad ca respecti linia cu NAtura Mix..etc.
Stiu de la Madutza ca intr-adevar a dat roade. Insa noua medicul ne-a dat Ribomunyl, vaccinul ala oral.
Oare se poate sa-i dau concomintent si produsele astea naturiste de la Aboca????

Irinusha, bine ai venit in tara !!!!!!!!!!!

Pup pe toata lumea.
SUnt in graba mare. SPer sa reusesc sa mai scriu de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Dragele mele, iertati-ma dar chiar n-am apucat sa intru de la serviciu ca sunt tare ocupata. E vara, lumea in vacanta si treaba trebuie facuta... Danut e mai bine. Problema lui era ca plangea toata dupa-amiaza incepand de pe la 3 pana il luam eu aproape de 6. Dar plangea nu gluma si discutand eu cu el am ajuns la concluzia ca inca are o stare de nesiguranta mai pronuntata decat alti copii de cand a murit surioara lui. Ii e frica ca poate intr-o zi nu mai aparem sa il luam. Am tot amanat sa luam o decizie dar pentru ca l-am vazut asa rau si la serviciu n-au mai acceptat sa plec mai devreme sa il iau, am luat hotararea sa plec de la serviciu o perioada si sa ma ocup de el si de problemele lui acum cand e mic si se poate rezolva cu adevarat. Ca la anul trebuie dat la grupele pregatitoare pentru scoala si atunci e musai sa mearga si vreau sa ii placa, nu sa il ducem fortat. Culmea e ca lui ii place la gradinita asta unde l-am dus, cred ca doar fricile lui sunt de vina. Cand incep sa vina primii parinti sa ia copiii isi aduce aminte. Acum ca am anuntat la serviciu si nu mai pot da inapoi, a inceput sa fie si el mai bine, nu mai plange :-)) Oricum, nu regret, o sa pot fi cu el mai mult o perioada si asta nu poate sa ii strice. Nu o sa il retragem de la gradi doar ca o sa il ducem jumate de zi si restul o va petrece cu mine. Daca totul e bine, imi voi cauta alt serviciu. Asa ca momentan nu suntem prea rau. La mine zilele astea ar trebui sa apara ovulatia da n-am semne, cred ca iar e din cauza stresului cu Danut. Dar acum ca ma linistesc, sper sa nu mai am probleme. Cred ca si dereglarea mea de acum cateva luni a fost tot datorita stresului.

Lili, am ramas masca, sunt tare ingrijorata si abia astept sa te prind la telefon. Pupici dulci la toti.

Irinusha, sa va fie de bine plimbarea. Voi sunteti acum inapoi in Germania? Sau inca in Romania, scuze da am pierdut sirul

Vanesa o viata de unul singur (chiar si cu doi copii scumpi) e o viata fara sare si piper. O casnicie perfecte cred ca se poate gasi greu, toti suntem diferiti. Dar daca ati pornit pe un drum impreuna si daca ati ajuns la punctul unde va puneti intrebarea daca totusi ati putea fi din nou impreuna, de ce sa nu incercati? Problemele astea de comunicare se pot rezolva daca incercati amandoi. Iar pentru copii, oricat ar fi de bine doar cu tine, tot mai bine e cu amandoi parintii in intelegere si iubire. Pupici si sa va ajute Dumnezeu sa luati o decizie inteleapta.

Alus, ma rog pentru tine. Stiu cat iti doresti inca un copil, stiu cat imi doresc si eu. Ma rog ca sotul tau sa isi deschida inima si sa accepte ideea de a avea inca un bebe. Dar tratament pentru ovarul marit nu se poate face? Cum adica inca mai puteti face, adica o sa fie tot mai marit?

Eu am citit doar mesajele de la final ,iertati-ma ca nu raspund la toate

Fuuuuuuuuug ca a venit vijeliaaaaaaaaaa

Pupici la toate si la puii scumpi

www.helpsonia.com/" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel viseaza la o viata normala



Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani celor ce poarta numele Sfintei Maria!

Irinel, esti o scumpa! Probabil ca ti-a fost greu sa renunti la serviciu, dar cu siguranta vei gasi altul cand te vei decide ca va sosi timpul. Ma bucur ca Danut deja da semne ca ii prieste aceasta schimbare, el est acum cel mai important. Poate asa te vei mai odihni si tu, nu vei mai fi stresata si vor dispare si problemele legate de ovulatie. Poate in curand o sa vina si cealalta minune, atunci cred ca se vor rezolva multe probleme- in special cu Danut.
Dumnezeu sa o aiba pe Mariuca langa el, sa va ocroteasca si sa faca o minune- mai ales astazi de Sf. Maria

Acris, bafta! si mie mi-au facut ceva "figuri" cand am plecat anul trecut, m-am necajit un pic- dar trece! nu au ce sa iti faca si mai important este acum pt. tine sa te gandesti la viitorul tau, sa faci totul astfel incat sa iti fie bine! Sa nu dai inapoi odata luata hotararea, de schimbat este mai greu sa se schimbe (stii zicala cu lupul..).
Laurina, concediu placut !!!!Astept poze cu Mihnunita, nu l-am mai vazut de mult, cred ca s-a schimbat f. tare!
Lili, nu stiu ce sa zic!La noi nu am auzit de o asa operatie (cred ca nici nu ar putea face), ei stiu insa cel mai bine cum sa procedeze. Multa sanatate, cu siguranta va fi totul bine!


Va pupam si va dorim toate cele bune!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha, petrecere frumoasa in Romania! cred ca trebuie sa faceti f.f. multe vizite, mai ales acum cand toti cunoscutii trebuie sa o cunoasca si pe Amelie! De abia astept sa ne povestesti cum a fost, sa vad poze!

P.S. mie mi-a "explodat" la dimensiuni burtica, este din ce in ce mai mare. Am inceput sa devin nerabdatoare, de abia astept sa treaca astea 2-3 luni!!!Maine intram in sapt. 28, cred ca nici bebelusha nu o sa se nasca mai traziu de 38 saptamani (Sebastian s-a "decis" sa vina la 37 sapt. si un pic..desi se spune ca baietii sunt mai lenesi in aceasta privinta)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput