Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

kitty, motul il fac ca si mie, doar ca uneori daca e agitata e nevoie de cineva sa o tina de vorba sa nu dea din cap, oricum daca simt ca trage capusorul dau drumul si pana acum nu am avut accidente

avem par destul 4 moate in varf de cap doar ca maxim i-am facut 3 ca nu am clamite suficiente , floricelele mici si albe din poze care sunt prinse in par sunt pt putin par, si prind bine si repede, in ultimele poze de azi are niste fundite roz pe elastec si alea e mai ciudat sa le leg caci firul e subtire si alunecos si trebuie dat de 3 ori elastecul ca sa nu cada, oricum ca sa stea fix ar trebui de 4 dar il las largut sa nu o jeneze


Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

O viata cu sanatate maxima si fericire nemarginita pentru sarbatoritii zilei:
Bebe de Ramiha
Cristina - Jaana
Bianca Maria - Carla_lia
Catalina Teodora - Anaalina


Val stai linistita ca nu m-am suparat. Doar ca am vrut sa fac precizarea ca suntem beietel sa nu ne confunde lumea si in continuare. Oricum, eu cand am ramas insarcinata mi-am dorit fetita, poate de aceea ne confunda aproape toata lumea cu fetita.

Pupici la mamici si bebici

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI NOROCOSI.

Kitty ma bucur cand sunt de folos cunostintele mele de pediatrie.Pediatria e o chestie destul de controversata in privinta manevrelor efectuate la copii, a diagnosticarii si a diversificarii.Ma distrat tare chestia cu rudele binevoitoare care "incearca sa-i bage diverse in gura pentru ca pofteste".Sunt perfect de acord cu tine.
Mi se pare o imensa greseala sa dai suc de la 2 luni, supa la 4 si carne la 5 luni doar ca ni se pare noua ca poftesc sau ca asa a zis o dr pe care daca o intrebi cum a facut la copilul ei sigur nu-si mai aminteste pt ca avea pe "mama" langa ea sau nu a facut asa pt "erau alte vremuri si nu existau borcanasele Nestle si Hipp".Daca tot poftesc copii hai sa le dam si bere la aniversarea de 5 luni si la 1 an le dam 1 tigara ca tot intind mana dupa orice si incearca sa bage tot in gurita.Uite ca m-am pornit acu.Am auzit o chestie cum ca sucul nu inseaman diversificare , ca laptele mamei nu are nush ce chestii si trebuie hrana de la 4 luni.Pai fratilor, a luat cineva lapte de la mama respectiva sa-i faca analiza? De unde ***** stiu ei ca nu e bun sau suficient laptele? A cautat cineva in DEX sa vada ce inseamna DIVERSIFICARE ?Am mai auzit pe unii ca merg cu copilul la mare " ca-i place copilului".Nu zau? Le-a spus el?
De iradiere cu raze UV or fi auzit? De subtierea stratului de ozon le-o fi vorbit cineva? De faptul ca razele UV se reflecta cu ajutorul apei care functioneaza ca o oglinda (reflexia si refractia din fizica) chiar si sub umbrela or fi citit?
Sunt tare nervoasa azi si ma descarc aici.Pana la urma nu e treaba mea cum isi creste fiecare copilul.Treaba lor.Dar nu mai rezistam.Am citit atatea aberatii..Si mai ales am citit un mesaj al lui Kay in care spunea cum ajung copii in spital datorita inconstientei parintilor, a celor care se grabesc sa maturizeze copii dandu-le alimente nepermise si nepermis de repede.Iar ea saracuta sta si se uita neputincioasa la Sonia care sufera fara ca sa aibe ea sau parintii vreo vina.
Au fost aseara la Prima la stirile de la 18 Val si am plans in hohote pentru ele.Noi avem un noroc imens: AVEM COPII SANATOSI.Haideti sa nu le scurtam copilaria si sa le grabim intrarea in lumea adultilor.Sa-i lasam sa se dezvolte fiecare in ritmul lui.
Gata ca ma luati la bataie daca mai scriu.Oricum imi vine sa ma dau cu capu de pereti dar daca nu scriu asta acum oricum o scriu alta data si tot aia e.Am pornit de la Kitty si " binevoitorii" pe care ii alunga.BRAVO KITTY.Fii ferma.Giulia e copilul tau nu al lor.

Victor e copilul meu care sa trezit la 1.30 sa bea 45 ml ceai (premiera), la 3.30 sa suga, la 6.30 sa suga, iar la 7.30 era fresh si cu chef de joaca.Acuma a adormit dar se va trezi la 10 sa suga.Am mult de lucru dar nimic nu-mi da dreptul sa stric programul copilui sau sa ma plang.Eu l-am vrut nu el ma vrut.Eu eram matura cand am zis ca vreau copil.Trebuia sa fiu constienta ca viata nu va mai fi la fel, ca marea nu o voi mai vedea 2 ani, ca la petreceri nu voi mai sta peste noapte si...sunt constienta si nu ma plang.Ma uit la el si rad chiar daca imi pica ochii in gura si mi-e foame si la ora X trebuie sa ma intalnesc cu un client..nu conteaza...el este prioritatea nr.1.Asa ca ma duc sa-mi intind batranele oase langa puiul meu (nu in patul lui ci in aceeasi camera) si sa astept sa se trezeasca.
Sa ma iertati daca v-am enervat sau m-am bagat ca musca-n lapte.Asa sunt eu.Tac-tac si cand ma apuca nu ma mai opresc.
si va doresc O ZI MINUNATA ALATURI DE COPIII VOSTRII.
Daca mai pot sa intru si am vreun raspuns folositor o sa mai scriu.
Multumim tuturor de aprecierile la adresa lui Victor.As vrea sa-l cunoasteti sa vedeti ce copil bun e.,zise cioara din mine despre puiul ei.



Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:


uram noi, Thea si mami, sarbatoritilor de azi! Dorim multa sanatate puiutilor si familiilor lor, ca restul vine de la sine!
Se inscriu in categoria 4 luni implinite azi:






Bebe de Ramiha
Cristina de Jaana
Bianca Maria de Carla_lia
Catalina Teodora de Anaalina


de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

martutza, multumesc din nou pentru tot. as vrea sa am puterea sa fiu si eu ca tine

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tzuna, as vrea si eu inca o data detaliile despre centrul ala unde o duci pe Mariuca , unde au si piscina

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Kitty ma bucur tare mult ca sunteti mai bine si voi si prietena ta. Dumnezeu sa vegheze asupra tuturor si sa ne fereasca de rau!
M-ai determinat sa caut mesajul scris pe 26 pt Thea. A fost scris din inima si probabil de aia impresioneaza. Toate ne iubim puii enorm si nu putem intelege o astfel de iubire pana nu avem un copil. E ceva total diferit de tot ce am experimentat pana acum. E mirific! De nedescris! Eu sunt acum in etapa de regret ca nu am facut mai devreme copii pt a avea timp si sanatatea necesara pt a face mai mult de unul. Cu toate problemele pe care ti le fac copiii, ma gandesc ca atunci cand ii vezi ca realizeaza cate ceva prin forte proprii, trebuie sa fie minunat. Ma uit la mine cum ma bucur ca proasta doar daca Thea isi impreuna manutele sau daca scoate vreun sunet diferit. Si ma gandesc ca iubirea nu se imparte intre toti copiii pe care ii ai, ci se multiplica. Cu cat mai multi copii ai, cu atat esti capabila de o iubire mai mare, nu?

Martutza cine te-a supara asa tare? Eu cred ca ai dreptate in tot ce spui. Mereu tind sa ma aplec dupa cum bate vantul in problema diversificarii, si apoi imi spun: "Dar daca se stie clar ca stomacelul lor nu e suficient dezvoltat pt a digera anticorpii din laptele matern , care sunt proteine, parca, (sper sa nu zic vreo tampenie), pana la 6 luni, atunci cum pot ei digera fructele, legumele sau carnea pe care le bagam in ei pana atunci?" Eu una, imi recunosc greseala! Am inceput sa-i dau piure de fructe pe considerentul ca face kk mai bine. Dar, dupa cum am observat, marul ala sau piersica pe care i le dau ies intregi in pampers, si la o distanta de maxim o jumatate de ora de cand i-am dat masa asta, deci clar nedigerate. Si atunci stau si ma intreb, ce naiba vreau eu sa realizez cu asta? Si i-am pus si cereale simple, crupe de orez, fara niciun adaos, de la BEBELAC, in biberon, cu toate ca nu e asa slabuta. Are 6400g si vreo 68 cm. Arata chiar binisor. Dar bea laptele cu mai mare placere si, paradoxal, mai mult (150ml in loc de maxim 100, deobicei), de cand ii pun cereale in el. Nu stiu daca-i folosesc si la altceva decat la a se ingrasa. Si aici e cercul vicios, pt ca imi fac probleme ca se va constipa daca nu-i dau dimineata fructe si uite asa o iau de la capat.


de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Si am uitat sa spun ca articolul ala cu legatura intre detensionarea mamei prin ras si alaptare, m-a determinat sa incerc sa fiu mai vesela cand imi alaptez puiuca. Pt ca eu cred ca e reala chestia asta.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

martutza

mi-a placut ce ai scris!!!
A meu puiut doarma asa ca eu am citit pe fuga numai ultimele pagini si acum ma duc la impachetat! Cat a fost tati cu noi nu am facut nimic, mai rau chiar am mai despachetat 2 cutii ca ii trebuia o cutie de la niste pantofi cumparati in urma cu o saptamana si culmea s-au rupt dupa o zi de purtare! Asa ca sambata ne-am dus la magazin si i-am dat inapoi!
Ieri a plecat si dupa ce l-am hranit pe Mateias m-am apucat de strans ! Spala vase, sterge aragaz , pune in cutii ... apoi am iesit pe la 19 afara ca se oprise ploaia si cine stie cand mai prindem vreme buna ! Aici ploua de 2 saptamani zilnic... si asa se preconizeaza si in urmatoarele zile!
Hai pupi dulci la toti bondarii si la toate albinutele ... si la mamicile lor grijulii !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

pfuai, nu mai pot!!...de cand i-am facut vaccinul e matzaita mereu-mereu, de mancat mananca aiurea de tot.. ia vreo 60-70 ml lapte dupa care incepe circul de pe lume, plange, se agita cu el in gura, iar cand ii dau ceai se linisteste ca prin farmec! fir-ar ea de treaba!! in brate e bine, dar nu mereu, jos in nici un caz nu e bine....uuff...!!

si urmatoarei persoane care-mi iese in cale si imi spune "ai rabdare" ii iau gatul!!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput