Campanie de responsabilizare a autoritatilor (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ioana: nu ai dezamagit pe nimeni, stim toate cum este sa nu poti vorbi deschis despre propria problema, pt. ca toti ceilalti te-ar privi.... stiti voi cum. Sa speram ca cineva dintre noi va putea sa discute deschis in numele tuturor. Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Tabitha multumesc pentru intelegere!

21 ali multumim!

Ca sa nu mai cautati, am extras eu ce ne interesa:
Utrogestan * -poz. 261
Porgestogel *- poz. 262
Duphaston * -poz. 264
Cycloproginova ** -poz. 273
Gonal F ****# -poz. 276-278
Puregon ****# -poz. 279-285
Clostilbegit -poz. 287
Ova-mit -poz. 288
Diphereline ***# -poz. 383-385
- Tratamentul cu medicamentele corespunzatoare DCI-urilor notate cu (*) se initiaza de medicul de specialitate in limita competentei si poate fi prescris în continuare de medicul de familie pe baza scrisorii medicale emise de medicul de specialitate;
- Tratamentul cu medicamentele corespunzatoare DCI-urilor notate cu (**) se efectueaza pe baza protocoalelor terapeutice elaborate de comisiile de specialitate ale Ministerului Sanatatii Publice;
- Tratamentul cu medicamentele corespunzatoare DCI-urilor notate cu (***) se efectueaza pe baza protocoalelor terapeutice elaborate de comisiile de specialitate ale Ministerului Sanatatii Publice si cu aprobarea comisiilor de la nivelul Caselor Judetene de Asigurari de Sanatate;
- Tratamentul cu medicamentele corespunzatoare DCI-urilor notate cu (****) se efectueaza pe baza protocoalelor terapeutice elaborate de comisiile de specialitate ale MSP si cu aprobarea comisiilor de la nivelul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate;

- Pentru medicamentele corespunzatoare DCI-urilor notate cu (#) regulile de prescriere sunt stabilite prin Contractul Cadru.
Contractul asta cadru, stie cineva ceva despre el, exista pe undeva, e in lucru?


Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Ali- nu stiu ce medicament iti trebuie tie, dar, pentru GONAL si PUREGON, formularea ‘Tratamentul cu medicamentele corespunzatoare notate cu (****) se efectueaza pe baza protocoalelor terapeutice elaborate de comisiile de specialitate ale MSP si cu aprobarea comisiilor de la nivelul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate’ este mult mai clara decat ceea ce era inainte. Trebuie sa-ti inaintezi dosarul spre aprobare la Minister si la Casa de Asigurari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Explicatia lui #

Pentru bolile cronice, medicii pot prescrie unui asigurat medicamente, cu si fara contributie personala, cu urmatoarele restrictii:
b) pentru sublista B - o singura prescriptie lunar, cu maximum 3 medicamente cu valoarea totala calculata la pretul de vanzare cu amanuntul de maximum 300 lei, cu exceptia medicamentelor prevazute in aceasta sublista, notate cu #, situatie in care se prescrie o singura prescriptie cu o valoare maxima a tratamentului pe o luna mai mare de 300 lei cu un medicament notat cu # pe luna, fara a se mai prescrie si alte medicamente din sublista B in luna respectiva.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

EU AM AVUT NEVOIE DE GONAL IN PRIMAVARA SI NU MI SA DAT COMPENSAT CEEA CE SCRIE IN CONTRACTUL CADRU 2008 ESTE DIFERIT DE 2007? NU MAM UITAT FORTE ATENT PE LISTA DAR IN FINAL AR FI FOARTE BINE DACA MACAR MEDICAMENTELE SE VOR DA COMPENSATE.DACA NU V-AM INFORMAT CORECT SCUZE.CONTEAZA FINALUL SA FIE IN FAVOAREA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Vorba lui Ali: aceeasi Marie, cu alta palarie... Luci, poti da un link spre contractul cadru, unde ai gasit explicatia pt semnul "#"?
Deci n-ar mai fi nevoie de ordinul ministrului... In schimb, au inlocuit "*" cu "***"... "pe baza rotocoalelor terapeutice elaborate de comisiile de specialitate ale Ministerului Sanatatii Publice si cu aprobarea comisiilor de la nivelul Caselor Judetene de Asigurari de Sanatate" adica faci dosar pe care il trimiti la minister... si astepti pana la Pastele Cailor sa ti-l aprobe, nu?...
Iar pe pozitia 286: G03GA07 LUTROPINA ALFA****# astia n-au scris nimic!
Of.. iar m-am enervat, si eu...



poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

ioana_p76 Cred ca nici nu se pune problema de dezamagire. Si mai cred ca se vor gasi fete care va putea sa sustina cauza noastra public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Ioana: nu este vorba despre dezamagire. Cred ca cea mai dezamagita esti tu, ca nu poti vorbi deschis despre problemele astea.... Of... Si mie mi-a fost greu prima data sa vorbesc despre asta in februarie la TVR,acum mi-a fost un picut mai usor. Poti sa fii sigura ca sunt fete dispuse sa vorbeasca despre asta, de fapt, chiar maine seara (asta-seara) ne intalnim cateva cu d-na Avram sa stam de vorba. Sa stie toata lumea ca suntem determinate, ca suntem unite. Te pupic si nu-ti face probleme. Sper doar ca toata tevatura asta sa aiba si un final fericit, adica fetele care au atata nevoie de fiv sa poata beneficia la un moment dat de ceea ce li se cuvine.
Va pupic pe toate!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, imi pare rau dar eu n-am mai apucat in ultimile zile nici macar sa intru sa citesc.
Am recuperat acum tot ce nu apucasem sa citesc.
Ioana, nici nu se pune problema de dezamagire, fiecare stie ce poate face si ce nu.
Eu sunt dispusa sa stau de vorba cu dna. Avram si chiar sa apar si in emisiune.
Am mai primit de la institutul national de statistica un raport, defalcat pe fiecare judet in parte, insa nu stiu cum sa o postez aici, eventual ti-l pot trimite pe e-mail.
S-ar parea ca incepand de ieri in noua lista de medicamente compensate apar si cele care ne intereseaza pe noi, sau cel putin o parte din ele, insa ramane de vazut cum vor fi acestea aprobate de comisiile din Casele de asigurari si in cat timp.
Saptamana asta si cea care urmeaza am un program la fel de incarcat, insa pe urma sper sa revin la normal si sa fiu langa voi.
O zi buna!



Mergi la inceput