Reteta prajitura cu visine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

hai repede, ca nu mai e multa. a iesit destul de putina, data viitoare fac o tava mai mare. dar de ce s-or fi lasat toate visinele la fund? era compozitia prea subtire? poate am pus lingurile de faina prea goale

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by adita

hai repede, ca nu mai e multa. a iesit destul de putina, data viitoare fac o tava mai mare. dar de ce s-or fi lasat toate visinele la fund? era compozitia prea subtire? poate am pus lingurile de faina prea goalemamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)


hi,hi,pana ma pornesc eu cred ca se termina.Sa ma anunti cand te pregatesti de tura a doua,ca vin trebuia sa tavalesti visinile prin faina inainte de a le pune in prajitura,ca sa nu se lase la fundIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Dar stiti cum se pastreaza visinele peste iarna?Adica cum se conserva?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu n-am pus niciodata, dar ma gandesc ca merg facute compot, sau in visinata, poate chiar si congelate

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Eu vreau sa le conserv ca sa fac mai incolo prajitura cu ele si din compot nu-mi plac,auzisem ca se pot pune in borcane,cu zahar si cu un pic de aspirina,sau cu zahar la congelator,acuma nu stiu exact care cum e mai bine,de aia am si intrebat.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

Ce harnice sunteti!

Am uitat sa spun. Pentru o tava obisnuita de aragaz cantitatile se dubleaza si se va pune un plic de praf de copt.
Ca fructele sa nu se prea "lase la fund" trebuie scurse bine. E o idee buna cu datul prin faina. Oricum... prajitura creste.
Aaa...si se mai poate pune o lingura-doua de faina in plus daca va place aluatul mai tare. Si se poate face cu orice fel de fructe. Eu iarna mai obisnuiesc sa pun ananas, portocale si ornez la final cu frisca.

Eu am pus tarta in frigider. Va zic...rece e super . Sotul e innebunit dupa ea.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Lunna, eu cred ca mai degraba le congelezi.
Alta solutie mai buna nu cred ca este.
Din compot intr-adevar nu sunt prea grozave..

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am facut ultima prajitura cu visine congelate. E drept ca nu au stat decat cateva zile dar s-au pastrat super.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Androix pahar pahar dar cat de mare sa fie?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Cum pastrez eu visinele ptr iarna:de obicei le scot samburii si le pun in pungi la congelator. Anul trecut eram gravida si mi-era greu sa stau sa le scot samburii, asa ca le-am pus cu totul si s-au pastrat bine si asa, numai ca se scot mai greu samburii mai tarziu.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput