Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Diana noi folosim scutecelele Happy si sunt multumita, nu da pe afara( cu mici excepti, dar nu se pun), nu sa iritat pana acum si le folosesc de la nestere dupa ce am avut surprize neplacute cu pampers, desi la baiat doar pampers am folosit

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am citit din urma si raspund repede pe unde ma mai pricep si eu.
Kmi, intradevar pastilele sunt BROCRIPTIN. Dar daca spui ca ai mai recoltat ceva mai asteapta, desi la mine dupa ce s-a intamplat asa a inceput sa fie din ce in ce mai putin laptic pana cand n-am mai avut. Numai ca si acum mi se intampla sa-mi vad mamelonul putin umezit ceea ce ma face sa ma intreb de unde mai apare ca doar nu mai aveam deloc, in ciuda tuturor eforturilor si, mai ales, ca am luat si pastilute pt oprirea lactatiei (mai mult de teama sa nu ramana ceva pe canale si sa-mi faca rau in timp).
Apa plata nu o fierb nici eu. O folosesc pentru prepararea lapticului praf (incalzita la microunde) si pentru cand ii e sete (sau banuiesc eu ca i-ar fi).
Pozitia copilului cand ii dau sa pape : este intins pe spate, cu capul intr-o parte. Nu-i ridic capul pe perna si nici nu-l tin in brate. Asa procedam la inceput dar acum s-a obisnuit si mananca fara sa se innece cu laptic. Luca doarme fara perna si am ales sa-i dau in pozitia asta ca sa nu-l mai deranjez noaptea prea tare, ca-l ia somnul mai greu inapoi...
Selene sa-ti traiasca nepotelul!!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Val_, cutia termoizolanta am primit-o la o promotie pe cand era Julie mica, cred ca la nestle, ca ii dadeam cereale de ei. E o cutie cilindrica, cu capac fixat cu fermoar, si inauntru are polistiren sau spuma de mare cu gaura in mijloc pentru biberon. Gasesti in orice farmacie. Am cautat pe net dar nu am reusit sa gasesc un link sa vezi cum e. Eu am tinut laptele si rece si cald in ea si il pastreaza destul de bine.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

nici Timeea nu sta nu capul pe perna nici cand doarme nici cand mananca nici cand sta degeaba,iar de mancat tot asa pe spate cu capul intr-o parte , cum era obisnuita la tzitzii, am incercat sa o tin si in brate dar se incordeaza de spate si nu-i place, insa la ce m-am gandit eu, cand voi incepe sa-i dau suc sau alte chestii cu lingurita mai pot eu s-o tin pe spate???nu mai pot si at ce fac?

chiar ma gandeam la tine Roxi ca ai zis ca ii dai lui Raresu cu o mana si cu alta tastezi, el nu se ineaca? nu-i curge din gura cand mananca? eu cu una tin servetelul sub buza de jos si cu alta sticla si tre sa fiu tot pe faza, si ma ajuta si ea cu manutele , mai tot timpul le pune pe sticla ; si inca ceva si tu ai tot timpul calc pornit ca si Paxela??

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Fetelor,
si-a pus careva steriletul MIRENA?
Eu,DA si sunt nemultumita,adica am niste probleme,as vorbi la concret,pe PM,cu cineva care are.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by lilidana

Fetelor,
si-a pus careva steriletul MIRENA?
Eu,DA si sunt nemultumita,adica am niste probleme,as vorbi la concret,pe PM,cu cineva care are.




Ralualexandrei are

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna fetelor!
Sa va povestesc ce am vazut azi in parc. Eu stau foarte aproape de gradina botanica si aici vin in fiecare zi. A venit un grup de 10 copii cu 4 educatoare, copiii nu aveau mai mult de 3 ani si jumatate ca m-am dat in vorba cu educatoarele pentru ca am fost foarte incantata ca stiau foarte bine engleza. Nu am stiut ca sunt crese particulare care poti sa dai copilul de la 2 ani. Aceasta era cresa particulara cu tariful de 400 de euro pe luna, cu vorbire cursiv in engleza. Sa fi vazut ce mici erau si ce dragut cantau toti in engleza. In colectivitate copiii vorbesc mult mai repede si invata foarte repede multe lucruri. Eu vreau sa imi dau baietelul la inot de la 4 luni juamtate ca pana atunci nu mi-l primesc ca este prea mic. Voi va dati copii la bazin? Cu kk la al meu este moale ca albusul de la ou de foarte mult timp. Cred ca asa la avut tot timpul. La voi cum este? Papa numai san si are scaun cam la fiecare masa. Si al meu a luat 100 de grame saptaman trecuta, cred ca de caldura nu mananca foarte bine. Afara nu doarme si nu vrea sa suga decat foarte putin. Eu banuiesc ca tot de caldura si ies ori dimineata la 9 ori dupa ora 18. Este mort de obosit dar nu doarme, cum il aduc in casa cum doarme foarte bine. Si noi avem AC ca altfel muream in casa. Si asa tot 25-26 avem in camera lui bebe. Vreau sa va intreb dac voi dati drumul la aer seara dupa ce ii faceti baita. Mie imi este frica si 2 ore stau cu el inchis si dupa aceea ii dau drumul. Va rog sa imi spuneti si mie parola ca sa pun poze cu baietelul meu. Pentru lactatie am mai auzit de produsela homeopate ca ar fi bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Gabdyd- cat iti tine tie aceeasi temperatura la sticla,pt ca si eu mi-am cumparat si eram super entuziasmata dar acum sunt nemultumita pt ca nu mentine temperatura mai mult de o ora?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

roxanici ,senchiu de raspuns .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ROXANICI, baiatul meu seamana foarte mult cu al tau. Nu pot sa trimit poze, imi spune ca am rezolutia mare la ele.

Mergi la inceput