Campanie de responsabilizare a autoritatilor (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

gata sunt si eu cu cele 2 Comisii si deja am primit un prim raspuns pe adresa mea de mail. vine de la domnul vicepresedinte al Comisiei pentru munca si protectie sociala si suna asa:

Citat:
Va multumesc pentru incredere,doresc sa va asigur asupra disponibilitatii mele de a va ajuta.O sa supun atentiei comisiei problema dumneavoastra! Cu respect, IOAN NELU BOTIS

sa speram ca nu va ramane un simplu raspuns si sa concretizeze in ceva constructibil pt noi.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Ce bine! Si noi am inceput sa centralizam baza de date cu ziaristi, probabil cat de curand o vom folosi.Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

April si Delphinas, multumim mult! E posibil sa mai primiti raspunsuri la adresele voastre de mail, anuntati aici sa le treaca Ioana la catastif si faceti un fwd pe infertilitatea@yahoo.com, sa le avem arhivate daca e cazul sa ii mai tragem de maneca pe parlamentari.

Sper sa putem face curand aceeasi faza si cu cele patru comisii ale Senatului carora le-am adresat petitia, astept nenorocitele de adrese de mail.

Alfel, Ministerul Sanatatii a infiintat o linie telefonica publica pentru sesizarea deficientelor existente in sistemul de sanatate. Numarul gratuit 0800800885 poate fi apelat atat de catre pacienti, cat si de catre medici.

Linia telefonica va functiona zilnic, de luni pana vineri, intre orele 08.00-18.00. Apelul nu trebuie sa fie anonim pentru a fi luat in considerare.

Mai multe amanunte aici: http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1495

Comunicatul e de ieri, azi, fireste, au dat altul.:)) Au procedat absolut romaneste, au creat linia fara sa aiba resursele tehnice si umane necesare, asa ca nu au mai facut fatza numeroaselor apeluri si linia s-a blocat astazi. Si au creat, ca s-o decongestioneze, adresa de mail cetedoare@ms.ro

Chiar, va doare ceva? Vi se pare ca exista o disfunctionalitate in sistemul de sanatate romanesc? Sau mai multe? Scrieti-le un mail, ca tot merge greu forumul. :)

O sa si sunam, dar lasam sa treaca un pic valul. Ceea ce imi aminteste ca am facut de doua ori un apel pentru sunat pe numarul verde de la Secretariatul General al Guvernului, aveam si textul - il putem regasi pe paginile din urma (pg.8-9) si suna - chiar sunt luate in consideare apelurile. E gratuit si dureaza 30 de secunde, textul cu doleantele exista. Se inscrie cineva sa sune?

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

da Luca, sun e maine. Unde gasesc textul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

am gasit
De sunat la Secretariatul General al Guvernului (SGG) la Linia Verde 0800 020 020 - nr. gratuit
Mesaj de recitat (avem 30 de secunde): Nume, prenume, adresa postala completa + "Solicit oficial guvernului si Primului Ministru al Romaniei sa se implice urgent in drama a foarte numeroase tinere familii care au dificultati in a obtine copii pe cale naturala, si se confrunta cu insurmontabile obstacole financiare. De exemplu, o fertilizare in vitro costa intre 1400 si 4500 de euro in spitalele din Romania. Solicit crearea unei politici publice de finantare a reproducerii asistate medical in Romania si astept din partea guvernului un raspuns scris la aceasta solicitare."

sun eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Multumim mult, Impatience. Nu uita sa lasi numele si adresa postala completa, altfel mesajul e caduc, se considera anonim, caci nu iti pot raspunde in scris [bine, o sa ti se raspunda ca l-au trimis la Ministerul Sanatattii, dar e ok, caci le vine de la SGG si mesajul e privit alfel, o sa iti raspunda si MS - bine, dupa ce deblocheaza linia telefonica:))]Am primit pingback pe blog de la un articol despre infertilitate si campanie http://mywebside.wordpress.com/2009/01/27/infertilitatea-o-boala-costisitoare/ scris de catre o doamna pe care nici macar nu o rugasem sa faca asta (asa cum intentionam sa facem in curand: sa le scriem noi bloggerilor si sa ii rugam sa mediatizeze campania). Poate Cristina citeste aici, nu stim cine este, dar ii multumim. :)

Este cineva care nu s-a multumit sa faca un copy-paste cu frazele noastre pe care cred ca le stiti pe dinafara, ci chiar a scris ce crede ea despre asta. Se termina frumos si convingator:

Citat:
Sa fim oare mai catolici decat Papa si sa spunem ca nu putem interveni asupra vointei lui Dumnezeu? Este tot vointa lui Dumnezeu insa sa te imbolnavesti si sa faci tuberculoza. Ce ar trebui sa faca un astfel de bolnav? Sa-si astepte linistit moartea in timp ce plamanii isi reduc functiile pe zi ce trece? Din cate stiu, tratamentul si spitalizarea bolnavilor de TBC este acoperita de asigurarea medicala de stat, fara sa se puna probleme de ordin spirirtual. A tine un om in viata este la fel de nenatural pe cat este a crea viata. Diferenta este la costuri si nu la morala.


Puteti lasa comentarii la ea pe blog, adica va rog, chiar. Este important sa transmitem bloggerilor ca abordarea acestui subiect suscita reactii, comentarii, interactivitate, interes. ...Asa merg lucrurile. :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

urmariti si voi www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39741&type=show&item=102" target="_blank">materialul acesta de la minutul 12.
Luca am dat fwd la mail.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vestile bune continua sa apara. deja am dat fwd la mail-ul primit la adresa infertilitatea@yahoo.com
dar o sa postez si aici mesajul domnului deputat Florin Daniel Geanta

Citat:

Stiamta doamna,

Am citit cu mare interes emailul dumneavoastra. Cunosc familii care au recurs la acest proces(din fericire cu succes) si stiu ce suma s-a cheltuit.
As dori sa ne intalnim daca este posibil saptamana viitoare, sa avem o prima discuie cu privire la aceasta tema.

Astept raspunsul dumneavoastra

Cu stima
Deputat colegiul 24
Daniel Geanta


cine se ofera sa mearga la aceasta intalnire???as veni cu picioarele dupa cap, cu supersonicul, dar nu promit nimic. am dat o explicatie pe mail. si plus de asta la noi inca nu se pune problema de infertilitate. cred ca o persoana care se confrunta cu asa ceva e mai in masura sa mearga. nu ma dau la fund acum, sa nu credeti asta.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Delphinas, multumim!
Dansul de la ce partid este?

Am vazut si filmuletul, inteleg ca este exact emisiunea de la Antena 1 despre care vorbea abibranza mai devreme. Pacat ca nu au spus mai multe despre costuri.


Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Daca este sapt viitoare, merg si eu (adica nu ma duc singura , doar daca mai vine cineva), ca sunt in vacanta si nici nu cred ca plec in Austria pana vineri.
Pupici

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput