Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Rata cu castane Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Rata cu castane 
Numar portii: 0 
Ingrediente: o rata
150g carne tocata de porc
o ceapa
100g slanina
2 linguri de ulei
o felie de paine
un ou
o lingura de faina
doua cuburi concentrat de supa de pasare
o ceasca de vin alb
30 de castane
patrunjel verde
sare, piper

Mod de preparare: Se face umplutura din: carne de porc, miez de paine inmuiat si stors, ceapa calita in ulei, ou, patrunjel tocat, sare si piper. Se umple rata, se coase, se pune intr-o cratita cu ulei impreuna cu slanina taiata cubulete. Cand slanina incepe sa se rumeneasca se adauga sosul: faina, putin ulei stins cu supa de carne si vin alb. Se baga la cuptor. Castanele, fierte si curatate de coaja, se adauga peste rata din cuptor si se lasa 30 min.
 
Mod de servire: Se serveste calda. 
Timp de preparare (minute): ~ 3 ore 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Marianar 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17237&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 3210 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Curcan umplut cu mere
» Curcan cu umplutura de orez
» Curcan umplut
» Rulou din piept de curcan
» Curcan la tava
» Rata cu castane
» Curcan cu sos de ciuperci
» Curcan cu umplutura de migdale
» Curcan umplut cu ciuperci
» Snitel indian de curcan

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput