Minoritatile din Romania: studiu istoric - 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

nu stiu cum o mai fi homosexualitatea in romania la ora asta, dar pe unde locuiesc acum e din plin trend, alegere de viata, independent de gene, structura familiei, notele la scoala. bisexualismul e de asemenea raspandit. "incercarile" homosexuale de dragul experientei sunt la ordinea zilei printre adolescenti si adulti. mentionez ca locuiesc intr-o mini capitala a rednecilor vecina capitalei homosexualilor - cred ca san francisco paleste prin comparatie, ca aici au un oras intreg, plus suburbii - zeci si zeci de mii de gay (aaa, anomalii genetice?). asa ca stiu.

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Pana revii, sa nu imi uit ideea, intrebarea despre a fi activ sau a fi pasiv mi-a aparut prima oara cand am discutat fara perdea cu un amic homosexual. Omul declara sus si tare ca el este pasiv, face si activ dar asa..ca diversificatie .


Pana una alta noi toti suntem oarecum 创defecti创,si e bine ca-i asa, normalitatea NU EXISTA la nivel universal! Ideea terapiilor este doar aceea de a incerca sa-l faca pe om sa se accepte,sa poata coexista 创normal创 in societatea lui, sau de a indrepta problemele grave care tin subiectul intr-o stare care-i face rau.
Nu cred, defapt sper ca nu se va ajunge la 创a controla创 cresterea unui copil dupa reguli general universale, pentru ca pur si simplu acestea nu exista.O regula generala e ca respiram aer ca sa traim. Daca respira unul metan, voi zice ca e anormal. Intrun cuvant, cum sa definesti anormalul daca nu ai un punct de reper, normalul? Mi se pare totusi prea mult sa declari ca nu exista.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3


Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Subiect continuat aici.

Mergi la inceput